Προς επίδοξους εθελοντές.

  • Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας AEON
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Όχι παιδιά, ΜΗΝ κόψετε τις παλιές διαφημήσεις!!!!

Πράγματι αν και είναι obsolete δεν σημαίνει ότι δεν αξίζουν τίποτε. Είδα διαφημίσεις του ACC και του cat computers και αυτές σήμαιναν πολύ περισσότερα από κάποια άλλα άρθρα στο Pixel. Από το cat computers είχα πάρει τον πρώτο μου υπολογιστή και ήταν κάτι παραπάνω από συγκινητικό να ξαναδώ την ίδια διαφήμηση μετά από μια 20ετία.

Ένα περιοδικό δεν είναι μόνο τα άρθρα, είναι η συνολική ατμόσφαιρα και οι παλιές διαφημήσεις αποτελούν ένα αναπόσπαστο και μεγάλης συναισθηματικής αξίας κομμάτι τους, από καταστήματα, προϊόντα και αντιπροσωπείες που έχουν πάψει από καιρό να υφίστανται.
 
...φίλε ambu:

...το 7zip, αν και είχα κατεβάσει παλιότερα κάποια έκδοσή του (έχοντας ακούσει καλά λόγια), τελικά δεν το χρησιμοποίησα !! (...γνωστός τεμπέλης :D )

Οταν ανεβάζω εικόνες σε συμπιεσμένο αρχείο στο rapidshare, τις βάζω σε απλό zip (ούτε καν σε rar), διότι μέχρι τώρα πίστευα ότι έτσι και αλλιώς το jpeg είναι απο μόνο του υπερ-συμπιεσμένο σαν format, οπότε το κέρδος σε μέγεθος είναι αμελητέο.

Βέβαια, όπως είπα και πριν, δεν είμαι ειδικός, και εφόσον το 7zip δίνει τόσο καλό ratio, και μιά και στην περίπτωση του site, "και το τελευταίο byte, μετράει", τότε πολύ ευχαρίστως να συμπιέζει ο Aeon όλα τα αρχεία με 7zip όταν τα ανεβάζει. Καμία αντίρρηση απο εμένα :)

Τώρα στο θέμα των διαφημήσεων, θα μου επιτρέψεις μία ενστασούλα...

Οταν ξεκίνησε η όλη συζήτηση στο insomnia, είμουν υπέρ των διαφημήσεων, και μάλιστα κάνω επι τόπου quote την αφεντιά μου (!)

----------------------------------------------------------

Αν θα συμπεριληφθούν οι σελίδες με τις διαφημίσεις:

 


...και πάλι προσωπική άποψη: Πιστεύω ότι αξίζει τον παραπάνω κόπο. Είτε έχουμε να κάνουμε με διαφημίσεις που αφορούν τους υπολογιστές, τα games, (και την τεχνολογία γενικότερα) ή όχι, όπως και να'χει, το διαφημιστικό υλικό είναι μέρος του περιοδικού, και επιπλέον δίνει και τον γενικότερο "παλμό", το "στίγμα" αν θέλετε, της εποχής (πράγμα, αν μη τι άλλο, ιδιαίτερα νοσταλγικό!!).





------------------------------------------------------------

...μπορούμε όμως να κάνουμε έναν συμβιβασμό στο εξής: Να ανεβαίνουν όλες οι σελίδες σε ένα αρχείο στο rapidshare (που θα γίνεται available στο κοινό), και όταν ο Aeon το κατεβάσει, να αφαιρεί ότι θεωρεί ότι είναι περιττό, και να ανεβάζει την light έκδοση... (άντε, πάλι την φόρτωσα σε άλλους την δουλειά !! ...όπως λέει και το ρητό...: "if in doubt, delegate" !! :D ).
 
Να λοιπον που εχουμε πολλα να πουμε πανω στη διαμορφωση του project PIXEL. :-)

Καλα τα ειπε ο Ambu για το 7zip και ειναι αληθεια οτι το συγκεκριμενο format εχει διαδοθει πολυ στο χωρο των emufanatics (απο οπου προερχομαστε πολλοι απο μας) αλλα προς το παρον εξυπηρετει (σε επιπεδο desktop) μονο τους M$ χρηστες, μιας και στo Linux/BSD δεν υπαρχει ακομα GUI. Απλα να εχουμε υποψη μας οτι οσοι χρησιμοποιουν εναλλακτικα λειτουργικα χωρις γνωσεις shell θα δυσκολευτουν να χρησιμοποιησουν ενα 7zip archive.

Για τον καθορισμο διαφορετικου ratio στο scanαρισμα, που προτεινε ο Billy δεν εχω κατι να πω - παρα μονο οτι θα θελα να διαβαζω καθαρα τις σελιδες. Ομως αν το δουμε πιο σοβαρα το θεμα ισως να επρεπε να τυποποιησουμε ενα ratio για το project.

Οσον αφορα το PDF φορμά - φυσικα και ΔΕΝ ειναι freeware - αλλα υποστηριζεται διαμεσου των desktop εφαρμογων σε ολα τα λειτουργικα περιβαλλοντα. Προσωπικα θα προτιμουσα να κατεβαζω σε raw μορφη τις σελιδες και να "παιξω" μονος μου και επιλεκτικα σε τι ειδους φορμά θα στοιχειοθετησω το τελικο αποτελεσμα.

Καθετα (και οριζοντια και διαγωνια) διαφωνω με την "περικοπη" οποιουδηποτε στοιχειου απο τευχος του PIXEL. Δεν ειναι δυνατον να μιλαμε για retro project και να χαλαμε την "ατμοσφαιρα" - τη στιγμη μαλιστα που την εχουμε διαθεσιμη για αποτυπωση.

Εχουμε να πουμε πολλα τελικα..η ιδεα για το meeting (meating) μηπως πρεπει να συζητηθει ?
 
telamonas.stokos είπε:
...Οσον αφορα το PDF φορμά - φυσικα και ΔΕΝ ειναι freeware - αλλα υποστηριζεται διαμεσου των desktop εφαρμογων σε ολα τα λειτουργικα περιβαλλοντα....
To PDf σα φορμά ανήκει στην Adobe (wikipedia: Portable Document Format (PDF) is an open standard file format, proprietary to Adobe Systems, for representing two dimensional documents in a device independent and resolution independent format) αλλά το πρόγραμμα που προτείνω είναι εξ ολοκλήρου δωρεάν (freeware & GNU) και ουσιαστικά είναι ένας Pdf printer driver, νομίζω ότι είναι χρήσιμο σε όλους και ένα must have. Μόνο του μελανό σημείο όπως πάντα ο telamonas.stokos που επιμένει να κάνει την ζωή του δύσκολη και μη συμβατή με ότι συνήθως προτείνω με τα Linux (μακάρι να είχα και εγώ τον χρόνο και το κουράγιο φίλε μου).

PDFCreator is a free tool to create PDFs easily from nearly any application. With the PDFCreator Printer driver you turn any program into a PDF-machine
PDFCreator is released under the term of the GPL (GNU General Public License).

PDFCreator offers multilingual support, so anyone who wants to contribute a language can edit one text file and enjoy his own language. Every language that is sent to me will be included in the next release.
 
ambu_dare είπε:
Μόνο του μελανό σημείο όπως πάντα ο telamonas.stokos που επιμένει να κάνει την ζωή του δύσκολη και μη συμβατή με ότι συνήθως προτείνω με TO Linux
Βρε Ambu_dare δεν διαφωνουμε - το pdfcreator φυσικα και ειναι GPL γιατι δεν θα μπορουσε να ειναι αλλιως - ο μονος που μπορει (ακομα) να εισπραττει απο το PDF φορμά ειναι η ιδια η Adobe. Ειπα επισης οτι "υποστηριζεται διαμεσου των desktop εφαρμογων σε ολα τα λειτουργικα περιβαλλοντα" το οποιο ειναι θετικοτατο. Απλα ανεφερα οτι θα προτιμουσα να κανω τη "σελιδοποιηση" μονος μου.

Συνοψιζοντας τωρα - βλεπω 2 συγκεκριμενες ερωτησεις για 2 συγκεκριμενα θεματα - δηλαδη:

1. Τυποποιηση scanning (ratio κλπ)

2. Τυποποιηση παρεχομενου υλικου (rar, 7zip, Pdf κλπ)

Υπαρχει βεβαια και η προταση για "ψαλιδισμα" της υλης του τευχους (διαφημισεις κλπ) απο τον "ασπονδο" φιλο μου ambu_dare :D

Η δικια μου αποψη για ολα τα παραπανω ειναι οτι "καλως εχουν" με τη σημερινη τους μορφη. Δεν ξερω βεβαια τι γνωμη εχει ο ΑΕΟΝ ως διαχειριστης.
 
Πριν πω οτιδήποτε, από χθες βράδυ είμαι χωρίς DSL γραμμή. Μου την έκοψε ο OTE για να μεταβώ στην 4bit της HOL. H ενεργοποίηση μπορεί να αργήσει ακόμα και μέχρι τα μέσα Ιουλίου, οπότε στο μεσοδιάστημα θα μπορώ να μπαίνω μόνο από τη δουλειά μου. Στα κλεφτά θα ανεβάσω όσα τεύχη μπορώ (αναλόγως και του φόρτου εργασίας), αλλά για μαζικές καταστάσεις μόνο κατόπιν της πολυπόθητης ενεργοποίησης.

--------------------

Διάβασα λοιπόν προσεκτικά όλες τις ιδέες σας κι ομολογώ πως έχω τύψεις ότι σας άγχωσα λίγο παραπάνω από ότι έπρεπε. :D

Οι σκέψεις μου επί του συνόλου των λεχθέντων είναι επιγραμματικά οι ακόλουθες:

A) To 7z το έχω σκεφτεί κι εγώ παλιότερα και δε με χαλάει. Πολύ πιθανό να το χρησιμοποιήσουμε όταν πλησιάζουμε στο quota limit (μέχρι τότε φαντάζομαι θα έχει βγει και κάποιο front-end της προκοπής για Linux) ώστε να παρατείνουμε έτσι για μερικούς μήνες οποιαδήποτε τυχόν αναβάθμιση. Μη φαντάζεστε εξάλλου ότι είναι τόσο εύκολο να σκαναριστούν τόσα MB σε λίγους μόνο μήνες (αν και με τον akmakas όλα να τα περιμένει κανείς! :D )

Β) Είμαι κι εγώ κάθετα αντίθετος προς κάθε αφαίρεση διαφημίσεων / σελίδων από τα scans των περιοδικών. Η μουσειακή και νοσταλγική τους αξία συνίσταται στο σύνολο των περιεχομένων τους. Προσωπικά λοιπόν την αποκλείω.

Γ) Με ποιότητα 85% (ή συμπίεση 15% αν προτιμάτε) και ανάλυση 100dpi (ύψος σελίδας περίπου 1060-1180px) το μέγεθος των αρχείων θα κρατηθεί σε λογικές διαστάσεις. Ως υπόδειγμα για τα παραπάνω προτείνω τα άψογα σκαναρίσματα τευχών του billy (αν εξαιρέσω λίγο κάποια διπλώματα που μου έχουν προκαλέσει ένα μικρό στραβολαίμιασμα ;) ) που ακόμα και με 190 σελίδες δεν ξεπερνούν ποτέ τα 45-50ΜΒ.

Δ) ambu_dare το αρχείο με τα 66ΜB είναι ασυμπίεστα jpg τα οποία ανέβασα βιαστικά και συν τω χρόνω (πλησιάζοντος του ορίου) θα επανασυμπιέσω σε 85% quality. Είναι τελείως μεμονωμένη περίπτωση που θα διορθωθεί, οπότε δε χρειάζεται να σε απασχολεί.

Ε) Η προθυμοποίηση σας είναι κάτι παραπάνω από συγκινητική, αλλά δε θα μπω στη διαδικασία να συζητήσω καν θέμα χρημάτων ή πιθανών συνεισφορών προτού παραστεί ορατή ανάγκη αναβάθμισης. Έχετε το λόγο μου ότι θα παρακολουθώ τον ελεύθερο χώρο σας ενημερώσω εγκαίρως, προτού υπάρξουν προβλήματα.

ΣΤ) Δεν είμαι υπέρ της χρησιμοποίησης pdf ακριβώς επειδή κατεβάζει αρκετά την απόδοση. Έχω την αίσθηση ότι αν συνδυάσουμε αποτελεσματικά τις πιο πάνω λύσεις, θα έχουμε ικανοποιητικά αποτελέσματα χωρίς σημαντικούς συμβιβασμούς στην ποιότητα.

Υ.Γ. προς Οblivion maniac pooky: Τώρα που θα μείνω για λίγο καιρό χωρίς γραμμή είναι ευκαιρία να εξασκήσω στα εναπομείναντα Forts τις ικανότητες του Goldbrand και του Umbra Sword. Είμαι level 35, έχω τελειώσει όλα τα missions και τα expansions και συνεχίζω ακάθεκτος!

Y.Γ.2: Όποιος επιθυμεί στο μεταξύ να συνδράμει οικονομικά για τον host, μπορεί να το κάνει εμμέσως πλην σαφώς ξεκινώντας από τώρα με το να πατά μια φορά την ημέρα τη διαφήμιση του google δίπλα από το λογότυπο (προσοχή μόνο: όχι παραπάνω από μια φορά τη μέρα ο καθένας, γιατί αλλιώς θα με μπανάρει το google θεωρώντας το ως flood!)
 
telamonas.stokos είπε:
...Η δικια μου αποψη για ολα τα παραπανω ειναι οτι "καλως εχουν" με τη σημερινη τους μορφη...
Δεν διαφωνώ, φίλε telamonas.stokos απλά "άνοιξε" μία κουβέντα περί εξoικονόμησης χώρου και παρουσίασα την άποψη μου για τους τρόπους που μπορεί να γίνει αυτό. Δεν θεωρώ ότι απαραίτητα χρειάζεται να γίνει κάποια αλλαγή, άλλωστε η εύκολη πάντα λύση είναι η αύξηση του χώρου όταν θα υπάρξει πρόβλημα - και που χρόνο με τον χρόνο διαφοροποιούνται προς τα κάτω οι τιμές. Δεν θεωρώ όμως λύση την αποθήκευση των αρχείων σε άλλους free servers γιατί σύντομα θα γεμίσει το forum με πλήθος από dead links.

Όσο για τις διαφημίσεις: συμφωνώ ότι προχωράμε σε "κουτσούρεμα" του αρχικού συνόλου, όμως όταν σε κάθε τεύχος υπάρχουν οι ίδιες επαναλλαμβανόμενες διαφημίσεις - τότε υπάρχει κάποιο θέμα. Βέβαια όταν λέμε για αρχείο τευχών - τότε δεν πρέπει να λείπει ούτε ένας τόνος.

Εν κατακλείδη: Ήδη έχει γίνει αρκετή δουλειά από τα παιδιά για να αλλάξει και ήδη έχουν μπει κάποιες σταθερές άρα εφόσον δεν υπάρχει επιτακτική ανάγκη γιατί να αλλάξει αυτό.

Τι θα κάνουμε εάν παρουσιαστεί στο μέλλον κάποιο πρόβλημα? Τότε θα στείλουμε ένα πλήθος από πυρηνικούς πυραύλους με την ελπίδα να καταστρέψουν τον μετεωρίτη που θα έρχεται καταπάνω μας... και όταν αυτό αποτύχει τότε ο Βruce θα αναλάβει να θυσιαστεί για όλους τους υπόλοιπους... :D
 
(Η Γνωμη μου) :)

Συμφωνω με τον ΑΕΟΝ σε αυτα που ειπε!!

Οι διαφημισεις στα pixel ειναι τεχνη ειναι φουλ νοσταλγικες και πρεπει να σκαναρονται χωρις συμβιβασμους!!!!

Το τευχος που τελιωνω Νο 22 θα το κανω σε διαφορα ratio και θα σας ανεβασω το καλυτερο σε ποιοτητα αλλα χαμηλοτερο σε ΜΒ

υπολογιζω να βγει γυρω στα 25 με 30ΜΒ!! ειναι πολυ καλα!!

Το pdf ειναι κατι διαφορετικο συμμαζευει ας πουμε την ανακατοσουρα απο σελιδες και το κανει ενα αρχειο(Ειναι κατι καλο δεν λεω)

αλλα δεν νομιζω πως θα κερδισουμε κατι απο πλευρας χωρου!!

Εγω θα ελεγα να αφησουμε τις σελιδες σε jpg μορφη και αυτο γιατι.Μπορεις ανα πασα στιγμη να ανατρεξεις σε χρονο DT οποια σελιδα θελεις!!

Επισης μπορει καποιος να θελησει να κανει καποια βελτιωση σε μια σελιδα,οπως εγω με το fotoshop...σβηνω τυχον λεκεδες τσαλακωματα κλπ

Πιστευω πως ειμαστε το μοναδικο forum στον κοσμο που εχει και θα εχει πολυ περισσοτερα σπανια τευχη απο Cult περιοδικα γιαυτο και αξιζει το καλυτερο....Οπως ενα βαρβατο χωρο στο internet!!
 
200482012111106152.jpg




In Bruce we trust !!





:P
 
telamona φιλε ηρθε η σειρα σου μολις τελιωσω το τευχος 22 θα σου σκαναρω

ενα τευχος ο κοσμος του AMSTRAD!!!

in AMSTRAD we trust!!!!! χεχε
 
Sorry για το διπλό Post [edit???? Ποιο διπλό post Μέχρι να τελειώσω είχαν ήδη τρεις απαντήσεις] απλά ανοίγω μία δημοσίευση και μέχρι να αξιωθώ (λόγω δουλειάς) να την κλείσω μπαίνουν άλλες από τους φίλους... (μέχρι και το site με "πετάει" έξω επειδή βαριέται να με περιμένει να τελειώσω...)

AEON είπε:
...Δεν είμαι υπέρ της χρησιμοποίησης pdf ακριβώς επειδή κατεβάζει αρκετά την απόδοση...
Όλα καλώς και συμφωνώ απόλυτα... έτυχε να διαλέξω το χειρότερο πακέτο (τεύχος 21) Άλλωστε όπως ανέφερα ήδη, τα παιδιά έχουν κάνει πολύ δουλειά για να αλλάξει αυτό. Επιπλέον pdf αρχεία δημιουργούνται από τα jpgs όποτε θέλουμε.

Ασχετο: Απλά ένα σχόλιο περί PDFCreator προς γνώση...

Υπάρχει και η δυνατότητα δημιουργίας αρχείου με άψογη ποιότητα εικόνων - χωρίς κανένα συμβιβασμό και συμπίεση, με το τελικό αρχείο θα έχει μέγεθος έως και 35% μικρότερο αναλόγως την ποιότητα σε dpi (βεβαίως με αύξηση των dpi προκύπτουν και μεγαλύτερα αρχεία). Πάντως σε 100dpi 105 αρχεία jpg με μέγεθος 36,7 ΜΒ "συγχωνεύτηκαν" σε ένα pdf μεγέθους 22,8ΜΒ με τις κατάλληλες ρυθμίσεις. Βεβαίως υπάρχει πάντα η δυνατότητα είτε να γίνει εξαγωγή κάποιων εικόνων στην αρχική τους μορφή - είτε εκ νέου εκτύπωση σε pdf ορισμένων σελίδων...

Το PDFCreator RuleZ απλά δοκιμάστε το... είναι από τα προγράμματα που αξίζουν λίγο χώρο στον σκληρό σας δίσκο.
 
Ε τωρα τι να πω !!! :eek:

In Akmakas we trust !!




:)
 
Φίλε ΑΕΟΝ πόσες ώρες έχεις παίξει με το Oblivion? :eek:

Κλίκαρα ήδη την διαφήμηση! :D
 
@pooky: Αν κρίνω από το τελευταίο save που θυμάμαι εχθές κάπου 240 ώρες (βγαίνει καμμιά 10αριά μέρες αν το πάρεις σερί!). Ότι και να πω γι' αυτό το παιχνίδι είναι λίγο. Έχω να πορωθώ και να εντυπωσιαστώ με RPG τόσο πολύ από την εποχή του Dungeon Master, του Captive κλπ. Προβλέπω το Xbox360 να γίνει φριτέζα τώρα το καλοκαίρι (ανεβάζει πολύ θερμοκρασία το άτιμο).

@akmakas: Δε χρειάζονται ακραία μέτρα και αλλαγές σε ανάλυση / συμπίεση. Aν ακολουθήσεις απλά το παράδειγμα και τη μεθοδολογία του billy, δε θα έχεις κανένα πρόβλημα.

@ambu_dare: Άπαιχτα τα ebooks! Νext time θα σου δείξω και τα δικά μου καλούδια.
 
Αν και φευγουμε απο το topic δεν αντεχω θα το πω!!!

Το Oblivion ειναι τελειο!!!Αλλα ΔΥΣΚOΛΟ το ριμαδι κόλλησα απο την αρχη κιολας ισως φταινε τα αγγλικα μου που δεν ειναι καλα!!!!
 
@ ΑΕΟΝ: Φίλε ΑΕΟΝ πώς είναι η κίνηση του Oblivion στο 360; Είσαι ευχαριστημένος ή θα προτιμούσες PCάκι;

Να επανέλθουμε στο topic τώρα. Μάλλον θα έχω τα τεύχη 1 και 2 σε λίγες μέρες, από το παιδί που έκλεισα την Amiga. Εννοείται ότι δεν μου τα χάρησε, αλλά πιστεύω πώς θα μπορέσω να τα πάρω για ένα σκανάρισμα. Αν τα καταφέρω θα πάρω και scanner (ευκαιρία να πάρω ένα πολυμηχάνημα που όλο το αναβάλω) .

Φίλε akmakas, αν τελικά μου κάτσει καλά η όλη φάση, μάλλον θα χρειαστώ την βοήθειά σου μια και από σκαναρίσματα έχω μεσάνυχτα.

Keep your fingers crossed μέχρι το Σάββατο.
 
Λετε να εφτασε η μαγικη στιγμη ???

Go Pooky Go !!! ;)
 
...συμφωνώ και επαυξάνω !! :D

...η βοήθεια του pooky, είναι υπερ-πολύτιμη !! (και θα ξεκουραστεί και λίγο ο akmakas, που τον έχουμε παραφορτώσει...).

Ειδικά το 2ο τεύχος του Pixel, είναι ό,τι πιό σπάνιο υπάρχει (το θεωρώ πιό σπάνιο και απο το 1ο)

Αeon:

Πολύ σωστά αυτά που έγραψες για τον πιθανό... στραβισμό που μπορεί να προκαλέσουν στον ανυποψίαστο αναγνώστη, τα σκαναρίσματά μου. :D

Ειδικά στο τελευταίο τεύχος (που το "έβγαλα" βιαστικά), το κακό παραέγινε.

Αυτό κυρίως συμβαίνει διότι το ρημάδι το "σκέπασμα" του σκάνερ πιέζει πιό πολύ την πάνω μεριά απο την κάτω, ενώ αν το πατήσω περισσότερο, τότε μου "στραβώνουν" πιό πολύ οι σελίδες στο σκανάρισμα, και φτού και απο την αρχή.

Μία άλλη δυσκολία είναι ότι επειδή δεν έχω στο γραφείο χώρο για τον σκάνερ, κάθε φορά που είναι να σκανάρω, τον στήνω σε ένα μικρό τραπεζάκι κάπου πιό δίπλα, και με τα χέρια πλέον σε διάταση (!) κρατάω απο την μία το "σκέπασμα" (για να μην γλυστρίσει το περιοδικό) και με το άλλο χειρίζομαι το ποντίκι. :D

Πάντως έχω πάρει απόφαση, σε μερικές μέρες να ξανασκανάρω κάποιες απο τις "επίμαχες" σελίδες, και να σου τις δώσω να τις συμπεριλάβεις εκ νέου στο zip...
 
Τι λετε τωρα τευχη 1,2 :D spooky(1) Απο εμενα οτι θες...Αν σου ζητησει λεφτα σου στελνω εγω κανενα προβλημα!! :D

Ειναι αληθεια πως επεσαν οι επιδοσεις μου οχι ομως γιατι κουραστηκα αλλα γιατι απογοητευτηκα...

επιδη δεν καταφερα να βρω τα τευχη 1,2 ,5,6!!!Εαν ο spooky(1)καταφερει και παρει εστω το 1,2 τοτε.....

Ο ΑΕΟΝ θα τρεχει επι 24ωρου βασεως να ανεβαζει τευχη,ο Billy θα κανει καλους στα δαχτυλα απο το γραψε γραψε!!!!

και spooky(1) Ambu_dare telamonas cult stee και ολα τα παιδια θα φρακαρουν τις γραμμες τους απο τα απανωτα dowloads!!!!Τι λετε τωρα......!!

Παρτε και μια γευση απο το εξωφυλλο του τευχους Νο1.....

Ετσι για να ανοιξει η ορεξη μας!!!

Την βρηκα την εικονα στο internet ηταν ασπρομαυρη και ισως να την χρωματισα λαθος..καπως ετσι τα θυμαμαι τα χρωματα!

08pb.jpg
 
Πίσω
Μπλουζα