pooky(1)
MultiDimensional RetroDivinitY
- Αντιδράσεις
- 253
Καμία απογοήτευση. Ακόμα και αν δεν μου δώσει το παληκάρι τα τεύχη, θα φάω τον κόσμο να τα βρω, ακόμα και στην Compupress θα κάνω ντου! Αλλά θέλω να σκέφτομαι θετικά μια και το παιδί είναι ένας επαγγελματίας που ασχολείται πολλά χρόνια με το retro computing και από ότι μου είπε και ο Akmakas είναι πολύ αξιόπιστος. Άλλωστε δεν μιλάμε για παιδάκι αλλά για άνθρωπο 44 χρονών, αν δεν ήθελε να μου τα δώσει θα το ξέκοβε από την πρώτη στιγμή.
Φυσικά δεν με ξέρει και είναι επόμενο να έχει επιφυλάξεις, αλλά μην ανησυχείτε θα με γνωρίσει το Σάββατο και βλέπουμε. Άλλωστε η συλλογή που διαθέτει προς πώληση είναι θησαυρός και σκέπτομαι να πάρω πολλά πράγματα από αυτόν.
Akmakas ούτε συζήτηση για χρήματα. Ευελπιστώ να κεράσεις καφεδάκι στο Λευκό Πύργο!!!!!!!
Φυσικά δεν με ξέρει και είναι επόμενο να έχει επιφυλάξεις, αλλά μην ανησυχείτε θα με γνωρίσει το Σάββατο και βλέπουμε. Άλλωστε η συλλογή που διαθέτει προς πώληση είναι θησαυρός και σκέπτομαι να πάρω πολλά πράγματα από αυτόν.
Akmakas ούτε συζήτηση για χρήματα. Ευελπιστώ να κεράσεις καφεδάκι στο Λευκό Πύργο!!!!!!!