Προς επίδοξους εθελοντές.

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας AEON
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Καμία απογοήτευση. Ακόμα και αν δεν μου δώσει το παληκάρι τα τεύχη, θα φάω τον κόσμο να τα βρω, ακόμα και στην Compupress θα κάνω ντου! Αλλά θέλω να σκέφτομαι θετικά μια και το παιδί είναι ένας επαγγελματίας που ασχολείται πολλά χρόνια με το retro computing και από ότι μου είπε και ο Akmakas είναι πολύ αξιόπιστος. Άλλωστε δεν μιλάμε για παιδάκι αλλά για άνθρωπο 44 χρονών, αν δεν ήθελε να μου τα δώσει θα το ξέκοβε από την πρώτη στιγμή.

Φυσικά δεν με ξέρει και είναι επόμενο να έχει επιφυλάξεις, αλλά μην ανησυχείτε θα με γνωρίσει το Σάββατο και βλέπουμε. Άλλωστε η συλλογή που διαθέτει προς πώληση είναι θησαυρός και σκέπτομαι να πάρω πολλά πράγματα από αυτόν.

Akmakas ούτε συζήτηση για χρήματα. Ευελπιστώ να κεράσεις καφεδάκι στο Λευκό Πύργο!!!!!!!

Χε Χε spooky(1) oποτε ερθεις το σπιτι μου ανοιχτο!!!

Παντως ειστε πραγματικα τυχεροι μιας και ειστε απο το ιδιο μερος

οποτε τα retro καφεδακια θα πανε συνεφο χε χε!!!!

Ακροπολη σουρχομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!

Έστησα τις σκαλωσιές και έχω ήδη βάλει κόσμο να δουλεύει, για μία γρήγορη επισκευή και αναπαλαίωση της Ακρόπολης, μπας και είναι έτοιμη μέχρι να έρθεις...

Σε περιμένουμε με χαρά και βεβαίως κερνάω καφεδάκι στην γειτονιά μου...

Θησείο.

Αν ομως περιμενεις τον ambu να φτιαξει την Ακροπολη και μετα να σε κερασει καφε στο Θησειο - θα συμβουν 2 πραγματα.

1. Δεν θα βρεις το Θησειο (θα εχει πεσει)

2. Εκεινη την εποχη θα σκαναρουμε το PCMASTER του περασμενου μηνα ως συλλεκτικο.....

Κατεβα νωριτερα !!! :D

Ανακοινωση..!

Εχω τελειωσει το τευχος 22 και το ανεβαζω.Μολις το αρπαξει ο ΑΕΟΝ

θα ειναι θεμα χρονου να βγει στο φορουμ!! :)

Τωρα ετσι για αλαγη θα σκαναρω ενα τευχος ο κοσμος του AMSTRAD Νο 6

Telamonie μπορεις να τριβεις τα χερια σου!!!!!! :D

14nv.jpg

Aπό αύριο θα ανέβει akmakas. Υπενθυμίζω ότι για την ώρα και μέχρι το πρώτο 10ήμερο Ιουλίου θα μπαίνω Internet μόνο από τη δουλειά ;)

Πολλά μπράβο πάντως για την αστείρευτη ενέργειά σου! (lukozade πίνεις; - βλ. Daley's Thompson's Olympic Challenge)

AEON είπε:
Aπό αύριο θα ανέβει akmakas. Υπενθυμίζω ότι για την ώρα και μέχρι το πρώτο 10ήμερο Ιουλίου θα μπαίνω Internet μόνο από τη δουλειά ;)
Αχ!!! ευτυχώς που υπάρχει και η δουλειά...

AEON είπε:
Πολλά μπράβο πάντως για την αστείρευτη ενέργειά σου! (lukozade πίνεις; - βλ. Daley's Thompson's Olympic Challenge)
Δεν νομίζω ότι το Lucozade από μόνο του θα είχε τέτοια αποτελέσματα... :confused:

Τώρα το τί πίνει είναι ένα ζήτημα που μόνο ο ίδιος μπορεί να το μοιραστεί μαζί μας... εάν θέλει βέβαια. :D

Δώσε και σε μας akmakas... ;)

[edit] Ωστόσο δεν ανησυχώ για την αστείρευτη ενέργεια του akmakas αλλά πόσο θα αντέξει σε αυτούς τους ρυθμούς το scanner του...

Από την άλλη: Scanners υπάρχουν πολλά Akmakas όμως ΕΝΑΣ.

Μυν απο Ambu_dare:

Τώρα το τί πίνει είναι ένα ζήτημα που μόνο ο ίδιος μπορεί να το μοιραστεί μαζί μας... εάν θέλει βέβαια
. :D

Δώσε και σε μας akmakas... ;)

Xε χε Το φαρμακο ειναι το...HP 3570c ταχυτατο στην δραση του :D

Το θεμα ειναι παιδια ποσο γρηγορο σκανερ εχεις!

Και να μην ξεχνατε πως τα τευχη ειναι δανεικα και δεν εχω πολυτελεια χρονου δυστυχως!!!

Παιδια εχω χασει αρκετα επεισοδια (ή μαλλον τευχη) για το site σας.

Μπηκα να κατεβασω κανα τευχος αλλα ειναι αδυνατο.

Δεν υπαρχει κανενα.

Γιατι αυτο?

Τί θα πει δεν υπάρχει κανένα?

Κοίταξες στο topic: Αρχεία τευχών?

Τί στο καλό - τσάμπα τόση δουλειά του akmakas?

A! πάτα τις εικόνες για το "απαραίτητο" download...

(η εναλλακτικά δεξί κλικ και saveas)

Παλιοτερα ειχα κατεβασει 1-2 τευχη και ηξερα οτι κανεις κλικ πανω στην εικονα του εξωφυλου αλλα το θεμα με εμενα ειναι οτι δεν μου εμφανιζει καθολου τα εξωφυλα.

Θα δω μηπως ειναι το firewall

Edit:Διορθωθηκε,το firewall δεν μου εμφανιζε τα εξωφυλα

Λοιπον για να επανελθουμε στο θεμα μας θα ηθελα να παρακαλεσω σε ολους τους φιλους του φορουμ το εξης!

Το συγκεκριμενο threat πρεπει να κρατηθει οσο γινεται ποιο ατοφιο!!!

ειναι μεγαλης σημασιας και εγινε για ενα σοβαρο σκοπο!!!

Γιαυτο να γραφουμε μονο περι του θεματος(Μαζι και εγω φυσικα γιατι το παραεκανα και εγω)

Φιλε billy συνεχιζω ακαθεκτος το σκανινκ.

Το τευχος που ηθελες ειναι στα σκαρια το εφτιαξα και θα το περιλαβω συντομα!Πιστευω να μας συγχωρεσεις που τα καναμε ανω κατω!!!

pixelno03vc.jpg

...απλύτως τίποτα δεν έγινε "άνω-κάτω" akmakas, ίσα ίσα που όλοι σου χρωστάμε πολλά για τις προσπάθειές σου (διότι αν περίμενε το φόρουμ τα σκαναρίσματα απο εμένα και τον Aeon, τώρα θα είμασταν ακόμα σε μονοψήφιο αριθμό σκαναρισμένων τευχών :D )

Οσο για το τεύχος 18, όπως σου είχα πεί και παλιότερα, δεν βιάζομαι. Το παν είναι να μην γίνει καμία ζημιά και σε κυνηγάει ο φίλος σου !! (φαντάζομαι έκανες πολύ καλή δουλειά με τα προβληματικά "συνδετηράκια" ;) ).

Σε ευχαριστώ και πάλι που φρόντισες να δρομολογήσεις το σκανάρισμα (και το "restoration") του παλιού αυτού τεύχους. :)

Akmakas και λοιποί.

Υπάρχει μία κάποια πιθανότητα το Νο1 του περιοδικού να υπάρχει στο πατάρι ενός καλού φίλου...

Το θέμα είναι τώρα, να τον πείσουμε να βρει τον χρόνο και το κουράγιο να ψάξει να το βρεί... (μάλλον θα χρειαστεί να τον πιάσω από το λαιμό...: ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΡΕ...).

Όταν θα έχω νεότερα (ελπίζω σύντομα θα τα πούμε)...

Από την αρχή τελικά ποια τεύχη μας λείπουν?

Αμάν πια αυτό το 1!!!!!! Όλο το πλησιάζουμε και όλο μας ξεφεύγει. Πού θα πάει όμως, θα το βρούμε δεν θα το βρούμε; Πού θα πάει; Ε, πού;

//////Δαφνί εκεί, κάποιος τρελλός στο δρόμο φωνάζει: ΘΕΛΩ ΤΟ 1!!! ΘΕΛΩ ΤΟ 1!!!! Ναι, ελάτε γρήγορα, είναι επικίνδυνος κρατάει μια φωτογραφία ενός καραφλού Βρετανού στα χέρια του, έχει βάψει το πρόσωπό του στα χρώματα του ουράνιου τόξου και ο υπόλοιπος είναι βαμένος μαύρος. Ναι, ελάτε γρήγορα σας λέω, ο τύπος έχει σοβαρό πρόβλημα, μόλις έκατσε πάνω σε ένα σκάνερ. Ελάτε ρε που σας λέω!!!!!!//////////

XA XA XA Pooky(1) εισαι η σταθερη αξια αυτου του φορουμ!!!

.:eek: ..ambu_dare το καλο που σου θελω....στησε ενα τσαντιρι εξω απο το σπιτι του το θεμα ειναι σοβαρο....

κανε οτι μπορεις........οχι μονο οτι μπορεις..

αλλα και οτι δεν μπορεις...να μπορεσεις!!!!!! :D

ambu_dare είπε:
Από την αρχή τελικά ποια τεύχη μας λείπουν?
...μας λείπουν τα 1 & 2, καθώς και τα 5 & 6.

Το τεύχος 18 το έχει αναλάβει ο akmakas, αλλά δεν ξέρω μήπως λείπει καμμία σελίδα, διότι είχε κάποιο πρόβλημα, αλλά ο δαιμόνιος akmakas πρέπει να το έχει κάνει restore στην εντέλεια... :D

Επίσης, απο το τεύχος 3 (αν θυμάμαι καλά), μάλλον έλειπε το οπισθόφυλλο (δύο σελίδες). Ισως να ήταν σκισμένο (θα μας πεί ο akmakas).

...καλή τύχη και με τον φίλο σου. Μακάρι να μας διαθέσει το τεύχος (ή τα τεύχη :D ) που θέλουμε...

Ναι billy απο το Νο 3 ηταν σχισμενες οι σελιδες(Δεν με χαλαει καθολου χε χε)

Το τευχος 18 το εχω σαν καινουριο ειναι δικο μου και δεν του λειπει καμια σελιδα!

Το μονο προβλημα που ειχε ηταν οι συνδετηρες.Τους αντικατεστησα με αυτοσχεδιους απο παραμανες χε χε ειναι οκ τωρα!

οκ, akmakas. Είσαι κανονικός "MacGyver" σε τέτοιες λεπτές επεμβάσεις !! :D

Noμίζω κάτι είχες πεί και για σελίδες που σου έλειπαν απο το τεύχος 17.

Αυτό το τεύχος το έχω (οπότε μείνε ήσυχος), αλλά βρίσκεται εκτός Αθηνών. Αν εν τω μεταξύ το έχει πρόχειρο ο φίλος του ambu, ας το έχουμε και αυτό στα "υπ' όψιν"...

Πίσω
Μπλουζα