Καλησπέρα και συγχαρητήρια για το έργο σας.
Παιδιά συγνώμμη για το post εδώ μέσα όπου γίνεται αναφορά για scanning τευχών Pixel αλλά δεν ήξερα που να κάνω την παρακάτω ερώτηση :
Από μικρός είχα την ατυχία να μην έχω δικό μου σπίτι και είχα πάντα πρόβλημα με τον αποθηκευτικό χώρο.
Έτσι κατά τις διάφορες μετακομίσεις των γονιών μου πέταξα ή χάρισα ή πούλησα όλη την συλλογή μου από Μπλεκ, Αγόρι, Κράνος κλπ.
(Ήχος απο μαζεμένες μούτζες)
Από το 89 και μετά κάνω και συλλογή αμυντικών περιοδικών που πάλι με τις διάφορες μετακομίσεις από πόλη σε πόλη τα πέταγα και αυτά. Τελευταία πέταξα καμμιά εκατοστή περιοδικά καθώς έφαγαν έξωση από την αποθήκη των πεθερικών μου λόγω χώρου και έχω κρατήσει κάποια τα οποία όπως δείχνουν τα πράγματα θα τα πετάξω και αυτά.
Θέλω να τα σκανάρω αλλά δεν ξέρω τι εξοπλισμό να πάρω. Είχα ένα σκάννερ παράλληλο της ACER αλλά πέρα ότι θα παιδευόμουνα πέταξε η πεθερά μου το τροφοδοτικό του.
Εσείς που ασχολείστε συστηματικά με σκανάρισμα τι χρησιμοποιείτε καθαρό σκάνερ ή πολυμηχάνημα? Τι πρέπει να προσέξω κατά την αγορά τους?
Έχει αυτήν την περίοδο μια προσφορά για Conn-X o Γερμανός που δίνει δώρο και πολυμηχάνημα :
http://h20195.www2.hp.com/PDF/4AA0-9531EEE.pdf
Το πρόβλημα είναι ότι το είδα από κοντά και μάλλον το μηχάνημα έχει καθαρό φωτογραφικό προσανατολισμό (τόσο στο σκανάρισμα όσο και στις εκτυπώσεις).
Θα ανταπεξέλθει?Τι προτείνετε?