macmarios είπε:Και η στηλη που εγραφε ο απιστευτος ultimate Karafla shine Νικος Κροντηρας λέγονταν Τα 8 bit ποτε δεν πεθαινουν
O κ. Κροντηράς ειναι υπευθυνος (μαζι με τον κ. Ραπτοπουλο) για την στηληbilly είπε:Σωστός.
....ευτυχώς που υπήρχε ο "Sonic" Κροντηράς και ο Κλάδης, για να κρατάνε ψηλά την σημαία του καλύτερου οκτάμπιτου υπολογιστή...
(για περισσότερες σχόλια περί παιχνιδιών όχι πρωτοπορειακών σαν ιδέα, αλλά εντυπωσιακών τεχνικά, καθώς και για την στήλη του User, δείτε και την 4η σελίδα αυτού εδώ του thread).
exetlaios είπε:Θυμάστε το παιχνίδι ?
Είπες Γαλλικό software και θυμήθηκα το Alone in the darkTurrican είπε:Durell φίλε μου! Γαλλικό Software!
ωραιο παιχνιδι αυτο !!!θυμαμαι ειχα παει μεχρι το δικεφαλο ασπρο δρακο η λιγο πιο μετα ,επειτα επαιξε ενα ατυχημα και παπαλα ο amstrad ..... πρωτοποριακο η τουλαχιστον μου χε κανει εντυπωση, ηταν το total eclipse, σκοπευω να ασχοληθω με καποιο emulator για amstrad γιατι αυτα ηταν δεν ηταν απλα παιχνιδια, ηταν κολληματα.......exetlaios είπε:Θυμάστε το παιχνίδι THANATOS ? Ήταν πολύ πρωτοποριακό για την εποχή του. Και στο σενάριο (είχες τον ρόλο ενός ... δράκου) και στο gameplay (ορισμένα sprites ήταν τεράστια !). Θυμάμαι ότι άλλωτε τα έβαζες με εξίσου θεόρατους δράκους και άλλωτε προσγειωνόσουνα (ο δράκος ήταν φτερωτός) και έτρωγες τους ανθρώπους που ήταν από κάτω και φάίνονταν μικροσκοπικοί.
Θυμάται κανείς παρόμοια πρωτοποριακά games ?
Δίκιο έχεις billy! Και εμένα κάτι σε Goblins μου θύμισε....billy είπε:Tα μόνα που μου έρχονται αυτή την στιγμή στο μυαλό είναι και τα Thunderbirds & Terramex, αν και κανένα απο τα δύο δεν έχει "καλλικαντζαράκια" (ελπίζω να μην είναι κάποιο 16-bit παιχνίδι απο την σειρά των "Goblins").