Ρετροτρομακτικές ιστορίες και καταστάσεις που βιώσαμε

Παιδια, εγω, χωρις παρεξηγηση, μετα απο τοοοοοσο διαβασμα και ριγη, ενα εχω να πω:

ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ, ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΑΣΧΟΛΙΟΜΟΥΝ ΑΚΟΜΑ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!!!!*

Υ.Γ. Δεν γνωριζομαστε καθολου με τον ανθρωπο, μη πεσετε να με φατε..

Απλα ο ανθρωπος ειναι TOP, ΘΕΟΣ, ΚΟΡΥΦΗ, ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ!!!

Αυτα, χωρις, παρεξηγηση..

*γραφτηκα στο φορουμ καθως εψαχνα κατι συγκεκριμενο και οκ, το διαβασα, μια χαρα, οχι οτι εγινε κατι η δε μ αρεσει γενικοτερα σαν φορουμ, ειμαι κι εγω ρετρομανιακος(πλεον),αφου εμαθα το φορουμ, ψαχνω πολλα θεματα και θυμαμαι πολλα παλια πραγματα που εκανα η εβλεπα, η επαιζα μαζι τους και τα ειχα ξεχασει..
 
Διάβασα όλες τις ιστορίες του Βασίλη και χω έρθει στο εξής συμπέρασμα:

Βασίλη, αν έχεις σκεφτεί ποτέ να γίνεις δωρητής οργάνων, αυτός που θα τα πάρει θα γίνει πολύ χαρούμενος. Εγώ με όλα αυτά που έχεις ζήσει ή θα είχα πάει από καρδιά ή θα είχα σπαζοχολιάσει. Άσε δε που τα μπυρόνια δίνουν και παίρνουν και το συκώτι ακάθεκτο :) !!!

:beer:
 
Στις κατασκηνώσεις διαδίδονται πολύ διάφορες ιστορίες που λέγονται σχετικά με φαντάσματα που βγαίνουν το βράδυ, περίεργους τύπους κλπ.
Μια ιστορία που είχα ακούσει όταν είχα πάει κατασκήνωση, αφορούσε έναν τύπο που είχε παρασύρει στο σπιτάκι του μερικά παιδιά, τα είχε κλείσει μέσα και τα είχε κάψει...(?). Σε ένα απομονωμένο σημείο της κατασκήνωσης υπήρχε το σπιτάκι αυτό, το οποίο είχαν μετατρέψει σε αποθήκη με παλιά πράγματα. Σε παλιότερη κατασκηνωτική περίοδο κάποια παιδιά είχαν γράψει στα σανίδια των κρεβατιών την ιστορία του τύπου αυτού...(τρέχα γύρευε!) και μάλιστα το φάντασμά του κυκλοφορούσε όταν είχε πανσέληνο. Ο τύπος λεγόταν JOKER...Αν ήταν αληθινή αυτή η ιστορία δεν ξέρω...πάντως ένα βράδυ κάποια παιδιά ανέφεραν αυτή την ιστορία και θυμάμαι είχαμε φοβηθεί όλοι...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ειναι αργά το βράδυ, βρέχει βαριά, γέρος άνεμος έξω (χειμώνας εδώ) και πρέπει να ξυπνήσω νωρίς αύριο για δουλειά αλλά Billy η ιστορίες σου δεν με αφήνουν να κοιμηθώ!

μια μικρή και αληθινή ιστορία. Όταν η σύζυγος ειταν πιο μικρή, λέμε Λύκειο, βρέθηκε Μονή της στο σπιτι ένα απόγευμα. Έπλενε κάτι πιάτα στον νεροχύτη και χαζεύε την αυλή έξω. Μια στιγμή γυρίζει το κεφάλι της και βλέπει να στέκεται μέσα στο σαλόνι ένας πανύψηλως, σχεδόν 2 μέτρα, γέροντας. Απλα την κοιτούσε με ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπο του. Η γυναικα μου έπαθε τόσο τρόμο που έσπασε το πιάτο που έπλενε και γύρισε την ματιά της αλλού. Όταν ξανά κοίταξε στο σαλόνι λίγα δευτερόλεπτα μετά, ειχε εξαφανίστη ο γέρος. Απο ότι θυμάται ο γέρος φορούσε παλλια στυλ ρούχα δεκαετίας 30 και καπέλο. Ειχε την εντύπωση ότι την παρακολουθούσε και παρόλο που φοβήθηκε ένιωσε ότι δεν ήθελε το κακό της.

το περίεργο ειναι ότι το σπιτι δεν ειχε ιςτορια, το είχαν χτίσει η γονείς της και ειταν μόνο 15 χρόνων. Η σύζυγος δεν ειναι τύπος που ασχολείτε με μεταφυσικά πράγματα, και ειναι ειλικρινής και δεν της αρέσουν τα ψέμματα. Πράγματι έπαθε κάτι πολλή περίεργο.
 
BETTY BOOP είπε:
Στις κατασκηνώσεις διαδίδονται πολύ διάφορες ιστορίες που λέγονται σχετικά με φαντάσματα που βγαίνουν το βράδυ, περίεργους τύπους κλπ.
Μια ιστορία που είχα ακούσει όταν είχα πάει κατασκήνωση, αφορούσε έναν τύπο που είχε παρασύρει στο σπιτάκι του μερικά παιδιά, τα είχε κλείσει μέσα και τα είχε κάψει...(?). Σε ένα απομονωμένο σημείο της κατασκήνωσης υπήρχε το σπιτάκι αυτό, το οποίο είχαν μετατρέψει σε αποθήκη με παλιά πράγματα. Σε παλιότερη κατασκηνωτική περίοδο κάποια παιδιά είχαν γράψει στα σανίδια των κρεβατιών την ιστορία του τύπου αυτού...(τρέχα γύρευε!) και μάλιστα το φάντασμά του κυκλοφορούσε όταν είχε πανσέληνο. Ο τύπος λεγόταν JOKER...Αν ήταν αληθινή αυτή η ιστορία δεν ξέρω...πάντως ένα βράδυ κάποια παιδιά ανέφεραν αυτή την ιστορία και θυμάμαι είχαμε φοβηθεί όλοι...
Aυτο ισχύει για τις περισσότερες κατασκηνωσεις! Π.χ. στο Διόνυσο εδω και αρκετες δεκαετίες λέγανε ιστορίες για το περίφημο κηπουρό με το γυάλινο μάτι κατι που ομολογώ πως με φόβιζε ως κατασκηνωτή.. Και σ'αυτη τη περιπτωση οπως και σ'εκεινη που αναφέρεις, υπηρχε η φημη για ενα απομακρυσμενο μερος οπου λεγανε οτι εμφανιζόταν ή οτι εκανε παλιότερα διάφορα εγκλήματα, ηταν κατι παλιες εγκαταλελειμμένες τουαλέτες κοντα στην είσοδο της κατασκήνωσης.. Τωρα πλεον η ολη ιστορία αποτελεί ενα ξεθωριασμένο vintage μύθο που μονο απο παλιά στελέχη θ'ακούσεις..
 
Το μαζεμα της ελιας δεν ειναι ευκολη και απλη υποθεση αλλα εχει πολυ κουραση ειδικα αν τα δεντρα ειναι πολυ μεγαλα και κυριως αν τα μαζευεις μονος με την οικογεννεια σου και δεν εχεις εργατες να κανουν ολη την δυσκολη δουλεια και συ να εισαι αραχτος σταυροποδι με την φραπεδια στο χερι.

Περυσι λοιπον για την περιοχη που ζω δεν ηταν καλη χρονια για της ελιες γιατι δεν ειχαν πολυ πραμα για μαζεμα ετσι λοιπον και τα δεικα μας χωραφια που ειναι κοντα στο χωριο ολα σχεδον τα δεντρα που υπαρχουν εκει δεν κρατησαν ελιες και ηταν σχεδον γυμνα σε αντιθεση με ενα χωραφι που εχουμε ψηλα στο βουνο με 80 δεντρα ηλικειας 70 χρονων που πραγματικα ηταν γεματα ελιες.Το καλο της υποθεσης ηταν αυτο αλλα το κακο της υποθεσης ηταν πως αυτα τα δεντρα ειναι τεραστια,πολυ δυσκολα στο μαζεμα και απαιτουν πραγματικα πολυ δουλεια γιατι πρεπει να ανεβαινουμε πανω με τα αλυσοπριωνα να κοβουμε οσα κλωναρια πρεπει και μετα να της μαζευουμε απο τα κλωναρια κατω στο εδαφος.Λογο της δουλειας που χειαζοταν λοιπον ειχαμε κανονισει να της μαζεψουμε μεσα νοεμβριου αλλα λογο του οτι επεσε μια μεγαλη παραγγελια στο μαγαζι και λογο του οτι ηθελαν αρκετες μερες δουλεια αποφασισαμε να παρουμε δυο,τρεις απο τους γυφτοβουλγαρους που εχουμε στο χωριο και ερχονται οταν υπαρχει δουλεια ελιες δηλαδη,καπνα κλπ.Αφου συμφωνησαμε λοιπον τους φορτωσα στο αμαξι και τους πηγα στης ελιες να αρχισουν δουλεια.Το συγκεκριμενο χωραφι ειναι ψηλα στο βουνο διπλα ακριβως σε μια περιοχη που επι τουρκοκρατιας οι τουρκοι εσφαξαν δεκαδες ατομα απο το χωριο για παραδειγματισμο στους υπολοιπους κατοικους και καθε χρονο συγκεκριμενη ημερομηνια το καλοκαιρι γεινεται μνημοσυνο εκει περα στο οποιο πηγαινει σχεδον ολο το χωριο.Ετσι λοιπον αφησα τους γυφτοβουλγαρους και πηρα τον δρομο της επιστροφης για το χωριο.

Οπως ειναι γνωστο τον χειμωνα νυχτωνει απο πολυ νωρις και στο βουνο που ηταν αυτοι και μαζευαν ελιες νυχτωνε ακομα πιο νωρις.Κανα δυο ωρες πριν ερθει η ωρα που ειχαμε συμφωνησει να παω να τους παρω χρυπαει το κινητο μου το σηκωνω και ηταν ενας απο αυτους που μιλουσε τοσο γρηγορα και μισα ελληνικα μισα βουλγαρικα που δεν καταλαβαινα καν τι ελεγε.Μολις ηρεμησε λιγο και αρχισα να τον καταλαβαινω καπως με λεει αφεντικο ελα γρηγορα να μας παρεις γιατι εδω πανω εχει "βαμπιρια" και δεν καθομαστε αλλο.Ρε πας καλα του απανταω εγω τελειωστε την δουλεια και θα ρθω να σας παρω την ωρα ειπαμε.Οτι και να ελεγα δεν ακουγαν κουβεντα οποτε και γω πηρα το αμαξι και πηγα να τους παρω.Αφου λοιπον εφτασα στο χωραφι τους λεω βαλτε της κασσες με της ελιες στο αμαξι να φυγουμε και να με εξηγησουν τι επαθαν.Τελικα με ειπαν οτι εβλεπαν κατι σκιες μεσα στα δεντρα και στα διπλανα δεντρα,οτι ακουγαν φωνες κλπ και οτι δεν ξαναπανε σε αυτο το χωραφι φοβουνται και οτι αυτα ειναι βαμπιρια και εχουν και στην βουλγαρια βαμπιρια κλπ και τα ξερουν και οτι θα τους σκοτωσουν και διαφορα τετοια.Οτι και αν τους ειπα δεν αλαζαν γνωμη με τιποτα μεχρι και παρακανω λεφτα ειπα να τους δωσω αλλα τζιφος.Μιλαμε ηταν ολοι τους πολυ τρομοκραρημενοι οποτε παρατησα και γω την προσπαθεια και κατεβηκαμε στο χωριο χωρις αλλα λογια.

Αφου λοιπον ειχε γιννει η στραβη με τουα τυπους αυτους και αφου δεν ειχαν προλαβει να μαζεψουν πολλα δεντρα το ζορι ηρθε ξανα σε μενα και στην οικογεννεια μου.Αφου λοιπον της αφησαμε μεχρι να τελειωσουμε με την δουλεια στο μαγαζι ηρθε η μερα που ξεκινησαμε να της μαζευουμε εγω η μανα μου ο

Πατερας μου και η αδερφη της μανας μου που ερχοταν να βοηθησει.Εγω με τον πατερα μου ημασταν πανω στης ελιες με τα αλυσοπριωνα και η μανα μου με την θεια μου της μαζευαν απο τα κλωναρια που επεφταν.Μολις τελειωναμε το κοψιμο πηγαιναμε και μεις και μοκις τελειωναμε πηγαιναμε σε αλλη ελια.Η τακτικη ηταν καλη και η δουλεια προχωρουσε γρηγορα οποτε μετα απο καμια βδομαδα σχεδον ειχαμε τελειωση και ηρθε η τελευταια μερα ωστε να ησυχασουμε απο κεινο το σπαστικο χωραφι.Η μερα ηταν πεμπτη και γω το πρωι ημουνα στο μαγαζι.Κατα της μια με περνει ο μπαμπας μου τηλεφωνο να με πει πως τελειωσαν και πως τα αφησαν ολα χυμα τα πανια δηλαδη της κασσες με της ελιες κλπ και μονο τα αλυσοπριωνα πηραν μαζι οποτε μολις τελειωσω την δουλεια να παω να τα μαζεψω και θα κατεβαινε αυτος στο μαγαζι.Ετσι λοιπον και γω περνω τον κολητο μου τηλεφωνο και του λεω πανε και παρε οσα σουβλακια γουσταρεις,πατατες και ρετσινες θα αναψουμε και μια μεγαλη φωτια να καψουμε τα κλωναρια και θα αραξουμε να γουσταρουμε.Ετσι λοιπον αφου ηταν ετοιμα τα πραγματα πηγα τον πηρα και γεματο το αμαξι με 20 σουβλακια,2 μεριδες πατατες,σαλατα και 8 ρετσινες ξεκινησαμε για το χωραφι με το master of puppets να ακουγεται τσιτα απο τα ρημαγμενα ηχεια του αγροτικου και απο μια παλιοκασσετα που πριν τελειωση το master of puppets και πριν ξεκινησει το pleasure to kill των kreator εκανε ενα διαλειμα με τον διαβολακο του μιχαλοπουλου χαχαχαχα :D

Αφου φτασαμε στο χωραφι και ανοιξαμε της πορτες του αμαξιου να ακουμε την κασσετα καναμε ενα ντου βαλαμε της ελιες στο αμαξι και μαζεψαμε μετα τα κλωναρια σε συγκεκριμενο μερος μεσα στο χωραφι που το εχουμε για να τα καινε και αναψαμε φωτια βαζοντας φυσικα και χοντρα κλωναρια μεσα για να κρατησει.Φυσικα δεν ειχε και τεραστια ποσοτητα απο χοντρα γιατι τα υπολοιπα τα πηραμε στο σπιτι για τα καλοριφερ.Οταν η φωτια πηρε τα πανω της πηγαμε πηραμε τα σουβλακια κλπ στρωσαμε ενα σαν ταπεζομαντηλο κατω και αραξαμε να φαμε και να γουσταρουμε.Φυσικα ειχε αρχισει να νυχτωνει καποια ωρα πριν αλλα εμας δεν μας ενοιαζε γιατι με την φωτια φωτιζοταν τα παντα και ειχαμε και ενα λουξ μαζι μας με αμυαντο οποτε αν χρειαζοταν αναβαμε αυτο.Αφου λοιπον νυχτωσε καλα εμεις με τα σουβλακια της ρετσινες και τα παχια μουχαμπετια που καναμε περνουσαμε τζαμι μεχρι την στιγμη που τελειωσε η κασσετα και πηγε ο κολητος μου να την ξαναβαλει να παιζει.Καθως λοιπον πηγαινε στο αμαξι σε καποιες σειρες απο ελιες πιο μεσα στο χωραφι γιατι εμεις ημασταν στην μια ακρη κατι ειδε σαν σκια και ηρθε να με το πει και μολις με το ειπε του απαντησα εγω οτι δεν ειναι περιεργο αυτο γιατι η φωτια που ειχε γιννει τεραστια φωτιζε ολο το χωραφι και δημιουργουσε ενα σωσο σκιες οποτε δεν δωσαμε παραπανω σημασια στο θεμα.Αφου δεν ξαναεβαλε την κασσετα το μονο πραγμα που ακουγοταν ημασταν εμεις που μιλουσαμε και καταβροχθιζαμε τα σουβλακια αλλα και η ηχοι της φωτιας μεχρι που σε καποια φαση ακουσαμε και οι δυο ενα πραγμα σαν γελιο και ειδικα εγω κοντεψα να πνιγω με την ρετσινα.Λεω του κολητου μου ρε συ τι ηταν αυτο και με λεει αυτος δεν εχω ιδεα αλλα ισως να ηταν καποιο ζωο ασχετα που και οι δυο ξεραμε οτι δυσκολα να εβγαζε τετοιον ηχο καποιο ζωο.Μετα απο καποια ωρα ο κολητος μου πηγε παραδιπλα για την αναγκη του και τον ακουω να ερχεται τρεχοντας και με λεει ειδα κατι να τρεχει μεσα στα δεντρα και ζωο δεν ηταν σιγουρα και την ψιλιαστηκα εγω μηπως μας εκανε καποιος πλακα που ηξερε οτι θα ημασταν στο βουνο οποτε και αρχιζα να φωναζω πως αν ειναι καποιος κρυμενος να εμφανιστη γιατι τον πειραμα χαμπαρι αλλα αντι για απαντηση ακουστηκε παλι το γελιο.Μιλαμε γειναμε καπνος και οι δυο παρατησαμε τα παντα και μπηκαμε στο αμαξι για να την κανουμε αλλα χωρις καμια λογικη εξηγηση το αμαξι δεν επερνε μπροστα οσο και να πρσπαθουσα.Τελικα επειδη απο κει και κατω ηταν κατηφορα κατεβαζω το χειροφρενο για να τσουλισει και να το βαλω μπροστα ετσι και τελικα με λιγο ζορι πηρε μπροστα και ξεκινησαμε να φυγουμε.μολις ειχαμε απομακρυνθει και με την ψυχη στο στομα με λεει ο κολητος μου πως ξεχασε το κινητο του εκει πανω στην ταραχη και να γυρνουσαμε να το παρουμε.Μετα απο τονους μπονελικια που του εριξα και αφου πηραμε ενα παλουκι ξυλινο αυτος και το τσεκουρι εγω πηγαμε ξανα πανω και μπαινω μεσα στο χωραφι με το αμαξι ακριβως διπλα εκει που τρωγαμε ωστε να μην χρειαστη να βγει και του λεω ανοιξε την πορτα και παρτο.Μολις το πηρε την κανω για να βγω απο την αλλη μερια του χωραφιου περνοντας κατα μηκος ολες της ελιες και ειμαι σιγουρος πως ειδα σαν ανθρωπινες σκιες να τρεχουν μεσα στης ελιες και μολις φευγαμε και αφησαμε πισω μας της ελιες τσιριζει ο κολητος μου κοιτα στον καθρεφτη και μολις ειδα δεν μπορεσα να δω κατι αλλα ο κολητος μου ειπε πως ειδε σαν τεσσερα ατομα δυο ψηλα και δυο κοντα σαν γοννοις με παιδια να στεκονται μεσα στο δρομο διπλα διπλα.

Τελικα τρεχοντας με χιλια την καναμε για το χωριο και πηγαμε την αλλη μερα πρωι φυσικα ξανα στο χωραφι να μαζεψουμε της σακουλες τα μπουκαλια κλπ και καθως τα μαζευαμε ειδαμε και οι δυο διπλα στην φωτια σχεδιαμενα στο χωμα 2 αρθμους το 11 και το 6 και κοιταζομασταν σαν χαζοι και εντωμεταξυ κατι σκεφτηκα αλλα δεν ειπα τιποτα.Το βραδυ στο μαγαζι ρωτησα εναν απο τους ηλικειωμενους που ερχοταν εκει και μαλιστα τον μεγαλητερο 94 χρονων αν ξερει ημερομηνια απο την σφαγη που εγινε εκει πανω και μολις με ειπε 11 ιουνιου κοντεψε να με πεσει η λεμοναδα και το ποτηρι που κρατουσα για να του τα δωσω.Φυσικα με ρωτησε για ποιο λογο ηθελα να το μαθω αυτο και μολις του ειπα οτι απο απορια ρωτησα καταλαβε πως του ελεγα ψεματα και με ενα υπουλο βλεμα βλεμα και χαμογελο με ρωτησε αν ειδα τιποτα παραξενο εκει πανω και φυσικα του ειπα οχι και εφυγα και αποκλειεται να με πιστεψε γιατι ολο το απογευμα ειχε εκεινο το υποπτο βλεμα.Τελικα ειπα το σκηνικο με της ημερομηνιες το βραδυ στον κολητο μου και επαθε και αυτος πλακα και εννοοιται πως δεν εχουμε πει σε κανεναν τιποτα μεχρι σημερα για ολα αυτα που εγειναν εκει πανω.Φυσικα καθως πλησιαζει παλι το μαζεμα των ελιων δεν υπαρχει περιπτωση να ξαναπατησω το ποδι μου σε κεινο το χωραφι βραδυ και το ιδιο ισχυει και για τον κολητο μου ασχετα αν δεν ξερουμε ποιος η τι εγραψε το 11 και το 6 διπλα στην φωτια.
 
metalcandyman είπε:
Ετσι λοιπον και γω περνω τον κολητο μου τηλεφωνο και του λεω πανε και παρε οσα σουβλακια γουσταρεις,πατατες και ρετσινες θα αναψουμε και μια μεγαλη φωτια να καψουμε τα κλωναρια και θα αραξουμε να γουσταρουμε.Ετσι λοιπον αφου ηταν ετοιμα τα πραγματα πηγα τον πηρα και γεματο το αμαξι με 20 σουβλακια,2 μεριδες πατατες,σαλατα και 8 ρετσινες ξεκινησαμε για το χωραφι
Είχα αρχίσει να ανησυχώ... :D :thumbup:
 
@metalcandyman Τρελη η ιστορια!! :D

Το κακο ειναι οτι μου θυμησες τις ελιες που πρεπει να μαζεψουμε απο τα μεσα Νοεμβρη και μετα....

RIO είπε:
Είχα αρχίσει να ανησυχώ... :D :thumbup:
Τα σουβλακια και οι ρετσινες ποτε δεν λειπουν απο τις ιστοριες του Βασιλη, τσαμπα ανησυχησες :p
 
Βασίλη φοβερή ιστορία! Βέβαια φοβερή ιστορία είναι από μόνη της οι ελιές τις οποίες όπως λέει και ο Γιάννης μετά τα μέσα Νοέμβρη ήταν πάντα ο φόβος κι ο τρόμος μου. Λέτε να χρησιμοποιήσω και γω παρόμοιο τέχνασμα για να γλιτώσω κανένα χωράφι :p ;Φυσικά τα σουβλάκια και οι ρετσίνες είχαν τον πρώτο λόγο και σε αυτή την ιστορία.
 
Ολοι όμως εχουμε δει σημαδιακα και προφητικά ονειρα, μην μου πειτε όχι

Βασιλη πραγματικά ανατρίχιασα
 
Eτσι ειναι ρε μαγκες τα σουβλακια και οι ρετσινες δεν λειπουν ποτε.Εξαλου τι αλλο να φας στην υπαιθρο που ανοιγη και το εντερο απο τον καθαρο αερα :p :D

Αριαδνη εγω να δεις πως ανατριχιασα και οχι απλα ανατριχιασα αλλα η ψυχη στην κουλουρη πηγε την στιγμη που δεν επερνε μπροστα το αμαξι για να μην το πω αλλιως τι επαθα εκεινη την στιγμη και μας κοψει το ραδιοτηλεοπτικο του forum:D
 
Λες και διαβαζα σεναριο απο τσοντοκωμωδιοθριλερ...

Αλλα αν μου τυχαινε.....μπρρρρρ.... :sealed:
 
Έχω μια απορία όμως. Τι το ρετρό έχει αυτή η ιστορία που διαδραματίστηκε πέρυσι?
 
metalcandyman είπε:
Αριαδνη εγω να δεις πως ανατριχιασα και οχι απλα ανατριχιασα αλλα η ψυχη στην κουλουρη πηγε την στιγμη που δεν επερνε μπροστα το αμαξι για να μην το πω αλλιως τι επαθα εκεινη την στιγμη και μας κοψει το ραδιοτηλεοπτικο του forum:D
αφου κατάφερες και μπήκες και στο αυτοκινητο, θα'χα μεινει στηλη αλατος απ'έξω :eek: και θα 'χα να κοιμηθώ νυκτες και νυκτες
 
Kambia είπε:
Έχω μια απορία όμως. Τι το ρετρό έχει αυτή η ιστορία που διαδραματίστηκε πέρυσι?
Εχει ρετρο ατμοσφαιρα και προερχεται απο τον ρετροcandyman :supergrin: :supergrin:
 
pardalotzatziki είπε:
Εχει ρετρο ατμοσφαιρα και προερχεται απο τον ρετροcandyman :supergrin: :supergrin:
Χμ... Μάλλον όχι

Μια και το όριο είναι το 1995 Τα off topic θα διαγραφούν. :)
 
Διαβαζοντας τις ιστοριες του Metal ξανα, καταλαβαινω πως δεν είναι πια τοσο ρετροτρομακτικες τουλάχιστον σε πρακτικό επίπεδο μιας και δεν ειχαν καποιο κακο πρακτικό αποτέλεσμα, μονο φοβο! Πάντως μπραβο ξανα για την γραφη, ζωντανεύεις το κειμενο
 
Ευχαριστω για τα καλα λογια αριαδνη ασχετα αν τα κειμενα μου δεν ειναι σε καμια περπτωση τοσο καλα οσον αφορα την γραμματικη κλπ απλα προσπαθω να τα κανω οσο πιο ζωντανα γεινεται και να περιγραψω την ατμοσφαιρα οσο πιο καλα μπορω και να σας βαλω μεσα στην ιστορια.

Οσο για της ιστοριες οπως το ειπες ειναι γιατι ο φοβος ειναι το κυριο χαρακτηριστικο ολων αυτων που βιωσα και μπορει να πιστευω στα παραφυσικα στους εξωγηινους κλπ αλλα δεν ειμαι και παραλογος η φαντασυοπληκτος γιατι στην παραπανω ιστορια και γω πιστεψα οτι καποιος ηταν εκει μας εκανε πλακα και μετα πηγε και εγραψε τους αριθμους αλλα τα γεγονοτα και οσο και αν το εψαξα γιατι το εψαξα και πολυ μαλιστα πραγματικα δεν κατεληξα σε καποιο λογικο συμπερασμα και ειναι μερος που δεν θα μπορουσε να ειναι καποιος εκει εκεινη την ωρα χωρις να τον καταλαβουμε.

Οταν βρω λιγο χρονο θα γραψω ακομα μια ιστορια που εγινε το 1995 τον αυγουστο και την θυμηθηκα σημερα μετα απο μια κουβεντα που ειχα με τον πατερα μου.
 
Δηλαδη αποκλειεται εντελως η περιπτωση ο φιλος σου να ειναι ο "δημιουργος/πρωταγωνιστης/αυτος που εστησε" την ιστορια ?????

Ενας τροπος να τεσταρεις το σεναριο αυτο θα ηταν π.χ. αν εκανες μια διερευνητικη προταση να πατε και φετος ,ισχυριζομενος οτι εισαι σιγουρος οτι ηταν πλακα και παρατηρωντας την ολη αντιδραση του .
 
Nemo είπε:
Δηλαδη αποκλειεται εντελως η περιπτωση ο φιλος σου να ειναι ο "δημιουργος/πρωταγωνιστης/αυτος που εστησε" την ιστορια ?????


Ενας τροπος να τεσταρεις το σεναριο αυτο θα ηταν π.χ. αν εκανες μια διερευνητικη προταση να πατε και φετος ,ισχυριζομενος οτι εισαι σιγουρος οτι ηταν πλακα και παρατηρωντας την ολη αντιδραση του .
Ουτε μια στο τρισεκατομμυριο να εγινε κατι τετοιο.Δεν μιλαμε απλα για φιλο μιλαμε για κολητο και δεν μιλαμε απλα για κολητο αλλα μιλαμε για αδερφο που εχουμε κανει τοσα σκηνικα μαυτον και εχουμε περασει τοσα που ουτε βιβλιο με 1000 σελιδες φτανει να τα γραψω.
Ειχε παρει τετοιο φοβο εκεινο το βραδυ που δεν περιγραφεται μεσα απο λεξεις ασε που δεν ειχε ιδεα για της ελιες μια ωρα πιο μπροστα τον πηρα και του το ειπα απλα για να παραγγηλη τα σουβλακια.Απο χιλιες μεριες το εψαξα το θεμα και το εψαξε και αυτος και λογικη εξηγηση δεν βρηκαμε.στην τελικη και η ολη συμπεριφορα του γερου που ρωτησα ειναι υποπτη γιατι η κατι εχρι δει και αυτος εκει πανω η εχει ακουσει διαφορες ιστοριες.Τελως παντων οτι και να εγινε εκεινο το βραδυ το θεμα ειναι πως τα μαλια μας ασπρισαν απο τον φοβο.
 
Πίσω
Μπλουζα