Εγώ πάντα γούσταρα αυτοκίνητα.
Η μοίρα το έφερε να γίνω αργότερα, σχεδόν αποκλειστικά μοτοσυκλετιστής όμως.
Τότε που γούσταρα τα αυτοκίνητα λοιπόν και δεν ήξερα από μοτό, μου άρεσαν αυτές (σε διαφορετικές περιόδους):
- Harley Davidson
- VMax (που στα μάτια μου ήταν ένα τρελό μείγμα κλασικής σχεδίασης και μοντέρνου μαζί - μιλάμε για τα τότε μοντέλα)
- Honda NSR 500 (για την τεχνολογία που είχε τότε)
Μετά βέβαια έμαθα από μηχανές, οδήγησα και πολλές και κατάλαβα τι βλακείες έλεγα (έρχονται τα flames χαχαχαχα).
- Η τελευταία απέκτησε ένα status θρύλου και ακόμα θα την ήθελα μόνο για να την έχω να την βλέπουν (που αν την είχα λογικά θα σήμαινε ότι είμαι και πολύ πλούσιος).
- Την δεύτερη δεν θα την ήθελα πια (ας μη το συζητήσουμε, γιατί έχει κατόχους εδώ).
- Την πρώτη δεν το συζητάω και δεν έχω πρόβλημα ούτε για flaming. Είναι ένα χάλι η ύπαρξη της, ΕΙΔΙΚΑ με την φιλοσοφία των τελευταίων ετών ("πάω στο Κολωνάκι και παραγγέλνω μια γιατί πάει με τα κουστούμια μου"). Θα δεχτώ μόνο τους τύπους που είχαν την αρχαία HD και την αναπαλαίωσαν με πόνο και ξέρουν τι έχουν και γιατί.
Α με την ευκαιρία να θάψω και όλες τις "γιαλατζί" HD (δηλ. άλλες μάρκες mainstream που μοιάζουν custom - μεγάλος εκφραστής αυτής της αηδίας το Virago).
Αυτά.
Α, κάποια στιγμή μου άρεσαν και κάτι ZXR κλπ. αλλά ποτέ δεν θα έπαιρνα (ειδικά εκτός πίστας) γιατί έχω βαρύ χέρι, δεν είναι να μου δίνετε πάρα πολλά άλογα.