Πω πω φίλε, εντελώς τυχαία έπεσε το μάτι μου σε αυτή την ταινία που αναφέρεις και έχω να ομολογήσω πως την έχω δει στο Mega Channel πριν καμια δεκαριά χρόνια σε μεταμεσονύχτιες ώρες, όπου σχεδόν καθημερινά έβαζε σπάνιες ταινίες! Και μου είχε κάνει ιδιαίτερη εντύπωση, πολύ ωραία ταινία.RIO είπε:Πολύ σπάνια είναι και η ταινία "Ιπποκράτης και δημοκρατία" του 1972, με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ. Δεν νομίζω να προβλήθηκε ποτέ στην ιδιωτική...
Σε ευχαριστω πολυ bambinella καλα εκανες κ μου το ειπες γιατι το εψαχνα παλιοτερα κ αποκαρδιωθηκα που δεν το εβρισκα τωρα επιτελους θα το δω! :thanx2:bambinella 100 είπε:Ναι, ωραια ταινια τα Ματωμενα Χριστουγεννα!Πριν απο αρκετα χρονια την εβαζε ποτε - ποτε η τηλεοραση. Τωρα πια οχι, αλλα τη βρηκα ευτυχως στο διαδικτυο.
Ενα εργο με πολυ θλιβερο τελος - οπως αφηνει να εννοηθει ο τιτλος - και με τον Νικο Χατζισκο στον πρωταγωνιστικο ρολο. Ενας ηθοποιος πολυ αξιος κατ' εμε, αλλα με λιγες δυστυχως εμφανισεις στον κινηματογραφο.
Εχεις τον δρομο με τις ακακιες???!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :sealed: :sealed:tonytony είπε:Τις έχω και τις δυο παραπάνω ταινίες που λέτε. Είναι σπάνιες βεβαιότατα αλλά δε βλέπονται όμως (κατά τη γνώμη μου πάντα). Τίποτα το αξιόλογο δηλαδή.
Η Παπάζογλου παίζει πιάνο επειδή ο Πάλλης είναι τυφλός μετά το ατύχημα στο οποίο σκοτώθηκε η γυναίκα του.bambinella 100 είπε:Θυμαμαι επισης οτι ο Παλλης νομιζει λανθασμενα οτι αυτος ευθυνεται για τον θανατο της συζυγου του με αποτελεσμα η ζωη του να εχει γινει κολαση, και καποιο ρολο στην ιδεα του αυτη παιζει και η μητερα του.Η Θαλεια Παπαζογλου επειδη εχει προσληφθει εσωτερικη και αρα ζει μαζι τους, παιζει πιανο ωρες ατελειωτες μεσα στην ταινια!
Εντυπωσιακο φιλμ, αν και δεν ανηκε στα πρωτα ονοματα εταιριων παραγωγης.