Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Η σκηνοθεσία, η παραγωγή, το σενάριο και οι ηθοποιοί είναι άγνωστοι. Η ταινία δεν προβλήθηκε ποτέ στην Ελλάδα, ούτε από κινηματογράφους ούτε από την τηλεόραση. Κατά τη γνώμη μου πρόκειται για χαμένη.Dionisispap είπε:Ψάχνω την ταινία "Ανατολίτικες νύχτες" του 1953 που είναι η πρώτη ταινία της Βλαχοπούλου.Είναι τουρκική παραγωγή βέβαια αλλά τραγουδάει σε αυτήν η Ρένα.
Η ταινία λέγεται "Affet Beni Allahim" ('53) με σκηνοθέτη και σεναριογράφο τον Sinasi Ozonuk και παραγωγό τον Agop Findikyan. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, μπορείς να κοιτάξεις εδώ. Τώρα αν βρίσκεται είναι άλλου παπά ευαγγέλιο...ComicsFan είπε:Η σκηνοθεσία, η παραγωγή, το σενάριο και οι ηθοποιοί είναι άγνωστοι. Η ταινία δεν προβλήθηκε ποτέ στην Ελλάδα, ούτε από κινηματογράφους ούτε από την τηλεόραση. Κατά τη γνώμη μου πρόκειται για χαμένη.
Πηγή: Λεύκωμα του Μάκη Δελαπόρτα για τη Ρένα Βλαχοπούλου.
Τότε να βάλεις το DVD σε μία περίτεχνη θήκη κρεμασμένη στον τοίχο να φαίνεται πως είσαι πραγματικά συλλέκτηςmhmerotategiatipino είπε:Της νύχτας τα καμώματα ταχω κι εγώ επίσης από Ελεύθερο Τύπο!!!!![]()
Νομίζω πως αυτή την εποχή η ταινία προβάλλεται στον Δαναό. Επανακυκλοφόρησε προφανώς λόγω της μεγάλης επιτυχίας του σήριαλ "Το Νησί"DoctorGalifrean είπε:Οντως, αξιζει να υπαρχει σε μια συλλογη περισσοτερο για τα πλανα που λες.