Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Είπα κι εγώ να το κάνω "γαργάρα" το επιδόρπιο, αλλά δε μ' άφησες!...and1 είπε::wait2: D@redevil super η περιγραφή σου αλλά μου κάνει εντύπωση που δεν έκανες καμία αναφορά για το επιδόρπιο :what: Να φανταστώ δεν σ' άρεσε ε? Πρέπει να είχε παραπάνω μπισκότο![]()
Εμ, γιατί μπαίνεις μια φορά στο μήνα βρε?!morpheus είπε:Ωχ αμάν μόλις τώρα είδα για τη συνάντηση!!! Καλα γιατί δε πηρατε ένα τηλέφωνο?Ελπίζω να περάσατε καλά έστω και χωρίς εμένα! Άντε περιμένω να δώ και φωτό!
Όχι ρε συ, εντάξει! Είπαμε: άγνοια στα 8/16bit - όχι στους υπολογιστές γενικά!stayros είπε:Η' αλλιως θα εγραφε το εξης..."Τι ειναι αυτο? Πως λειτουργει? Οι μπαταριες που μπαινουν?"![]()
![]()
![]()
Περα απο την πλακα και το πειραγμα,φαινεται να περασατε τελεια!![]()
Μπραβο!!!!!![]()
Κι εσύ, κι ο Σταυρής, ν' αφήσετε τις χαρές και να κοιτάξετε να έρθετε καμιά βόλτα από δω! Θα έχετε να λέτε τα καλύτερα!krios είπε:Μπράβο σας παιδιά, πάντα τέτοια! Και από τα ντοκουμέντα έχω να συμπεράνω πως: στη Θεσσαλονίκη όταν καθίσεις να πιεις καφέ ΣΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΚΡΟΥΑΣΑΝΑΚΙΑ, ΜΠΙΣΚΟΤΑΚΙΑ πάνω από 1 ενώ εδώ ΖΗΤΙΑΝΕΥΕΙΣ και το 1. Επίσης βλέπω αληθινές πατάτες! Χαίρομαι που περάσατε όμορφα.
Δεν υπήρχε περίπτωση να πιάσω Atari στα χέρια μου και να μη σε μνημονεύσω! #)DINO είπε:Παιδιά με συγκινείτε! #) Είστε μορφές όλοι!Να'στε όλοι καλά...
Retromaniacs rule!![]()
Βρε έλα εσύ και φάε και με ξυλάκια! Δεν έχουμε τέτοια κόμπλεξ!metalcandyman είπε:Ε ρε φαγητο με τρεχουν τα σαλια και μονο που τα βλεπω:dribble:Την επομενη συναντηση δεν την χανω με τιποταΔεν ξερω να τρωω με μαχαιροπιρουνο ομως δεν πιστευω να με κραξει κανενας
![]()
Μπραβο ρε αλανια πρεπει να περασατε τελεια.Ευγε![]()
Σε περίμενα να σκάσεις "τηλεφωνική" μύτη, αλλά δεν!...pooky(1) είπε:Σας περιμένω Σάνυ!!!!! (ακριβής ημερομηνία θα ανακοινωθεί σύντομα!!!!! ) Κανονίστε να έχετε κάνει αγαλματένιο κορμί μια και εμείς ήδη έχουμε από 8 κιλά μείον έκαστος, και να καταπλήξουμε το πλήθος με τις ρετρό κορμάρες μας!!!!!
Πάμε άλλη μια: Ού ρε!ChrisTOS είπε:P.S. Apple is hostile to freedom.
Βέβαια η τιμή ενσωματώθηκε σε αυτή του καφέ.. Πάλι υποθέτω είναι καλύτερα από το τίποταARETARA είπε:Μαζί τα φάγαμε πάλι, αλλά τα τριγλυκερίδια έπιασαν Όλυμπο!!! Ας είναι, μια χαρά περάσαμε. Και ναι Krios, εδώ τα κρουασανάκια και τα muffins σερβίρονται σπάταλα, όχι σαν κάτι Κολωνάκια που και νερό πρέπει να πεις να σε φέρουν!!!![]()
Ευχάριστο βέβαια το γεγονός ότι εκτός των παλιών μελών είδα και αρκετά καινούργια μέλη!Kambia είπε:Όπως προείπε και η D@redevil ήμασταν όλοι "Εγγλέζοι" στο ραντεβού μας (Τσαλκ δεν αργώ πλέον![]()
)
Απίστευτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Για το φαγητό κανένα σχόλιο. Όπως είπε ο Αρετάρα τα τριγλυκερίδια έπιασαν Όλυμπο!!!
Μόνο????????? Ριμαδοφάγατε πάλι όπως φαίνεται και από τις φωτό σας αλλά και από τις περιγραφές
Υγ. Ford, Tsalk & Κουϊκάρα αν φτερνιζόσασταν ήταν γιατί λέγαμε για την απουσία σας![]()
Και έλεγα αφού μου πέρασε το συνάχι γιατί φτερνίζομαι πάλι!!!!
By the way αν φτερνιζόταν κ ο Stavris ήταν γιατί εγώ και η D@redevil τον μελετούσαμε!!!!! Μόνο καλά λόγια φυσικά :vbwave:Kambia είπε:Υγ. Ford, Tsalk & Κουϊκάρα αν φτερνιζόσασταν ήταν γιατί λέγαμε για την απουσία σας![]()
Εννοείται αυτό! Και να μπορέσω να είμαι από νωρίς!Spybil είπε:Παιδιά χάρηκα πραγματικά για την live γνωριμία και αναμένω την επόμενη συνάντηση.