johnalepou
Human RetroDatabase
- Αντιδράσεις
- 547
Ε, δεν νομίζω να αναλώθηκε η συνέντευξη στο πόση την είχε και ποιος.ChristosM είπε:Φυσικα δεν "φταιει" ο Γκιωνακης που τα ειπε, αλλα ο δημοσιογραφος που τα δημοσιευσε. Ντροπη του.
Ξέρεις πως μιλάνε οι γέροι; Με αυτό το σκεπτικό θα έπρεπε να φιλτράρονται όλα, να ισχύει ένας καθωσπρεπισμός και να είναι όλα ονειρικά πλασμένα.mhmerotategiatipino είπε:Συμφωνω κι εγω. Ο δημοσιογραφος δεν επρεπε να τα δημοσιευσει. Για ονομα πια ολα στο βωμο, ολα; Και δε με ενοχλει η τυχον απομυθοποιηση του Γκιωνακη, δεν παυει να ειναι ανθρωπος, νιωθω οτι εκμυστηρευτηκε κατι, επομενως...σους, σιωπη και σωπαινε! Τελος παντων...
Stormwatch είπε:Στην περίπτωση του Ρίζου λοιπόν ισχύει η χειρονομία με τα δύο πρώτα δάκτυλα...
Εγώ πάλι θυμάμαι ότι η δίκη αναβαλόταν συνεχώς (τουλάχιστον ως το 1988, αν όχι αργότερα) διότι ο κατηγορούμενος επικαλούνταν προβλήματα υγείας (μέση κτλ) για να παραταθεί η διαδικασία. Δεν θυμάμαι την κατάληξη, αλλά μου είχε κάνει άσχημη εντύπωση αυτή η κωλυσιεργία σε μια τόσο σοβαρή κατηγορία.sparklingeagle είπε:Τώρα που μιλάτε για τον Γκιωνάκη, μου ήρθε στο μυαλό μια δικαστική περιπέτεια που είχε τον Οκτώβριο 1984, όταν πυροβόλησε κατά λάθος την φίλη του Αφροδίτη Κοζανιτά στο σπίτι της στο Καστρί.
Φυσικά πρόκειται για ένα ατυχές συμβάν, αφού λίγους μήνες μετά το περιστατικό ο διάσημος ηθοποιός αθωώθηκε.