Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Αρα λοιπον βρισκεται στα Καμενα Βουρλα.miki-mik7 είπε:Το ξενοδοχείο αυτό έχει "εμφανιστεί" και στην ταινία " Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός".
Ναι, έχεις δίκιο. Παράλειψή μου η μη αναφορά του τόπου.bambinella 100 είπε:Αρα λοιπον βρισκεται στα Καμενα Βουρλα.
:thanx2: :thanx2: για τις πληροφοριες miki-mik7miki-mik7 είπε:Δεν φαίνεται στις φωτογραφίες που ανήρτησες, Κατερίνα.Εμφανίζεται για πολύ λίγο και μόνο εξωτερικά πλάνα.
Όλα τα εσωτερικά γυρίσματα στον Κλέαρχο είναι σε στούντιο.
Οπως και να' χει, ευχαριστουμε πολυ miki-mik για την πληροφορια. Εγω παντως, δεν ηξερα οτι και στις δυο ταινιες ηταν το ιδιο ξενοδοχειο.miki-mik7 είπε:Ναι, έχεις δίκιο. Παράλειψή μου η μη αναφορά του τόπου.
το ξενοδοχειο που γυριστηκε το "ο κλεαρχος η μαρινα και ο κοντος" βρισκεται στα καμενα βουρλα και ειναι το radion...μερικες φωτος απο πως ηταν παλια αλλα και τωραkaterinak είπε:με μια ματια που εριξα στην ταινια "ο Κλεαρχος,η Μαρινα και ο κοντος" δε μου φανηκε να ειδαμε το ιδιο ξενοδοχειο,εκτος κι αν κατι μου ξεφυγε :
Προβολή συνημμένου 55948 Προβολή συνημμένου 55949 Προβολή συνημμένου 55950 Προβολή συνημμένου 55951 Προβολή συνημμένου 55952 Προβολή συνημμένου 55953
georgeikos είπε:το ξενοδοχειο που γυριστηκε το "ο κλεαρχος η μαρινα και ο κοντος" βρισκεται στα καμενα βουρλα και ειναι το radion...μερικες φωτος απο πως ηταν παλια αλλα και τωρα
αναποσπαστο κομματι ομως...ειναι ακομα ετσι πανω στην παραλια στα καμενα βουρλα..miki-mik7 είπε:Δεν έπρεπε να μας δείξεις τις σύγχρονες φωτογραφίες... Πολύ στενάχωρο θέαμα...![]()
βρισκεται στο κεφαλαρι βεβαιως βεβαιωςkaterinak είπε:ξενοδοχειο Semiramis στην ταινια "η κρεβατομουρμουρα" :
χωρος υποδοχης
σαλονι ξενοδοχειου
.
Έχουμε μέλη που μπαίνουν από κινητό και αργεί πολύ να "φορτώσει" η ιστοσελίδα!![]()
Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγνώμη για το offtopic! #)