Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Mας κακολογει όλους πω πω.![]()
10 χαρακτηριστικά του κάθε ζωδίου με πολλή δόση χιούμορ.
Μερικοί άνθρωποι έχουν τη μανία να προσβάλλουν τα ζώδια των άλλων. Τους λες για παράδειγμα ότι είσαι Σκορπιός και σου απαντάνε χαιρέκακα: «και δεν δηλητηριάστηκες ακόμα από το κεντρί σου;». Κι ας μην αναφέρουμε τι σαχλά υπονοούμενα ακούνε οι Παρθένοι για τη μανία καθαριότητας ή οι Ταύροι για το...www.citypatras.gr
Δεν έχω ιδέα από Χάρι Πόττερ αλλά για να λέει αυτή ότι είμαι η Ερμιόνη κάτι θα ξέρει. Αλλά για τον άλλο χαρακτήρα, ναι, συμφωνώ απόλυτα, για να μην πω ότι το περίμενα κιόλας. Πόσες φορές έχω πει ότι λατρεύω την Λιζ Μπένετ του Περηφάνεια και Προκατάληψη; πόσες;Ωραιο![]()
Zodiac Signs as Characters from Literature: Who's Your Match? - TCK Publishing
Discover wich fictional character you are based on your sign with this fun analysis of zodiac signs as character from literature.www.tckpublishing.com
Πιάνεται, πιάνεται!Ναι καλό είναι αλλά εμένα δε μου κάνει αυτό του Σκορπιού. Δε μ αρέσει. Προτιμώ αυτό του Αιγόκερου. Μ αρέσει και ο Σέρλοκ Χολμς και ο κος Ντάρσυ. Είμαι στον ωροσκοπο Αιγόκερως, πιάνεται;
Tην Αννα των αγρών που βλέπαμε μικρά! Τέλεια επιλογη τζελασο, μην το συζητας, δεν μπορώ να πω το ίδιο για μένα, λαίδη μακμπεθ.Εντάξει, ο Ρομπέν των Δασών μου αρέσει. Αλλά με αυτή την Αnne Shirley from Anne of Green Gables δε μας έχουν συστήσει ποτέ. Οπότε τι γνώμη να έχω?
Ποιοι έλκουν το χρήμα , εγώ τίποτα παλι![]()
Όλο το χρήμα πάνω τους – Τα ζώδια που τραβούν τα ευρώ σαν μαγνήτης
Ζώδια: Θεωρείτε πως είστε προορισμένοι για να φτάσετε ψηλά; Πιστεύετε ότι θα γίνεται επιτυχημένη σε κάποιο επαγγελματικό τομέα; Αυτά με βεβαιότητα θα σας οwww.enimerotiko.gr
"Μπορεί να μην επιδιώκουν να γίνουν πλούσιοι, ωστόσο τα χαρακτηριστικά τους, θέλοντας και μη, τους οδηγούν σε αυτόν."