Τι ζώδιο είστε;

Έχουμε και λέμε...

1. Εάν ο συγκεκριμένος Παρθένος εκφράσει τη δυσαρέσκειά του επειδή .... πετάς τα ρούχα σου στο πάτωμα, είναι γιατί αυτό είναι ήδη γεμάτο από τα δικά του ρούχα και δεν έχει χώρο για άλλα. Εϊμαι φρικιό της τακτοποίησης με την έννοια ότι ΜΙΣΩ την τακτοποίηση. Όχι τα τακτοποιημένα πράματα, αλλά τη διαδικασία που τα κάνει τακτοποιημένα. Αν μπορούσα να κουνήσω ένα μαγικό ραβδί και τα πράματα να τακτοποιηθούν μόνα τους θα το έκανα (αρκει το ραβδί να μην ήταν πολύ βαρύ και να μην ήθελε ξεχωριστό κούνημα για κάθε αντικείμενο). Δυστυχώς ο δεύτερος θερμοδυναμικός νόμος λέει ότι οι κάλτσες έχουν την τάση αυθόρμητα να βρίσκονται στο πάτωμα ανακατεμένες με άλλα ρούχα και να απαιτείται κατανάλωση ενέργειας για να βρεθούν τακτοποιημένες στο συρτάρι μειώνοντας την εντροπία του συστήματος. Τι μπορώ να κάνω? Να τα βάλω με τους νόμους της θερμοδυναμικής?

2. Σιγά μην είμαι T-rex "And thanks to its peculiar eyesight, which can only track prey if it is moving,". Με έχετε δει εμένα μπροστά σε ένα πιάτο με τηγανιτές πατάτες? Κάθονται αυτές ακίνητες νομίζοντας ότι έτσι θα μου ξεφύγουν, αλλά μετά από λίγη ώρα το πιάτο τραγουδάει "Εδώ διαβαίνουν και θερίζουν χιλιάδες άρματα δρεπανηφόρα".

3. Εγώ είμαι αυτός έξω από τη ζωγραφιά που κουνάει το κεφάλι του με όλους αυτούς τους τρελλούς που πάνε γυρεύοντας να σπάσουν το δικό τους. Ποτέ μου δεν αισθάνθηκα την παραμικρή επιθυμία να σκαρφαλώσω σε δέντρο. Αν είχε σκαλιά που να ανεβάζανε σε δεντροσπιτάκι θα ανέβαινα με ευχαρίστηση και θα χάζευα τη θέα, αλλά να σκαρφαλώσω? Δεν τρελλάθηκα.

Θα μου πείτε, το 9 της αριάδνης απλώς αιωρείται σε επίπεδο εδάφους, δεν σκαρφαλώνει. Αλλά δεν είμαι "ένα χαρούμενο πλάσμα που του αρέσει να περνάει καλά.", είμαι ένας μουρτζούφλης elephadas που του αρέσει να περνάει καλά. Έχει διαφορά.
Δεν μας είπες ομως για την προσωπική γοητεία του Παρθένου. Όχι δεν μπορώ να ανταπεξερθω στις αγχωτικές καταστάσεις.

 
Μπα, δεν θα το 'λεγα. Είναι αυτό που λέει η Τζέλλα, ότι είναι θέμα προσωπικής γοητείας (αλλιώς κι εγώ ως μοιραία θα λογιζόμουν :D ).


Το αυτό!

Δεν έκανα το τεστ με τους δεινόσαυρους γιατί ποτέ δεν είχα κάποια συμπάθεια γι' αυτά τα πλάσματα.

Όσο για το δέντρο με εντόπισα σε δύο αριθμούς: Στο 2 και στο 6. Τα καλοκαίρια στο χωριό της μάνας μου περνούσαμε κάμποσες ώρες με τα ξαδέρφια στον πάνω κήπο που είχε τα λουλούδια και κάποιες στον κάτω κήπο που είχε τα δέντρα. Τα δέντρα ήταν διάφορα αλλά το μεγαλύτερο ήταν μια συκιά (Τζέλλα, σου θυμίζει κάτι; ). Ποτέ δεν είχα υψοφοβία αλλά δεν ανέβαινα πολύ ψηλά στο δέντρο γιατί με μάλωνε η γιαγιά ότι τα κορίτσια δεν ανεβαίνουν στα δέντρα. Οπότε βοηθούσα τα αγόρια (που τότε ήταν πιο κοντά από εμένα) να ανέβουν και όσο μπορούσα να ξεφύγω από το αυστηρό βλέμμα της γιαγιάς και της μάνας μου ανέβαινα ένα δυο κλαδιά για να μη μείνω με τον καημό, τόσο δηλαδή όσο και το ανθρωπάκι του 6.
Είδα τις απαντήσεις του τεστ και μου αρέσει που είμαι λίγο και από τους δύο αριθμούς αν και οι απαντήσεις μου στηρίζονται αποκλειστικά σε βιώματα. Πάντως τα δύσκολα ποτέ δεν τα φοβήθηκα!
Bajar λίγες γυναίκες μπορούν να λογιστουν ως μοιραίες. Είναι η γοητεία,είναι ο αέρας, πολλές φορές δεν είναι καν η εμφάνιση είναι ίσως και η σεξουαλικότητα τους, δεν ξέρω. Όταν ήμουν 20,25 ήξερα πολύ όμορφες κοπέλες που μένανε μπουκάλες, δεν είχαν αυτό το κάτι ενώ λιγότερο εμφανισημες κοπέλες κυκλοφορούσαν με τους καλύτερους.
 
αγαπημένες φίλες, δεν ξεχνώ πως σας έχω υποσχεθεί κείμενο για το πως να καταφέρετε να ρίξετε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει. Θέλω όμως την προσοχή σας. Μιλάμε μόνο να τον ρίξετε. Αν θέλετε να τον κρατήσετε κιόλας αλλάζει το χουσμέτι διότι θέλουμε και ωροσκόπους, δε μπορώ έτσι εκ του προχείρου με σκέτο ζώδιο. Δεν είμαι και ο Τειρεσίας, μια γενική κατεύθυνση όμως να σας τη δώσω επ αγαθό της κοινωνίας βεβαίως-βεβαίως.

ΚΡΙΟΣ:
Θα πρέπει να φανείτε τολμηρές με έναν Κριό. Πολύ τολμηρές. Ριψοκίνδυνες θα έλεγα. Πείτε του «άκουσα πως οι επιδόσεις σου είναι κάτω του μετρίου, αληθεύει;». Η αρχή έγινε.
ΤΑΥΡΟΣ:
Είδες τον Ταύρο σου να κάθεται σαν το Βούδα και να χαζογελάει μόνος του και τον ορέχτηκες. Νο πρόμπλεμ. Πες του στα ίσια οτι θες να βρεθείτε. Ο Ταύρος ντρέπεται να πει οχι γι αυτό είναι γνωστός και ως «ο καλός ο μύλος» του ζωδιακού.
ΔΙΔΥΜΟΣ:
Εδώ θα χρειαστείς μηχανή. Παρά τις φήμες ο Δίδυμος δε σκέφτεται πολύ το σεξ. Πλησίασε τον και πες του πως είσαι ερωτευμένη με έναν φίλο του. Αυτός τώρα θ αρχίσει να σου λέει χίλια δύο κόλπα για να ρίξεις τάχαμου το φίλο. Σε ανύποπτο χρόνο θα σου την πέσει.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Έμπλεξες φίλη. Ο Καρκίνος σου αγαπάει τα δράματα. Πήγαινε πληγωμένη αμυγδαλιά και πες του πως σε είχαν αιχμάλωτη οι Γερμανοί στο Νταχάου. Όσο πιο απίθανο το παραμύθι τόσες περισσότερες πιθανότητες σου δίνω.
ΛΕΩΝ:
Πρόβλημα κι εδώ. Ο Λέων δε θα σε προσέξει ποτέ. Δεν έχει επαφή με το περιβάλλον. ΔΕΝ καταλαβαίνει οτι τον φλερτάρουν. Φυσικά δεν είναι ηλίθιος ο άνθρωπος, απλώς παίρνει ως δεδομένη κάθε φιλοφρόνηση χωρίς να το πάει παραπέρα. Στείλε του μήνυμα για να το διαβάσει πολλές φορές. Φρόντισε να είσαι εντελώς συγκεκριμένη. Το κ το.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Τι τον θες χρυσή μου τον Παρθένο; Τελοσπάντων, τον θες με γεια σου με χαρά σου. Πιάσε φιλίες με τη μαμά του. Ο Παρθένος είναι μαμόθρεφτος. Αν σε εγκρίνει η μαμά θα στην κάνει την τιμή κι αυτός.
ΖΥΓΟΣ:
ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ. Ο Ζυγός μόλις καταλάβει πως γουστάρεις να την κουνήσετε την αχλαδιά θα έρθει παρακαλώντας. Το θεωρεί μεγάλη τύχη να τον θέλουν.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Ωραίο αγόρι είναι ο Σκορπιός συνήθως, τη δάγκωσες τη λαμαρίνα, οκ. Δε χρειάζεται πανικός. Ή μάλλον χρειάζεται. Βρες μια άσχετη αφορμή να μαλώσετε (πχ γιατί δε σου αρέσουν τα ρεβύθια) και κλιμάκωσε τον καβγά φιλοσοφικά. Θα κάνεις φινάλε με φωσκολικό μονόλογο τονίζοντας πως κι ο τελευταίος άνθρωπος να ήταν στη γη δε θα γύριζες να τον κοιτάξεις. ΠΡΟΣΟΧΗΗΗΗΗΗ: Αυτό πρέπει να το πεις φωνάζοντας, να έχεις αναψοκοκκινήσει και ιδανικά με ανακατεμένα μαλλιά.
ΤΟΞΟΤΗΣ:
Φίλη μου, αν έχεις απεριόριστο χρόνο στη διάθεση σου διεκδίκησε κι εσύ έναν Τοξότη, μπορείς!!! Πριν πας παρακάτω να τονίσω πως αν δε σε συμπαθεί εξαρχής μη μπεις στον κόπο. Αν σε συμπαθεί το έχει ήδη σκεφτεί να έρθει μαζί σου πριν το σκεφτείς εσύ αλλά προβληματίζεται μη χαλάσει η φιλία σας. Μόλις βρεθεί η κατάλληλη στιγμή (και η κατάλληλη ποσότητα αλκοόλ) θα ενδώσει. Οφείλω να σε ενημέρωσω πως υπάρχει η ζωηρή πιθανότητα την επόμενη μέρα να μη θυμάται τι συνέβη μεταξύ σας. Μην το παίρνεις κατάκαρδα, δεν προσποιείται, δε θυμάται όντως.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Θα σου μιλήσω ανοιχτά. Δεν είναι ακριβώς προικοθήρας, απλώς θέλει να είναι βέβαιος πως κάτι κάνεις στη ζωή σου ή κάτι έχεις. Αν ούτε κάνεις ούτε έχεις κι είναι η ζωή σου όπως των πρωταγωνιστών της Συνοικίας το Όνειρο που πας ρε Καραμήτρο με τον Αιγόκερω;; ας τον να πάει στο καλό και πιάσε έναν Υδροχόο....
ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Δεν έχω ιδέα τι να κάνεις φίλη μου. Το μόνο που έχω να προτείνω είναι να κάνεις όλα τα παραπάνω με τυχαία σειρά. Θα σε περάσει για τρελή που θες να πας στο Αιβαλί και αν σε περάσει όντως για τρελή πολλαπλασιάζεις τις πιθανότητες, διοτί τις γουστάρει τις τρελές.
ΙΧΘΥΣ:
Γεννημένος θύμα ο Ιχθύς, θα πρέπει να πας δυναμικά, στα όρια της παρανομίας. Στην ανάγκη κλεψ του τα λεφτά απ το πορτοφόλι (το πολύ κανά δεκάρικο, μην πας και μέσα για να σε προσέξει ο Ιχθύς).Μόλις καταλάβει οτι τον εκμεταλλεύεσαι θα σε ερωτευτεί παράφορα και θα σε ζητήσει σε γάμο. Πες Όχι.


Σε επόμενο ανέβασμα θα κατατοπίσω σχετικώς και τους φίλους του φόρουμ (χωρίς τα ίδια ποσοστά επιτυχίας ομολογώ).
 
Bajar λίγες γυναίκες μπορούν να λογιστουν ως μοιραίες. Είναι η γοητεία,είναι ο αέρας, πολλές φορές δεν είναι καν η εμφάνιση είναι ίσως και η σεξουαλικότητα τους, δεν ξέρω. Όταν ήμουν 20,25 ήξερα πολύ όμορφες κοπέλες που μένανε μπουκάλες, δεν είχαν αυτό το κάτι ενώ λιγότερο εμφανισημες κοπέλες κυκλοφορούσαν με τους καλύτερους.
Φίλη αριαδνη, εγώ πάλι τις πολύ όμορφες 20άρες ή 25άρες πάντα τις έβλεπα δεσμευμένες! Σπανίως ήταν μόνες.Και αν ήταν αδέσμευτες, αυτό κρατούσε για λίγο.
Τι έχει γίνει με τις γυναίκες Παρθένους? Έχασα επεισόδια? Πάντως οφείλω να ομολογήσω ότι ποτέ δεν συνυπήρξα με γυναίκα Παρθένο!
Μα είναι τόσο γοητευτικές και μοιραίες? Μπορούν να ξυπνήσουν πάθη,να φτάσουν τον άλλον στα όρια του,να τον γεμίσουν με μοναδικές,αξέχαστες στιγμές? Λέτε η " Άναμπελ" να ήταν Παρθένος? Μα, και εδώ άτυχος? Μήπως θα πρέπει να αρχίσει να ψάχνει για μια ομοζωδιακή ο Φιλομαθής Fulci ?
Ναι, "φιλομαθής" και ότι διψάω για γνώση ήταν το αποτέλεσμα του δεύτερου τεστ με τις εικόνες. Όπως ακριβώς με είχε ψυχολογήσει και το αμέσως προηγούμενο τεστ, με το υποσυνείδητο. Σύμπτωση? "Συμπτωσάρα", που έλεγε και Φαίδων Γεωργίτσης.
Στην εικόνα με το "δέντρο", και εγώ διάλεξα δύο ανθρωπάκια. Το 2 και το 4.
Το 4, το διάλεξα γιατί δεν θα είχα καμία όρεξη να σκαρφαλώσω σε δέντρο,δεν μου άρεσε καθόλου το σκαρφάλωμα. Όχι μόνο τώρα,ούτε και όταν ήμουν παιδί.Και το 2, γιατί θα βοηθούσα 100% κάποιον που θα ήθελε να σκαρφαλώσει.Δεν θα τον απέτρεπα επειδή εμένα δεν μου αρέσει.
Όσο για τους άλλους:
Εσύ 13 γιατί είσαι έτσι? Μάλωσες με τον 21? Για κατεβείτε κάτω να τα βρείτε,άντε μπράβο!
Εσύ 10, μην χορεύεις εκεί πάνω! Δεν βλέπεις τι έπαθε ο 14?
Εσύ 19, σοβαρέψου. Δεν είσαι λεοπάρδαλη να την αράζεις σε κλαδί.
Εσύ 7, αν είναι να φοβάσαι που πήγες εκεί, πήδα κάτω. Μην φοβάσαι, θα σε πιάσει ο 4.
Εσείς, 11 και 12, δεν πάτε να βρείτε κανένα δωμάτιο που μου κάθεστε στο κλαδί σαν τις δεκαοχτούρες?
Εσείς, ο 16 και η 18,το αντρόγυνο. Γιατί παρατήσατε το μεγάλο παιδί σας, το 5, κάτω στο έδαφος και πήρατε μόνο το μικρό σας 17 μαζί?
Εσύ 6, μην πειράζεις το δέντρο. Δεν είμαστε στη Χίο.
Εσύ 15, μην χαίρεσαι τόσο. Ο 20 είναι ψηλότερα!
Εσύ 9, άσε και τον 8 να παίξει.Δεν είναι μόνο δικό σου.
Εσύ 1 , ποιος σου φταίει που άργησες να ΄ρθεις και δεν μπορείς να σκαρφαλώσεις σε άλλο κλαδί?
Ά,ρε 3.. Αν δεν ήταν ο 2 να σε βοηθήσει..
Τα καλύτερα παιδιά!.. ο 2 και ο 4 !
 
αγαπημένες φίλες, δεν ξεχνώ πως σας έχω υποσχεθεί κείμενο για το πως να καταφέρετε να ρίξετε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει. Θέλω όμως την προσοχή σας. Μιλάμε μόνο να τον ρίξετε. Αν θέλετε να τον κρατήσετε κιόλας αλλάζει το χουσμέτι διότι θέλουμε και ωροσκόπους, δε μπορώ έτσι εκ του προχείρου με σκέτο ζώδιο. Δεν είμαι και ο Τειρεσίας, μια γενική κατεύθυνση όμως να σας τη δώσω επ αγαθό της κοινωνίας βεβαίως-βεβαίως.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Τι τον θες χρυσή μου τον Παρθένο; Τελοσπάντων, τον θες με γεια σου με χαρά σου. Πιάσε φιλίες με τη μαμά του. Ο Παρθένος είναι μαμόθρεφτος. Αν σε εγκρίνει η μαμά θα στην κάνει την τιμή κι αυτός.
Εδώ και ώρα το διαβάζω ξανά και ξανά και χτυπιέμαι από τα γέλια. Αχ, βρε Λένα! Είναι κρίμα τέτοιο ταλέντο να χαραμίζεται. Προσυπογράφω ότι όσα είπες είναι 100% αληθινά καθότι διασταυρωμένα. Γι' αυτό και προτείνω για τους φίλους του φόρουμ να μπει ταρίφα (για τους φίλους σκέτο, όχι για τους φίλους - μέλη, μη πέσει και κανένα ban από το πουθενά).
Ερώτηση για τους Παρθένους (που εδώ που τα λέμε τους τσάκισες λίγο): αν δεν έχει μαμά, με ποιον θα πιάσουμε φιλίες;
 
ΔΙΔΥΜΟΣ:
Εδώ θα χρειαστείς μηχανή. Παρά τις φήμες ο Δίδυμος δε σκέφτεται πολύ το σεξ. Πλησίασε τον και πες του πως είσαι ερωτευμένη με έναν φίλο του. Αυτός τώρα θ αρχίσει να σου λέει χίλια δύο κόλπα για να ρίξεις τάχαμου το φίλο. Σε ανύποπτο χρόνο θα σου την πέσει.

Κλαίω! :D :D :D Αν σου πω, ότι έτσι ακριβώς έγινε με το έτερον ήμισυ. Ούτε και περίμενα ότι θα έρθει να μου την πέσει. Έμοιαζε εντελώς αδιάφορος.

Πάντως σκέψου το πολύ σοβαρά το θέμα. Δεν είναι καθόλου αργά να ξεκινήσεις μια νέα καριέρα. Θα πήξεις στο ευρώ. Τι να μας πουν ο Λεφάκης και η Άση Μπίλιου? Εσύ τους έφαγες όλους κοριτσάκι μου.
 
Νέοι οριζιντες ανοίγονται Μικε!!!!!!

Προσυπογράφω ότι όσα είπες είναι 100% αληθινά καθότι διασταυρωμένα
Πρώτα ζούμε και μετά γράφουμε φίλη bajar:)

Ερώτηση για τους Παρθένους (που εδώ που τα λέμε τους τσάκισες λίγο): αν δεν έχει μαμά, με ποιον θα πιάσουμε φιλίες;
Με μαμά, χωρίς μαμά, ο Παρθένος έχει οιδιποδειο. Το λένε τα αστρα παιδιά, δεν τα βγάζω απ το κεφάλι μου, μη νομίζετε πως είμαι καμια αργοσχολη που κάθομαι και σκέφτομαι τους φίλους μου κι αναλόγως γράφω τραβώντας απ τα μαλλιά τα ελαττώματα τους :)
Δε μπορώ παντως να καταλήξω με τον Παρθενο αν θέλει να του πει μπράβο η μαμά ή αν θέλει να στεναχωρεσει τη μαμά με την επιλογή του. Ας βγει ένας παρθένος να μας πει με ειλικρίνεια να σχολαει ο γάμος.
ΜΙΛΑ ΦΙΛΕ ΠΑΡΘΕΝΕ !!!
 
Περιμένω πώς και τι την απάντηση του @elephadas
Ωχ, αλήθεια τώρα;;; Παρθένος είναι;
Την έκατσα τη βάρκα φίλες μου!!! Δε με ξεπλενει ούτε ο τιμημένος Πηνειός!!!
 
Εγώ βασικά δεν είμαι Παρθένος διότι ήμουν πρόωρο μωρό. Κανονικά έπρεπε να έχω γεννηθεί πολύ αργότερα. Έτσι λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να σας διαφωτίσω. Ρωτήστε κάποιον από τους βεριτάμπλ Παρθένους του φόρουμ.
 
Εγώ βασικά δεν είμαι Παρθένος διότι ήμουν πρόωρο μωρό. Κανονικά έπρεπε να έχω γεννηθεί πολύ αργότερα. Έτσι λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να σας διαφωτίσω. Ρωτήστε κάποιον από τους βεριτάμπλ Παρθένους του φόρουμ.
Αυτά είναι υπεκφυγές! (να σου θυμίσω ότι στο 80% των κουίζ απαντάμε ίδια πράγματα)
 
Αυτά είναι υπεκφυγές! (να σου θυμίσω ότι στο 80% των κουίζ απαντάμε ίδια πράγματα)
Yπεκφεγευει ο κύριος καθαρά και για τις παρθενικες του κατακτήσεις και για όλα τα άλλα.
 
Κλαίω! :D :D :D Αν σου πω, ότι έτσι ακριβώς έγινε με το έτερον ήμισυ. Ούτε και περίμενα ότι θα έρθει να μου την πέσει. Έμοιαζε εντελώς αδιάφορος.

Πάντως σκέψου το πολύ σοβαρά το θέμα. Δεν είναι καθόλου αργά να ξεκινήσεις μια νέα καριέρα. Θα πήξεις στο ευρώ. Τι να μας πουν ο Λεφάκης και η Άση Μπίλιου? Εσύ τους έφαγες όλους κοριτσάκι μου.
Εμείς τα διδυμακια Τζέλα μου , θέλουμε και λίγο σκουντημα στον ερωτικό τομέα για να πάρουμε μπροστα:)αμα πάρουμε όμως..
 
Πόσα γράψατε! Δεν σας προλαβαίνω!
Δεν νομιζω οτι οι γυναίκες Παρθένοι είναι "μοιραίες". Το αντιθετο θα έλεγα. Η ειλικρίνεια πάντως κοστίζει, σε κάθε είδους σχέση.
Το ποστ για το πώς θα "ρίξουμε" τον αγαπημένο μας ανάλογα με το ζώδιό του πρέπει να μας το επιβεβαιώσουν οι άντρες του φόρουμ!!!! Σαν γυναίκα-Παρθένος πάντως βαριέμαι όλα αυτά τα "κόλπα" και τις "μεθόδους". Αν ο άλλος σε γουστάρει, δεν χρειαζεται να κάνεις τίποτα... θα σου την πέσει αυτός. Αν πάλι δεν... τότε ασ'τον να πάει στην ευχη του Θεού και βρες έναν που σε γουστάρει :)
 
THE SIGNS AS TYPES OF KIDS
Aries: The playground menace
Taurus: Drooled during nap time
Gemini: Killed the class fish like 12 times and their parents keep replacing it
Cancer: Cried when the class watched The Lion King
Leo: Bossy kid with well coordinated outfits and headbands picked out by their mom

virgo: Kid that rolls their eyes when someone asks a stupid
question
Libra: Everyone's friend because they share at snack time
Scorpio: They eat glue
Sagittarius: The popular kid with stickers and cool folders.
Capricorn: The teachers favorite. Always volunteered to
help during class. Aquarius: Pokemon card dealer in the playground
Pisces: Best friends with the class fish and kind of confused as to why it looks different every time Gemini brings it back
Retro εμείς ως παιδιά
 
Φίλη αριαδνη, εγώ πάλι τις πολύ όμορφες 20άρες ή 25άρες πάντα τις έβλεπα δεσμευμένες! Σπανίως ήταν μόνες.Και αν ήταν αδέσμευτες, αυτό κρατούσε για λίγο.
Τι έχει γίνει με τις γυναίκες Παρθένους? Έχασα επεισόδια? Πάντως οφείλω να ομολογήσω ότι ποτέ δεν συνυπήρξα με γυναίκα Παρθένο!
Μα είναι τόσο γοητευτικές και μοιραίες? Μπορούν να ξυπνήσουν πάθη,να φτάσουν τον άλλον στα όρια του,να τον γεμίσουν με μοναδικές,αξέχαστες στιγμές? Λέτε η " Άναμπελ" να ήταν Παρθένος? Μα, και εδώ άτυχος? Μήπως θα πρέπει να αρχίσει να ψάχνει για μια ομοζωδιακή ο Φιλομαθής Fulci ?
Ναι, "φιλομαθής" και ότι διψάω για γνώση ήταν το αποτέλεσμα του δεύτερου τεστ με τις εικόνες. Όπως ακριβώς με είχε ψυχολογήσει και το αμέσως προηγούμενο τεστ, με το υποσυνείδητο. Σύμπτωση? "Συμπτωσάρα", που έλεγε και Φαίδων Γεωργίτσης.
Στην εικόνα με το "δέντρο", και εγώ διάλεξα δύο ανθρωπάκια. Το 2 και το 4.
Το 4, το διάλεξα γιατί δεν θα είχα καμία όρεξη να σκαρφαλώσω σε δέντρο,δεν μου άρεσε καθόλου το σκαρφάλωμα. Όχι μόνο τώρα,ούτε και όταν ήμουν παιδί.Και το 2, γιατί θα βοηθούσα 100% κάποιον που θα ήθελε να σκαρφαλώσει.Δεν θα τον απέτρεπα επειδή εμένα δεν μου αρέσει.
Όσο για τους άλλους:
Εσύ 13 γιατί είσαι έτσι? Μάλωσες με τον 21? Για κατεβείτε κάτω να τα βρείτε,άντε μπράβο!
Εσύ 10, μην χορεύεις εκεί πάνω! Δεν βλέπεις τι έπαθε ο 14?
Εσύ 19, σοβαρέψου. Δεν είσαι λεοπάρδαλη να την αράζεις σε κλαδί.
Εσύ 7, αν είναι να φοβάσαι που πήγες εκεί, πήδα κάτω. Μην φοβάσαι, θα σε πιάσει ο 4.
Εσείς, 11 και 12, δεν πάτε να βρείτε κανένα δωμάτιο που μου κάθεστε στο κλαδί σαν τις δεκαοχτούρες?
Εσείς, ο 16 και η 18,το αντρόγυνο. Γιατί παρατήσατε το μεγάλο παιδί σας, το 5, κάτω στο έδαφος και πήρατε μόνο το μικρό σας 17 μαζί?
Εσύ 6, μην πειράζεις το δέντρο. Δεν είμαστε στη Χίο.
Εσύ 15, μην χαίρεσαι τόσο. Ο 20 είναι ψηλότερα!
Εσύ 9, άσε και τον 8 να παίξει.Δεν είναι μόνο δικό σου.
Εσύ 1 , ποιος σου φταίει που άργησες να ΄ρθεις και δεν μπορείς να σκαρφαλώσεις σε άλλο κλαδί?
Ά,ρε 3.. Αν δεν ήταν ο 2 να σε βοηθήσει..
Τα καλύτερα παιδιά!.. ο 2 και ο 4 !
Φίλε μου τι θεωρείται όμορφο είναι καθαρά υποκειμενικό. Αν με ρωτήσεις εμενα ποια είναι η ωραιότερη γυναίκα αυτήν την στιγμή στο σινεμά θα σου πω Ρέιτσελ Βάις. Θεωρώ πολύ όμορφη και την Σάντρα Μπούλοκ.
Τοτε που ήμουνα πιτσιρίκα δεν κατάβαινα γιατί γινότανε χαμός για συγκεκριμένες κοπέλες από το ανδρικό φυλο, τις θεωρούσα υπερεκτιμημένες. Τι να σου πω όλα είναι θέμα γούστου.
 
Φίλε μου τι θεωρείται όμορφο είναι καθαρά υποκειμενικό. Αν με ρωτήσεις εμενα ποια είναι η ωραιότερη γυναίκα αυτήν την στιγμή στο σινεμά θα σου πω Ρέιτσελ Βάις. Θεωρώ πολύ όμορφη και την Σάντρα Μπούλοκ.
Τοτε που ήμουνα πιτσιρίκα δεν κατάβαινα γιατί γινότανε χαμός για συγκεκριμένες κοπέλες από το ανδρικό φυλο, τις θεωρούσα υπερεκτιμημένες. Τι να σου πω όλα είναι θέμα γούστου.
Ανδρες και γυναικες έχουν εντελώς διαφορετικές προτιμήσεις σχετικά με την ομορφιά του άλλου φύλου. Οι άντρες εστιάζουν από τον λαιμό και κάτω ;) Υπό αυτό το πρίσμα, μπορείς να επανεκτιμήσεις τώρα ποιες θεωρούν ωραίες και ποιες όχι οι άντρες :)
 
Πίσω
Μπλουζα