Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Εισαι ο τριτος-τεταρτος που το αναφερει αυτο σε τετοιο θρεντακι, και πριν απο σας δεν το ειχα ακουσει απο κανενα αλλοnoxrider είπε:Για αρκετό καιρό πίστευα ότι ο κόσμος στον οποίο ζούσα είναι ψεύτικος,το ίδιο και όλοι οι άνθρωποι εκτός από εμένα.Αλλά μάλλον θα το έχουν αισθανθεί αρκετοί αυτό καθώς ανήκει στην "αυτιστική" παιδική περίοδο που όλοι περάσαμε.
Γιατι πως γυρναει?? :sealed:akisk είπε:7. ότι ο ηλεκτρικός όταν φτάνει στην Κηφισιά με κάποιο τρόπο - ευτυχώς αδιευκρίνιστο - κάνει μία μεγάαααααααλη στροφή για να γυρίσει ανάποδα και να επιστρέψει στον Πειραιά.
Εγώ να δείς!!!exetlaios είπε:Ότι στη ζωή, πάντα κέρδιζαν οι "καλοί" !
Ώρε, πόσο έξω έπεσα !
Με όλο το θάρρος, αυτό ισχύει...Imgema είπε:Αν δεν αρρωστήσουμε βαριά ή δεν σκοτωθούμε απο κάτι, ζούμε για πάντα.
Και εγώ τα μετρούσα κάθε πρωί τα δάχτυλά μου γιατί έβλεπα στον ύπνο μου ότι είχα παραπάνω δάχτυλα (ακόμα βλέπω πολλές φορές στον ύπνο μου ότι έχω παραπάνω δάχτυλα,ακόμα και 7 δάχτυλα σε κάθε χέρι)Maverick είπε:Για ένα χρονικό διάστημα, είχα μια μεγάλη αγωνία μήπως όταν ξυπνήσω μου έχει φυτρώσει ένα έξτρα δάκτυλο.