Υπολογιστές και κονσόλες που σώθηκαν από τα σκουπίδια και κάδους ανακύκλωσης.

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Amstrad1981
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Σήμερα έσωσα ένα ρετρό Notebook του 1995! Mitac 5024 BOOK Pentium 133Mhz με 32Mb Ram, HDD 1.4Gb Hitachi (Windows 98 Greek), CD-Rom και FDD!

Ο δίσκος του είναι κατεστραμμένος οπότε θα τον αλλάξω με έναν 4Gb! Αν διαθέτω και μνήμη ή άλλο DVD/CD-Rom θα του κάνω μια καλή αναβάθμιση!

Υ.Γ. Χμ… Χρειάζομαι μια μικρή βοήθεια! Εφόσον το CD-Rom δεν υπάρχει στο BIOS, ώστε να το επιλέξω ως First Boot, και ύστερα να κάνω εγκατάσταση των windows. Τότε με ποιο τρόπο μπορώ να το κάνω αυτό; Και είχε ήδη περασμένα τα Win98! Να σημειώσω πως το FDD τοποθετείται στην ίδια θέση με το CD-Rom, οπότε δεν μπορώ να φορτώσω Dos driver για να το αναγνωρίσει!

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
1.Boot απο δισκετα DOS

2.Φορμαρεις τον δισκο και τον κανεις bootable

3.Βαζεις να φορτωνουν απο τον δισκο drivers για cdrom

4.Boot απο τον σκληρο δισκο με το cdrom συνδεδεμενο και εισαι ετοιμος.

δουλευω δυο μηνες στην ανακυκλωση.η εικονα που επικρατει ειναι η εξης.τι να πρωτοσωσω??μεχρι στιγμης εχω..διασωσει μονο κομματια απο 464 και amiga 500:(.επεισης σκορπια pc parts και παιχνιδια για ps2.

Μανιτάρι, άμα δείς κανα Apple IIGS στην ανακύκλωση, στείλε μήνυμα άμεσα !! :D

Πάλι καλά που υπάρχουν ευσυνείδητοι πολίτες και τα στέλνουν στην ανακύκλωση.

Πάλι καλά που υπάρχουν και ευσυνείδητοι εργαζόμενοι και τα σώζουν από την καταστροφή... :P

Μόλις επέστεψα στο σπίτι μαζί με έναν ακόμα Amstrad CPC-6128, μαζί με πράσινη οθόνη και μία δισκέτα, σε άριστη εμφανισιακά κατάσταση, αλλά με το κλασικό πρόβλημα του ιμάντα στο drive!

Υ.Γ. Όποιος γνωρίζει που μπορώ να βρω ιμάντα εκτός e-bay, παρακαλώ να με ενημερώσει!

ρε συ amstrad1981 βάλε και καμιά φώτο από τα διασωθέντα;

peteremp είπε:
ρε συ amstrad1981 βάλε και καμιά φώτο από τα διασωθέντα;

Όλα τα έχω αποθηκευμένα, κλεισμένα σε ζελατίνες. Μου είναι δύσκολο να βγάλω κάποια φωτογραφία.

Σήμερα έσωσα ένα QuickShot Supervision σε πολύ καλή κατάσταση. Δέν ξέρω όμως αν λειτουργεί, επειδή δεν έχω κάποιο παιχνίδι για να το δοκιμάσω.

Χθες έσωσα ακόμη ένα GameBoy Color χρώματος ροζ, μαζί με το παιχνίδι The adventures of The smurfs, σε σχετικά καλή κατάσταση.

Σήμερα έσωσα ένα Sega Master System 3 Compact, με το Sonic ενσωματωμένο στη μνήμη του, 2 gamepad και ένα πιστόλι, μαζί με το κουτί του σε άριστη κατάσταση! Λείπει μόνο ο μετασχηματιστής! (Μια εναλλακτική λύση παρακαλώ) Επίσης και 3 κομπλέ παιχνίδια με το κουτί τους και τα manuals. (Operation Wolf, Spider-Man Return of the Sinister Six, Game box με 3 αθλητικά παιχνίδια).

Μα καλά που εργάζεσαι και τα βρίσκεις όλα αυτά;

Σε supermarket. Έ, όπως καταλαβαίνεις είναι ένα κατάστημα που μπαίνουν για να ψωνίσουν οι πάντες, οπότε οι ευκαιρίες είναι πολλές!

Μια βοήθεια για το τροφοδοτικό παρακαλώ!

Χα χα αυτά είναι! Μπράβο! Μια φωτό από τα ευρήματα όποτε έχεις καιρό pls!!!!!

Για το τροφοδοτικό, δεν μπορώ να σου δώσω κάποια βοήθεια, δυστυχώς δεν έχω ιδέα περί του συγκεκριμένου μηχανήματος.

Τελικά δοκίμασα το Sega Master System 3 με τον μετασχηματιστή από το Master System 2 που έχω (τον οποίο επισκεύασα σήμερα) και δεν λειτουργεί!!! Τουλάχιστον μου έμειναν τα 3 παιχνίδια, το ένα gamepad που λειτουργούσε, και το Lightgun...

E, μη παραπονιέσαι! It's free stuff anyway!!!!!!!!!!!!!!

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα