Φωτογραφίες από το αρχείο της ΕΡΤ

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας tonytony
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Στην τελευταια φωτογραφια βλεπουμε και την Αλικη επιτοιχιως στην κλασικη πλεον διαφημιση μπυρας, αν και τη λαμψη της σταρ εδω καταφερνει να κλεψει ο πρωτος κυριος αριστερα.

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Στην τελευταια φωτογραφια βλεπουμε και την Αλικη επιτοιχιως στην κλασικη πλεον διαφημιση μπυρας, αν και τη λαμψη της σταρ εδω καταφερνει να κλεψει ο πρωτος κυριος αριστερα.
Παρά το φλας που λογικά χρησιμοποιήθηκε στη φωτογραφία , ή έκθεση πρέπει να ήταν σχετικά μακράς διαρκείας, αφού κάμποσα κεφάλια βγήκαν κουνημένα. Ιδιαίτερα ο κύριος αριστερά δίπλα σ' αυτόν με το εκτυφλωτικό χαμόγελο.

Η καρώ οικογένεια που σχολίασα στο προηγούμενό μου κάνει ξανά την εμφάνισή της, βελτιωμένη και επαυξημένη, στην 4η φωτό λίγα ποστ πιο πάνω. Το κοριτσάκι έχει το ίδιο ενθουσιασμένο χαμόγελο, ο μπόμπιρας το ίδιο τσαντισμένο ύφος, αλλά ο μπαμπάς τώρα είναι με παντόφλες.

Τυχερος ο πιτσιρικος στην πρωτη φωτογραφια του τελευταιου ποστ, καθοτι η μαμα του επλενε τα ασπρορουχα με το λευκαντικο για το λευκο που ξεχωριζει.

Ο φωτογράφος της τελευταίας φωτογραφίας είχε κατεβάσει μερικά ουζάκια φαίνεται, διότι πολύ κατηφορική την έβγαλε.

Αλλά η ωραιότερη φωτογραφία είναι η δεύτερη της προηγούμενης φουρνιάς, με τη οικογένεια σε διακοπές στην εξοχή. Καραγκιοζ μπερντές, μπουγάδα, και βρυσάκι καρφωμένο στο δέντρο (τέτοιο βρυσάκι έχω χρησιμοποιήσει πολλάκις... τα άλλα τα έχω δει αλλά δεν τα έχω ζήσει). Κόσκινο είναι στη ρίζα του βρυσοφόρου δέντρου? Τι γυρεύει εκεί?

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ο μεσήλιξ Ταρζάν άκρη αριστερά στη δεύτερη φωτογραφία μοιάζει σαν να ανήκε σε άλλη φωτό και κατά λάθος βρέθηκε σ' αυτή.

Πίσω
Μπλουζα