elephadas
MultiDimensional RetroDivinitY
- Αντιδράσεις
- 15.013
Υπέροχες φωτογραφίες, όπως πάντα. Όλες έχουν κάτι ή κάποιον που ξεχωρίζει από το υπόλοιπο πλήθος. Ας πούμε στην ακριβώς από πάνω, η αρρενωπή κυρία με το φουλάρι δεξιά, με την αλύγιστη πόζα, κομμένη και ραμμένη για τον ρόλο της ανύπαντρης αυστηρής θείας (πολύ ζούγκλα η γωνία της αυλής). Στην πρώτη φωτογραφία του προηγούμενου γκρουπ, ξεχωρίζει η άδεια καρέκλα, που σε κάνει να αναρωτιέσαι γιατί έμεινε άδεια. Μπορεί απλώς να ανήκε στον φωτογράφο (όμως τότε γιατί τη βάλανε στη σειρά?) , αλλά μου θυμίζει το τραγούδι του Κώστα Χατζή "Κάποιος λείπει απόψε απ' την παρέα". Από τους παρόντες, την προσοχή μου τράβηξε η ευτραφής κυρία δεξιά με το πλατύ χαμόγελο, που κάθεται τρισευτυχισμένη ψηλότερα από τους άλλους. Στην από κάτω της ξεχωρίζει ο πιτσιρίκος που κρατάει κούκλα σαν να είναι η μικρή του αδελφούλα. Αγόρι και το άφηναν να παίζει με κούκλες? Μάλλον όχι, διότι ήταν μεγάλου μεγέθους και καλοντυμένη οπότε κατά πάσαν πιθανότητα ήταν διακοσμητική, καθισμένη στη γωνία κάποιου καναπέ ή πολυθρόνας του σαλονιού. Άρα μπορεί απλώς να ήταν ιδέα του σκηνοθέτη της φωτογραφίας. Ή της κεκλιμένης γιαγιάς δεξιά με το πονηρό ύφος που μπορεί βέβαια να οφείλεται στην έλλειψη δοντιών. Ο μπαμπάς δεν μοιάζει και πολύ ευχαριστημένος, οπότε στο σενάριό μου τον φαντάζομαι να διαφωνεί.