Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Oριστε και η πισω πλευρα.abbey είπε:Τις κασέτες με τις ροκ μπαλάντες τις είχα λιώσει στο κασετόφωνο πριν καμια 15αριά χρόνια!!!!! Ευχαριστώ που μου τις θύμισες!!! Είναι εύκολο να σκανάρεις και την πίσω πλευρά?..............όποτε μπορέσεις!
Ο exetlaios έχει δίκιο. Οι F.I.S.T. δεν ήταν χρωμίου, πόσο μάλλον μετάλλου. Ήταν απλές Type I. Πλασαρίστηκαν σαν ιδανικές για Heavy Metal και Hard Rock. Η εικονιζόμενη ήταν δώρο με το Metal Hammer κάπου στις αρχές της δεκαετίας του '90.Wally είπε:Οχι ακριβως για metalΑπλα ηταν μεταλλου που ηταν ακομα καλυτερες απο της χρωμιου
Είναι πανεύκολο, το μόνο που χρειάζεται είναι ένα καλώδιο (σχεδόν πάντα τύπου jack 3.5mm, το γνωστό "καρφάκι") από την έξοδο ακουστικών του κασετόφωνου στην είσοδο μικροφώνου της κάρτας ήχου.Matsablokos είπε:Βέβαια ο θησαυρός μου είναι η καμιά δεκαριά κασέτες με μαγνητοφωνημένες εκπομπές από Μητσικώστα στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ το '91 και το '92. Μακάρι να μπορέσω να βρω τρόπο για να σώσω το περιεχόμενό τους σε πιο σύγχρονο φορμάτ.
Το πικάπ δίνει πολύ χαμηλό σήμα σε σχέση με τα άλλα αναλογικά μέσα. Πρέπει πρώτα να περάσει από ενισχυτή, διαφορετικά δεν θα ακουστεί τίποτε, ή κάτι πολύ χαμηλής έντασης.Uskoke είπε:Συμφωνώ απολύτως, στην line in πρέπει να συνδέσεις, είτε γουώκμαν είτε πικάπ, ντεκ κλπ. Και κάνεις εγγραφή με το audacity (www.audacity.sourceforge.net), το οποίο είναι open source και δωρεάν. Για βίντεο, εγώ πήρα ενά στικάκι, το οποίο έχω συνδέσει με το παλιό βίντεο της αδερφής μου, και επιτρέπει capture (δηλ.μετατροπή του βίντεο σε MPEG-2 και από εκεί σε DVD.