ARETARA
RetroNuts!
- Αντιδράσεις
- 2.475
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Τα έκανα σαλάτα..ARETARA είπε:Φοβάμαι λίγο μπερδεύτηκαν εδώ τα πράγματα.
Ακολουθείς τις οδηγίες από δω http://www.retromaniax.gr/vb/showthread.php?23602-%CF%E4%E7%E3%DF%E1-(Howto)-%D0%FE%F2-%ED%E1-%F0%F1%EF%F3%E8%DD%F3%E5%F4%E5-%DC%E2%E1%F4%E1%F1-amp-%F5%F0%EF%E3%F1%E1%F6%DE! Αν κάπου σκαλώσεις μας ρωτάς και πάλιBella είπε:Άσχετο΄τώρα αυτό,αλλά μήπως θα μπορούσε κάποιος να μου πεί πως θα μπορέσω να ανεβάσω μια φώτο στο προφίλ μου γιατί προσπάθησα άπειρες φορές και δεν τα καταφέρνω;Οι φωτό δεν ήταν πάνω από 400pixels.
Eυχαριστώ! #)
OK ευχαριστώ!!Kambia είπε:Ακολουθείς τις οδηγίες από δω http://www.retromaniax.gr/vb/showthread.php?23602-%CF%E4%E7%E3%DF%E1-(Howto)-%D0%FE%F2-%ED%E1-%F0%F1%EF%F3%E8%DD%F3%E5%F4%E5-%DC%E2%E1%F4%E1%F1-amp-%F5%F0%EF%E3%F1%E1%F6%DE! Αν κάπου σκαλώσεις μας ρωτάς και πάλι
Δε γνωριζω τιποτα σχετικο, αλλα δε νομιζω να απαγορευτηκε μια που την εποχη εκεινη οι ελληνικες ταινιες ηταν στην συντριπτικη τους πλειονοτητα exploitation.ARETARA είπε:Αυτό περί "διεθνούς εκμετάλλευσης" υπονοεί ότι ως ελαφρώς ερωτική, απαγορεύτηκε η προβολή στην Ελλάδα;
Τέλειο βίντεο!Τι φοβερή έκπληξη ήταν αυτή;!H φωνή της Ντέμπορα μοιάζει πολύ με εκείνης που κάνει την μεταγλώτιση,σαν να είναι η ίδια που μιλάει στα ελλήνικά!Μήπως είναι;Και ναι το πλάνο όπου βρίσκονται και οι τρείς πρωταγωνιστές μαζί είναι επίσης φοβερό!Η Reede έχει το ίδιο ύφος που έχει και στην ταινία!Κρίμα πάντως που και πάλι δεν έχουμε πληροφορίες για την τύχη της σήμερα!Σχετικά με το που βρίσκεται το σπίτι του Πέτρου Ράλλη στην ταινία,ξέρω ότι είναι κάπου στο Λαγονήσι!tonytony είπε:[video=youtube;SalGv3K-KQU]
Έχω κάνει μια αναζήτηση μέσω google στο "Που γυρίστηκαν οι ελληνικές ταινίες" κι έχω βρει προς το Λαγονήσι κάτι σχετικό. Απ΄όσο φαίνεται όμως, το σπίτι μάλλον έχει ξαναχτιστεί, κι έχει μείνει μόνο το "λιμανάκι" του.Bella είπε:Σχετικά με το που βρίσκεται το σπίτι του Πέτρου Ράλλη στην ταινία,ξέρω ότι είναι κάπου στο Λαγονήσι!
Ναι η αλήθεια είναι ότι έχω περάσει από την παραλιακή στο Λαγονήσι πολλές φορές και έχω κάνει και μπάνιο σε κάποιες θάλασσες εκεί.Προσπάθησα να εντοπίσω το σπίτι αλλά τίποτα.Εντω μεταξύ είναι ένα τεράστιο σπίτι και αποκλείεται να μην φαινόταν,οπότε κάτι τέτοιο που λες συμβαίνει.Κρίμα πάντως αν το γκρέμισαν γιατί πρέπει να ήταν ένα φανταστικό σπίτι στο σύνολό του!panp είπε:Έχω κάνει μια αναζήτηση μέσω google στο "Που γυρίστηκαν οι ελληνικές ταινίες" κι έχω βρει προς το Λαγονήσι κάτι σχετικό. Απ΄όσο φαίνεται όμως, το σπίτι μάλλον έχει ξαναχτιστεί, κι έχει μείνει μόνο το "λιμανάκι" του.
Tι μας έβαλες τη Barbara στο avatar ! Ζημιάααααα.....