Other_Reality
RetroNuts!
- Αντιδράσεις
- 69
Προσωπικά, επειδή έχω ιδιαίτερη αδυναμία στη μουσική, ψηφίζω Amiga δαγκωτό, γιατί μου έχουν τυπωθεί στα εγκεφαλικά κύτταρα άπειρες μελωδίες. Δεν είναι μόνο θέμα hardware, είναι και ταλέντου, και ίσως οι σκανδιναβικοί ηλεκτρονικοί πειραματισμοί, μαζί με την επιρροή του Acid house και λοιπών underground ρευμάτων, περάστηκαν περισσότερο στην Amiga, όπως έχω ξαναπεί βοήθησε το γεγονός οτι μιλάμε για home με μεγάλη demoscene. Cracktros, demos, music disks, απειρο υλικό εκτός απο παιχνίδια, ατελείωτες μουσικές που με ώθησαν στο να λατρευω την ηλεκτρονική μουσική, και να ξεκινήσω να φτιάχνω και ο ίδιος, με πρώτο εργαλείο την Amiga φυσικά ! Τα κανάλια και τα sampling rates δεν είναι παρα τεχνικές ευκολίες, η μουσική πρέπει να έχει ψυχή και ένταση !
Η λίστα του mike είναι πολύ καλός μπούσουλας (γερο-μεταλλά, cardiaxx ε , μπορώ να προσθέσω άλλα τόσα (Full Contact, Ghouls and Ghosts, Led Storm, Ilyad, Puzznio, Time Lock, Sly Spy, Blastar, Alien Target, Hybris, Final Fight (εδώ κερδίζει μέχρι και το arcade), Total Recall, Shockwave, Double Dragon 3...)
Δεν σημαίνει όμως οτι στις κονσόλες δεν υπήρχαν μουσικάρες, Κάθε άλλο. Όπως είπε ο Asic
Η λίστα του mike είναι πολύ καλός μπούσουλας (γερο-μεταλλά, cardiaxx ε , μπορώ να προσθέσω άλλα τόσα (Full Contact, Ghouls and Ghosts, Led Storm, Ilyad, Puzznio, Time Lock, Sly Spy, Blastar, Alien Target, Hybris, Final Fight (εδώ κερδίζει μέχρι και το arcade), Total Recall, Shockwave, Double Dragon 3...)
Δεν σημαίνει όμως οτι στις κονσόλες δεν υπήρχαν μουσικάρες, Κάθε άλλο. Όπως είπε ο Asic
Yπήρχαν τέτοιοι μάγκες, όπως ο Chris Huelsbeck, και φυσικά ο Tim Follin. Aκούστε κομμάτι που έγραψε για Mega Drive, για ένα παιχνίδι που όμως δεν κυκλοφόρησε ποτέ.Πρεπει να είσαι μάγκας για να το κανεις να τραγουδίσει