Δεν παίζει, απλά γίνεται και η αντίστοιχη πλακίτσα από την άλλη πλευρά. If you can't take the heat...spyros_s είπε:Μήπως κάποιοι αδυνατούν να ξεχωρίσουν την πλάκα και την καζούρα; Έτσι νιώθω...Ειλικρινά αν κάποιοι πειραχτήκατε ν' ανακαλέσω όλα τα ποστ μου...
Δεν αναφέρομαι σε σένα...εσένα θα σε πειράζω μέχρι να με κάνουν ban!DINO είπε:Εγώ πάντως όχι!!! Αφου εκπέμπουμε στα ίδια κύματα εμείς... (ο καθένας απ'το "στρατόπεδό" του)
Μπορώ να σου πω γιατί χρησιμοποιούσαν amiga. Η amiga δέχεται genlock σήμα, κάτι που δεν κάνει ο ST. Όσον αφορά στο την πέταξαν, δεν εννοώ στα σκουπίδια. Απλά την παράτησαν αν σου αρέσει καλύτερα. Και αυτό είναι γεγονός.macfan είπε:Με την απάντηση στο στόμα είστε...Δλδ όταν κάτι δεν με συμφέρει προσπαθώ να το θάψω με φτηνές δικαιολογίες.Δηλαδή με λίγα λόγια εμείς είμαστε πιο σχετικοί από αυτούς που κατασκευάζαν ταινίες και μπορούμε να βρούμε τον λόγο για τον οποίο χρησιμοποιούσαν την Amiga.Την Amiga την παίταξαν;Τι είναι αυτά που ακούω πρωί-πρωί...Και πες μου ποιος χρησιμοποιούσε Atari;Ούτε οι υπάλληλοι της δεν είχαν...
Θα διαφωνήσω.. άλλωστε όταν παίζεις multiplayer vroom με amiga και ST, η amiga είναι πάντα πιο αργή. Το IK+ είναι πιο συζητήσιμο.spyros_s είπε:ικ+, vroom που έχω άποψη απλά είναι καλύτερα την αμίγκα!
Sorry που θα σε απογοητεύσω, αλλά το vroom είναι κυρίως bitmaps.DINO είπε:Μη ξεχνάτε οτι το Vroom, χρησιμοποιεί vector graphics και εκεί παίζει ρόλο και η διαφορά συχνότητας του επεξεργαστή...
Eπεσε πολυ μαγειρεμα στη ST εκδοση. Δεν αναφερει κατι αντιστοιχο για την αντιστοιχη της Amiga...What is so fantastic about Vroom is the feeling of speed? No other game has ever managed to pull that of for me? How did you do that? You can be a bit technical if you like, for the coding fans out there!
The speed comes from the over-optimization of display functions. The way the ST is addressing the video memory is very poor and you have to be very maniac to find optimization tricks. Take the scrolling background. I remember that I had optimized it a lot but afterwards, Jean-Luc managed to speed it up by a factor of 2, which I thought was not possible.