status
RetroAdept
- Αντιδράσεις
- 29
pooky(1) είπε:Τώρα ξέρω DINO γιατί σου αρέσει το PS.
Γιατί είναι PLAYSTATION.....
Άρα του αρέσει και το PolySTation?
Τι γελάτε; Ακριβώς τα ίδια γραφικά με τους ST έχει, ρέτρο φίλινκ:Ρ
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
pooky(1) είπε:Τώρα ξέρω DINO γιατί σου αρέσει το PS.
βεβαίως βεβαίως, Wolfenstein 3D , έκαιγα ΠΟΛΛΕΣ ώρες με τον κολλητό στο 286 του (με ασπρομαυρο VGA monitor όμως - ο μύθος της ακτινοβολίας που λέγανε στους γονείς για να ξεφορτωθούν τη σαβούρα σε όλο του το μεγαλείο...)DINO είπε:[...]
@keropi:
Πάντως, όσον αφορά το AITD, αν μου δώσεις άλλο ένα Killer App για 286, θα εισηγηθώ να κλείσει το thread τώρα!!!!![]()
Κάτσε ρε, τι ρωτάς; Μόλις τώρα μετά από 35 χρόνια έβαλαν pause στο 2600..μέχρι να φτάσουν στον ST, θα τους πάρει άλλα τόσα.:Ρmimidon είπε:Alien Breed 3D! Έχει να πει κανείς τίποτα; Και προσπαθώ να θυμηθώ και το άλλο... Death Mask ήταν..;
http://www.youtube.com/watch?v=ltXYLHFkRfwpooky(1) είπε:Τώρα ξέρω DINO γιατί σου αρέσει το PS.
keropi είπε:βεβαίως βεβαίως, Wolfenstein 3D , έκαιγα ΠΟΛΛΕΣ ώρες με τον κολλητό στο 286 του (με ασπρομαυρο VGA monitor όμως - ο μύθος της ακτινοβολίας που λέγανε στους γονείς για να ξεφορτωθούν τη σαβούρα σε όλο του το μεγαλείο..)
Ο.Κ.... Να βγάλω τώρα και τα δικά μου όπλα; (Αν και είμαστε ελαφρώς OffTopic)...mimidon είπε:Alien Breed 3D! Έχει να πει κανείς τίποτα; Και προσπαθώ να θυμηθώ και το άλλο... Death Mask ήταν..;
Δεν είδες άλλη διαφορά, ε;;;;; :boss:πφφφφ επίσης από ότι βλέπω στο video, στον ST λείπει ο ήχος του πατώματος που "τρίζει" πριν πέσει![]()
Βάλε όλα τα STations, να είσαι μέσα!statusgr είπε:Άρα του αρέσει και το PolySTation?![]()
Τι γελάτε; Ακριβώς τα ίδια γραφικά με τους ST έχει, ρέτρο φίλινκ:Ρ![]()
Ethanieeel!!!!! Με έκαψε το thread σου!!!!statusgr είπε:Κάτσε ρε, τι ρωτάς; Μόλις τώρα μετά από 35 χρόνια έβαλαν pause στο 2600..μέχρι να φτάσουν στον ST, θα τους πάρει άλλα τόσα.:Ρ
το μεν Death Mask δεν είχε scrolling από όσο θυμάμαι, και το AB3D σε 68000 είναι εντελώς unplayable... Υπήρχε και το Fears αλλά από όσο θυμάμαι ήθελε Α1200 minimum...mimidon είπε:Alien Breed 3D! Έχει να πει κανείς τίποτα; Και προσπαθώ να θυμηθώ και το άλλο... Death Mask ήταν..;
Ο Falcon υποστηρίζει chunky γραφικά αλλά μόνο σε 16-bit mode. Αποδεικνύεται ότι είναι τις περισσότερες φορές ταχύτερο να φτιάξεις chunky buffer σε 8-bit(planes) παρά να δουλεψεις κατευθείαν σε chunky mode... Παρόλα αυτά τα interleaved bitplanes του ST του παρέχουν ένα πλεονέκτημα σε chunky to planar μετατροπές...keropi είπε:ένα από τα τραγικά λάθη (ειδικότερα για την Α1200/Α4000 με το AGA) ήταν η σχεδόν παντελής έλειψη υποστήριξης chunky γραφικών. Δεν είμαι σίγουρος τί ακριβώς έπαιζει με τους ST, αλλά από ένα σημείο και μετά οι καινούριες τεχνολογίες πολύ απλά δεν ήταν δυνατόν να εφαρμοστούν στα συτήματα των amiga/atari ...
Επαναλαμβάνεσαι αγαπητέ! Βάλε λίγη περισσότερη φαντασία!!!! :tease:spyros_s είπε:POST #104 επειδή η καζούρα και η πλάκα οφείλουν να υπάρχουν στα τόπικ αντιπαραθέσεων σας παραπέμπω σε 2 πράγματα πρώτον στο αβατάρ μου όπου στο βάθος διακρίνεται ένας ατάρι τον οποίον έχει παραγκωνίσει η αμίγκα για να βρεθεί στο..προσκήνιο και φυσικά στο υπέροχο λινκ που εκφράζει συνολικά την άποψη των amiga users για το st...
Συμφωνώ, μιλάμε για 3d shooters στην αμίγκα την ώρα που η ατάρι είχε ήδη αρχίσει να βυθίζεται...αδικία..:ΡDINO είπε:Πάντως δεν πρέπει να υπάρχει πιο πολιτισμένο vs thread από αυτό....Μπορεί να αποτελέσει και σπουδή...![]()
Χωρίς πλάκα, αν το διαβάσετε από την αρχή, οι πληροφορίες και τα επιχειρήματα είναι πολλά και καλά!!!
Άλλο μηχάνημα έβαλε εξώφυλλο το PIXEL, με στεφάνια και έτοιμο να μπει στον τάφο, αν το θυμάσαι!!!statusgr είπε:Συμφωνώ, μιλάμε για 3d shooters στην αμίγκα την ώρα που η ατάρι είχε ήδη αρχίσει να βυθίζεται...αδικία..:Ρ
Πάμε από την αρχή!mike είπε:Δεν καταλαβα ποιο ειναι το θεμα του thread. Ολα εχουν απαντηθει.1)ποιο εχει καλυτερο hardware?
2)ποια ηταν καλυτερη αγορα τοτε?
3)ποιο ειναι καλυτερο με τα σημερινα δεδομενα?
4)ποιο εχει καλυτερο software?
5)ποιο εχει καλυτερο λειτουργικο?
6)μιλαμε γενικα αμιγκα εναντιων αταρι ή Α500 vs 520/1040STfm ?
Όπως προείπα, επεναλαμβάνεστε...mimidon είπε:Τι να κάνουμε, τα μηχανήματά της είναι για το (Π)atari.![]()
DINO είπε:Άλλο μηχάνημα έβαλε εξώφυλλο το PIXEL, με στεφάνια και πάνω στον τάφο, αν το θυμάσαι!!!![]()
DINO είπε:Πάντως δεν πρέπει να υπάρχει πιο πολιτισμένο vs thread από αυτό....Μπορεί να αποτελέσει και σπουδή...![]()
Χωρίς πλάκα, αν το διαβάσετε από την αρχή, οι πληροφορίες και τα επιχειρήματα είναι πολλά και καλά!!!
απλά να βρισκόμαστε σε δουλειά... δεν έχει κανένα νόημαmike είπε:Δεν καταλαβα ποιο ειναι το θεμα του thread. Ολα εχουν απαντηθει.1)ποιο εχει καλυτερο hardware?
2)ποια ηταν καλυτερη αγορα τοτε?
3)ποιο ειναι καλυτερο με τα σημερινα δεδομενα?
4)ποιο εχει καλυτερο software?
5)ποιο εχει καλυτερο λειτουργικο?
6)μιλαμε γενικα αμιγκα εναντιων αταρι ή Α500 vs 520/1040STfm ?