Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
bspus, θα βγω προσωρινά off topic, αλλά μήπως το παιχνίδι που λες είναι το θρυλικό sfliu ? (το έχω ξανααναφέρει αρκετά παλιότερα στο forum).bspus είπε:Το streetfighter2 στο PC ηταν αισχος. Μονο καλα γραφικα ειχε αλλα δεν παιζοταν.Υπηρχε στα PC και μια ασχετη, μισοτελειωμενη εκδοση του sf2 με καπως χειροτερα γραφικα αλλα πολυ πιο πιστο στο coin op απο αποψη gameplay. Δυστυχως δεν κυκλοφορησε ποτε και δεν το εχω πια να το ανεβαζα καπου.
1985 για την ακριβειαkeropi είπε:Και σύγκριση 386 (επεξεργαστής του 1988 μην το ξεχνάμε κιόλας) με PS1 μόνο γελοία είναι....
Φυσικα για '92-94. Αφου μιλουσαμε για συγκριση 386 με SVGA και soundblaster να τρεχει dune 2 kai sf2.Shock είπε:Bspus για πότε μιλάς? Μετά το 92-94 να συμφωνήσω μαζί σου αλλά πιο πριν.....Πρακτικά μιλάμε για μια σύγκριση 2 μηχανημάτων που είχαν 7+ χρόνια διαφορά
Ε καλά τώρα τι λογική είναι αυτή; Μιλάμε για κλειστή αρχιτεκτονική και φτιαγμένα για να δουλεύουν με συγκεκριμένα υποσυστήματα όχι όπως στα PC που μιλάμε για την χαρά της επεκτασιμότητας. Επίσης να σου θυμήσω πως οι 386 γίνανε mainstream από το 90 και μετά ενώ το PS1 κυκλοφόρησε το 1995.mike είπε:Τα 32μπιτ 386 αν θελουν να συγκριθουν με 32μπιτ μηχανηματα οπως ps1.
Πολυ γελιο. Ε, ρε γλεντια... με 2ΜΒ μνημη του ps1 επαιζες FFVIII ενω με 2ΜΒ μνημης
σε πισι δεν ανοιγαν τα windows, οχι να παιξεις.
mike είπε:Παραιτησου επιτελους, δεν υπαρχει καλυτερο μηχανημα απο την Α500 στα 16μπιτ.Γενικα για ολους ισχυει αυτο.
billy είπε:bspus, θα βγω προσωρινά off topic, αλλά μήπως το παιχνίδι που λες είναι το θρυλικό sfliu ? (το έχω ξανααναφέρει αρκετά παλιότερα στο forum).
Eπρόκειτο για μία hacked έκδοση, που όμως είχε πολύ ανώτερο gameplay απο το "ξεχειλωμένο" επίσημο release του SFII (μάλιστα οι πρώτες εκδόσεις είχαν και χαρακτήρες της SNK, όπως οι αδελφοί Bogard !! Για μένα, ήταν το πρώτο επίσημο "dream match" που έπαιξα !!)
Aν το ψάξεις στο google, όλο και κάτι θα σου προκύψει...
Μόλις 5 χρόνια αργότερα από την Amiga.Saulot είπε:μπαινω και εγώ σαν σφηνοτετοια!!!Δηλαδη το SNES με τα super mario bros 3, ολα τα SF, ολα τα DK ειναι χειρότερο απο την A500?
Εμμμ, δέν νομίζω...
Τι να *προυτς* το 3do μπροστά στην αμίγκα 600...DINO είπε:Πάντως παιδιά, υπάρχει thread Amiga vs PC...Επίσης, μπορούμε να φτιάξουμε και ένα Amiga vs the World...![]()