ΠΩ ΠΩ!! Τι οίστρος βρε παιδιά! Μια μέρα δεν μπήκα και χάθηκα!! Θα τα πάρω με τη σειρά:
Rapunjel
μου μας κάνεις περήφανες που σε γνωρίζουμε!! Το ένα καλύτερο από το άλλο! Ειδικά το μπλουζάκι με τις μαργαρίτες εξαιρετικό!!! Μύρισε άνοιξη!! Μπράβο και πάλι!
Kambia μας σε ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια καθώς και για ότι κάνεις για μας! Δεν ξέρω τι γίνεται στα υπόλοιπα θέματα του forum αλλά εδώ έχεις χτυπήσει τρελές εργατοώρες και νυχτοκάματα κυρίως εξαιτίας μου #) ! Ευχαριστούμε πολύ πολύ και σου αφιερώνω όλο τα μαγιό για να σε δροσίζουν!
Δωροθέα
μου σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ :flower: !! Χαίρομαι που σου άρεσε το τσαντάκι! Και η αλήθεια είναι ότι το σχεδιάκι του είναι ΄΄κλεμμένο΄΄ El greco. Πρόκειται για το τσαντάκι από το συνολάκι ΚΑΡΤΙΕ ΛΑΤΕΝ του καταλόγου της εταιρίας, σε μικρή παραλλαγή γιατί δεν βρήκα άλλα υλικά. (ΒΙΒΙ ΒΟ Α περίοδος σελίδα 24, post 237, στα συνημμένα Thumbnails εικόνα 4)
Επίσης στο θρεντ Τζον Τζον post 168 υπάρχουν δύο διευθύνσεις που μπορεί να σε ενδιαφέρουν!
Εννοείται πως αν στρωθώ και κάνω κάτι θα το μοιραστώ με μεγάλη χαρά!!
Αναστασία μου τι υπέροχη κουκλίτσα!!! Να την έχεις και να τη χαίρεσαι!!! Φαίνεται πάντως λες και μόλις έχει βγει από το κουτί της, τέλεια διατηρημένη και προσεγμένη μπράβο!!! Καλέ, να κάνω ένα πικάντικο σχολιάκι; Αυτός ο ξύλινος ιππότης έχει τα χεράκια του στα "πιασιματάκια" της ή μου φαίνεται; :wink: Μια γλύκα πάντως και η δική σου στολή μπαλαρίνας! Μα αυτό το κορίτσι να του πάνε όλα; Μα όλα;