aeris καλωσηρθες!
soufle μου το ρουχαλακι βινταζ μπαρμπι που φοραει η bibi-bo σου το εχω κι εγω και ειναι πολυ αγαπημενο για 2 λογους, α. μου το χαρισε η κουκλομανα Mytinyworld και β.ειναι καθαρη δεκαετια του 80!!!! Εδω το ειχα ποσταρει
http://www.retromaniax.gr/vb/showpost.php?p=204927&postcount=200
Σας χρωσταω φωτος απο τα υπολοιπα ρουχα αυτης της σειρας που λεγεται Fancy Date, γιατι η καλη νεραιδα μου την εστειλε ολη!!!
:flower: :flower: :flower:
Αυτα τα ρουχα ειναι πολυ εξατζερέ και λαμπυριζουν στα χρυσα τα φουξια τα ασημενια,
τυφλα να χει ο Φλωρινιωτης, ειναι ομως η εκφραση μιας συγκεκριμενης εποχης, της αξεχαστης δεκαετιας του 80 στην Αμερικη, και παρολο που κινδυνευουν να χαρακτηριστουν κιτς, στην πραγματικοτητα μοιαζουν με φαντασμαγορικες πεταλουδες!
Ειναι οριτζιναλ βινταζ!!!
Η Μπαρμπι σε αυτα τα ρουχα αγγιζει το τελειο, ειναι η απολυτη αμερικανοφατσα μπαρμπι, εκεινη που με εκανε να ξεροσταλιαζω μικρη μπροστα στην βιτρινα του παιχνιδαδικου και να μην μου φτανουν ποτε τα λεφτα για να την αποχτησω!
Τι να σου κανει η ελληνιδα bibi-bo μας μεσα σε αυτα τα ρουχα? Εχει ενα διαφορετικο στυλ, δικο της.
Αν και το συγκεκριμενο καθεται ομορφα και στην κουκλιτσα σου! Τα νυφικα σου ειναι σουπερ!
Amalia34 μου ειμαι απο τους λιγους τυχερους που ολες οι μπιμπιμπο μου δεν αγοραστηκαν αλλα χαριστηκαν απο ξεχωριστα και μονακριβα παιδια του ρετρομανιαξ. Εχω κανει ταμα στον Αγιο Ρετρονιο να μην κυνηγησω ποτε συγκεκριμενη κουκλα αλλα να δεχτω οτι φτασει στον δρομο μου απο τυχη και αν γινεται για μη εμπορικο λογο. Εχω αυτο το κολλημα.8)
Αγαπημενη μου Rapunjel στην επομενη ζωη μου θελω να ειμαι μια bibi-bo να με ντυνεις και να με χτενιζεις. Τι αλλο να πω! :flower: Απλα απιστευτες δημιουργιες!!! Οσο για τον ξυλινο ιπποτη... ηταν ενα περιστασιακο φλερτ :xm: ! Τωρα τον αφησε και γυρισε στην αγκαλια του Τζον Τζον!