Bibi-bo Μέρος 4ο

Καλησπέρα παιδιά.Είμαι καινούργια στο forum και είμαι όπως και εσείς ερωτευμένη από την παιδική μου ηλικία με την bibi-bo.Έχω κάποιες κούκλες bibi-bo φυλαγμένες στο πατάρι από τότε που ήμουν μικρή.Και κάποιες που έχω πάρει τα τελευταία χρόνια και τις διατηρώ καινούργιες στην συσκευασία τους και διάφορα accessoires και έπιπλα όπως π.χ. την κίτρινη διπλή ντουλάπα της α' περιόδου που την έχω μάλιστα και δύο φορές...
 
aeris είπε:
Καλησπέρα παιδιά.Είμαι καινούργια στο forum και είμαι όπως και εσείς ερωτευμένη από την παιδική μου ηλικία με την bibi-bo.Έχω κάποιες κούκλες bibi-bo φυλαγμένες στο πατάρι από τότε που ήμουν μικρή.Και κάποιες που έχω πάρει τα τελευταία χρόνια και τις διατηρώ καινούργιες στην συσκευασία τους και διάφορα accessoires και έπιπλα όπως π.χ. την κίτρινη διπλή ντουλάπα της α' περιόδου που την έχω μάλιστα και δύο φορές...
Καλώς όρισες στο forum και την παρέα μας aeris!! :D Είναι πάντα όμορφο να γνωρίζουμε άτομα που να λατρεύουν όσο και εμείς την αγαπημένη ΒΙΒΙΒΟ!! Θα περιμένουμε με μεγάλη χαρά και ανυπομονησία τις φωτογραφίες σου!! Περιηγήσου στο forum και τοποθέτησε τες όπου σου ταιριάζει καλύτερα! Αν χρειαστείς βοήθεια θα είναι χαρά μας!! :)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
bibi-bo

Καλή μου soufle απλά τέλεια η Λίζα σου στα φούξια.Υπέροχο φόρεμα!

Γλυκειά Amalia34 σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!Μου έλειψες! :D

aeris καλώς ήρθες στη bibi-bo παρέα μας!Οι παιδικές σου κουκλίτσες έχουν μεγάλη αξία γιατί έχουν τη δική σου ενέργεια.Να τα χαίρεσαι όλα αυτά που έχεις της bibi-bo! :D

Η Νόρα με ένα ακόμη καλοκαιρινό συνολάκι...

picture.php
 
Υπέροχο το καινούριο συνολάκι!!! Έγραψες πάλι ιστορία καλή μου!!!!! Και το χτένισμα λες και βγήκε από το καλύτερο κομμωτήριο!! Μπράβο κ πάλι μπράβο!!! Κ τι καπελάκι!!! Πολύ σικ!! Με γεια της και με γεια σου!!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
aeris καλωσηρθες!

soufle μου το ρουχαλακι βινταζ μπαρμπι που φοραει η bibi-bo σου το εχω κι εγω και ειναι πολυ αγαπημενο για 2 λογους, α. μου το χαρισε η κουκλομανα Mytinyworld και β.ειναι καθαρη δεκαετια του 80!!!! Εδω το ειχα ποσταρει

http://www.retromaniax.gr/vb/showpost.php?p=204927&postcount=200

Σας χρωσταω φωτος απο τα υπολοιπα ρουχα αυτης της σειρας που λεγεται Fancy Date, γιατι η καλη νεραιδα μου την εστειλε ολη!!! :eek: o_Oo_O:flower: :flower: :flower:

Αυτα τα ρουχα ειναι πολυ εξατζερέ και λαμπυριζουν στα χρυσα τα φουξια τα ασημενια, τυφλα να χει ο Φλωρινιωτης, ειναι ομως η εκφραση μιας συγκεκριμενης εποχης, της αξεχαστης δεκαετιας του 80 στην Αμερικη, και παρολο που κινδυνευουν να χαρακτηριστουν κιτς, στην πραγματικοτητα μοιαζουν με φαντασμαγορικες πεταλουδες!

Ειναι οριτζιναλ βινταζ!!! :)

Η Μπαρμπι σε αυτα τα ρουχα αγγιζει το τελειο, ειναι η απολυτη αμερικανοφατσα μπαρμπι, εκεινη που με εκανε να ξεροσταλιαζω μικρη μπροστα στην βιτρινα του παιχνιδαδικου και να μην μου φτανουν ποτε τα λεφτα για να την αποχτησω!

Τι να σου κανει η ελληνιδα bibi-bo μας μεσα σε αυτα τα ρουχα? Εχει ενα διαφορετικο στυλ, δικο της. :) Αν και το συγκεκριμενο καθεται ομορφα και στην κουκλιτσα σου! Τα νυφικα σου ειναι σουπερ!

Amalia34 μου ειμαι απο τους λιγους τυχερους που ολες οι μπιμπιμπο μου δεν αγοραστηκαν αλλα χαριστηκαν απο ξεχωριστα και μονακριβα παιδια του ρετρομανιαξ. Εχω κανει ταμα στον Αγιο Ρετρονιο να μην κυνηγησω ποτε συγκεκριμενη κουκλα αλλα να δεχτω οτι φτασει στον δρομο μου απο τυχη και αν γινεται για μη εμπορικο λογο. Εχω αυτο το κολλημα.8)

Αγαπημενη μου Rapunjel στην επομενη ζωη μου θελω να ειμαι μια bibi-bo να με ντυνεις και να με χτενιζεις. Τι αλλο να πω! :flower: Απλα απιστευτες δημιουργιες!!! Οσο για τον ξυλινο ιπποτη... ηταν ενα περιστασιακο φλερτ :xm: ! Τωρα τον αφησε και γυρισε στην αγκαλια του Τζον Τζον! :D
 
bibi-bo

Καλή μου soufle αυτό το συνολάκι που σου αρέσει έχει ένα ακόμη κομμάτι που θα ραφτεί ελπίζω άμεσα και μετά θα αφιερωθεί στη μαμά σου.

Λατρεμένη Αναστασία αν υπήρχε μελαχροινή bibi-bo θα ήσουν εσύ.Είσαι τόσο γλυκιά αλλά και μία καλλιτέχνης.Μήπως να αρχίσω να σε ράβω σε αυτή τη ζωή; ;)

Ο ξύλινος ιππότης να κάτσει φρόνιμα.Με την πρώτη ευκαιρία θα σου στείλω λαχανί σταντ της bibi-bo για να στέκεται και για να μην την πλησιάζει...μόνο ο Τζον τζον ο κούκλος επιτρέπεται! :D

Σήμερα έραψα αυτό το καλοκαιρινό συνολάκι...

picture.php
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Σε ευχαριστώ Αναστασία μου και χαίρομαι που σου άρεσαν!! Θα περιμένουμε τις φωτό σου με τα υπόλοιπα με αγωνία!!!!

Rapunjel υπέροχη η φορμίτσα!!! Όπως άλλωστε και ότι κάνεις!! Σε ευχαριστώ για την αφιέρωση και περιμένουμε την ολοκλήρωση της σύνθεσης ala Rapunjel!!

H Λίζα στα κόκκινα για να ταιριάζει με τη θερμοκρασία...

picture.php
 
bibi-bo

Καλή μου soufle η Λίζα ότι κι αν φορέσει είναι κούκλα!Πολύ ξεχωριστό και το κόκκινο! Η κούκλα σου βγάζει απίστευτη γλυκύτητα,καλοσύνη και γοητεία και ότι βγάζουν τα παιχνίδια μας είναι αυτό που είμαστε εμείς.

Χαίρομαι που σου αρέσει η φορμίτσα.Για σήμερα ένα φθινοπωρινό ντε πιες για απογευματινές επισκέψεις και για τσάι (tea time).

picture.php
 
Αχ αυτές οι ΒΙΒΙΒΟ που πέσανε στα χέρια σου είναι οι τυχερότερες του κόσμου!! Και αυτό το ντε πιες είναι να το... πιεις στο ποτήρι μαζί με το τσά'ι'!!! Κ πάλι συγχαρητήρια!!!!!! Η κουκλομάνα soufle (τέλειο όποιος το πρωτοσκέφτηκε!! :D :D) το μόνο που κάνει τον τελευταίο καιρό είναι να της φοράει αποφόρια της Barbie!! Σε ευχαριστώ καλή μου Rapunjel για τα γλυκά σου λόγια! Απλά την αγαπώ πολύ αυτή την κουκλίτσα που ταλαιπωρήθηκε τόσο πολύ από το χρόνο όσο και από εμένα. Καιρός να κάνω και εγώ κάτι για εκείνη! Αν όλα στη ζωή είναι δανεικά τρομάζω να αναλογιστώ τι της χρωστάω...

Με ένα παραμυθένιο Barbie...

picture.php


Και για να μη στεναχωριέται ότι δεν την φροντίζω ένα καινούριο παλτουδάκι με γουνίτσα στα τελειώματα δια χειρός soufle!!

picture.php
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
bibi-bo

Καλή μου soufle η Λίζα με το παραμυθένιο barbie είναι όνειρο! Φανταστικό φόρεμα!Το παλτουδάκι είναι τέλειοοοοοοοο!!!!! :bow:

Γεια στα χέρια σου.Επίσης η Λίζα με πιο καθιστό μαλλί είναι πανέμορφη!

Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια καλή μου soufle!Δεν ξέρω αν είναι τυχερές οι bibi-bo μου αλλά τις προσέχω όπως ξέρω και νομίζω καλύτερα.Τις αγαπάω πολύ και χαίρομαι και που εσύ αγαπάς τόσο πολύ τη δική σου.Θλίβομαι άμα βλέπω bibi-bo σε κουτί ξεμαλλιάσμενες, κολλημένες και γενικά παραιτημένες..

Το συνολάκι ολοκληρώθηκε και αφιερώνεται στη μαμά σου!!! ;)

picture.php
 
Σε ευχαριστούμε πολύ Ραπουνζέλ μου!!! Της το είπα και ξετρελάθηκε από τη χαρά της, που να δει και το συνολάκι!! Υπέροχη η κάπα!! Θα το λατρέψει όπως και όλοι!!! Και επειδή είσαι τόσο καλή και γλυκιά κοίτα τι σου βρήκα και στο αφιερώνω με όλη μου τη χαρά :D :

picture.php


picture.php
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
bibi-bo

Καλή μου soufle σε ευχαριστώ για τις υπέροχες φωτογραφίες.Κι εγώ το μόνο που έχω από αυτά είναι η bibi-bo στην πόλη.

Πάντα και εσύ και η οικογένεια σου να είστε χαρούμενοι και υγιείς.Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!

Σήμερα έραψα αυτό το σύνολο που επειδή μου θυμίζει ήλιο και θάλασσα το ονόμασα Αιγαίο.

picture.php
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μονο μια αληθινη μπιμπιμπο με γαλαζια, σαν τον ουρανο της Ελλαδας, μάτια, θα μπορουσε να τιμησει ενα τετοιο αερινο ρουχο! Μπραβο Ραπουνζελ μου!!!! Ειναι σαν μια αρχαια νυμφη του Αιγαιου!
 
bibi-bo

Σε ευχαριστώ λατρεμένη μου Αναστασία για τα καλά σου λόγια και χαίρομαι που σου αρέσει.: :D

Για σήμερα ένα φόρεμα η οπτασία φορεμένο από την Ανθισμένη...

picture.php
 
Rapunjel μπράβο και τα δύο σύνολα είναι όμορφα αλλά το Αιγαίο είναι τέλειο :) !!!!! Ο σύνδιασμός του κίτρινου με το μπλε μου αρέσει πολυ :D :D:D!!!!
 
Rapunjelaki μας υποκλίνομαι στην ταλεντάρα σου!!! Τι να πρωτοθαυμάσω δεν ξέρω!! Ειδικά το Αιγαίο μαγευτικό!! Γεια στα χέρια σου και πάλι!!! :D :D
 
Soufle είσαι τυχερή που κράτησες την bibi-bo στην πόλη!!!!!!!! Βρήκα και εγώ στο πατρικό μου κάτι προσκλητήρια bibi -bo και ένα ημερολόγιο ( ημερολόγιο πρέπει να ήταν ) αλλά έχει μείνει μόνο το εξώφυλλο. Θα τα ποστάρω!
 
bibi-bo

Γλυκιά μου abbey και καλή μου soufle χαίρομαι που σας αρέσουν και σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια!Τα αέρινα υφάσματα πράγματι είναι πολύ ξεχωριστά!

Σας βάζω ένα χειμωνικό κόκκινο φόρεμα το κόκκινο βελούδο που έφτιαξα λόγω του ότι βρήκα αυτό το κόκκινο ύφασμα...

picture.php
 
Νομίζω το κόκκινο χρώμα ταιριάζει πολύ στην bibi-bo:)!!!!
 
bibi-bo

Γλυκιά μου abbey πράγματί το κόκκινο, το γαλάζιο και το κίτρινο χρώμα πάει πολύ ωραία στη bibi-bo!

Η Ανθισμένη φοράει το σύνολο φωτιά...

picture.php
 
Πίσω
Μπλουζα