Τι κουκλες ειναι αυτες!!!
Λοιπον παιδια εγω θελω να σας προτεινω κατι, και ελπιζω να με διαβαζει και η Mytinyworld μας που θελει να μαθει πως μπαινει το υδατογραφημα για να ασφαλισετε τις φωτο σας.
Απλα επειδη το μεγαλο ψαρι τρωει το μικρο

, θα μου πεις τωρα το ανακαλυψες :xm: , τελος παντων παντα το φοβομουνα

, μια τεραστια ομαδα, π.χ στο facebook, μπορει να παρει τις φωτο μιας μικροτερης και μετα να κανει ρεπορτ οτι ειναι δικες της και οτι της τις πηρανε. Το αποτελεσμα? Οι μικροτερες ομαδες διαγραφονται ως παραβατες γιατι δεν μπορουν να αποδειξουν οτι εγινε το αντιθετο, και μαλιστα μπορει να φανε και ασχημες προσβολες απο πανω, μιας και οποιος λειτουργει ετσι δεν φερεται γενικα και με το γαντι στο κοσμο (δηλαδη μην προσπαθησετε να του πειτε
Αχ σας παρακαλω να μου μιλατε στον πληθυντικο, ειμαι κορη αξιωματικου, θα με υποχρεωσετε! στο γνωστο εργο με τον Κωνστανταρα

). Σατανικο το σχεδιο αλλα στεκει, πιστεψτε με.
Λοιπον ελεγα κατι απλο να κανετε που το ειδα να το κανουνε κι αλλα παιδια εδω στο φορουμ μας, μεχρι να μαθετε να βαζετε υδατογραφημα. Να βαλετε διπλα στην κουκλιτσα που φωτογραφιζετε ενα χαρτακι με το nickname σας, ή με την λεξη retromaniax ή και τα δυο. Ετσι τουλαχιστον μενει ενα ιχνος σας, κατι τελος παντων, απο που προερχεται η φωτογραφια.
Το λεω επειδη βλεπω τις ομορφες φωτογραφιες της Αμαλια34 μας, και σκεφτομαι οτι υπαρχει περιεργος κοσμος εκει εξω, πολυ πιο περιεργος απο οτι μερικες φορες θελω να πιστευω και για αυτο κρυβομαι μεσα στα ξανθα μαλλια της bibi-bo μπας και το ξεχασω. :flower:
Εδω εφυγα off topic το ξερω, μην σχολιασετε κατι αλλο, συνεχιστε με τις ομορφες φωτογραφιες της κουκλας μας. Και αν θελετε διαβαστε εδω για το πως μπαινει το υδατογραφημα
http://www.retromaniax.gr/vb/showthread.php?t=198&highlight=%F5%E4%E1%F4%EF%E3%F1%E1%F6%E7%EC%E1