toy maniac μου δίνεις την εντύπωση οτι ειρωνεύεσαι! Γιατί σε κατι παλιότερά σου σχόλια για την Ανθισμένη έλεγες το τελείως αντίθετο!toy_maniac είπε:Καλά έχω πάθει πλάκα με την ιστορία σου.Ειναι φαντατική! Και έχει πολύ σασπένς. Περιμενουμε αγωνιοδός να δούμε την μεταμόρφωση της Ανθισμένης σε πανέμορφη κούκλα!
Είνα μια οπτασία, μια όαση στην έρημο της ζωης μας! Αναμένουμε όλοι πως και πως την συνέχεια της μεταμόρφωσης από βάτραχο σε κύκνο!
Πραγματικά σαν παραμύθι ειναι αυτη η μοναδική ονειρώδες και και γεμάτη χρυσόσκονη ιστοριούλα...
Δωσε και εσυ καμια ιδεα toy_maniac! Μονο αυτα τα παιδια, η Rapunjel και o Makisimos, γραφουνε σεναρια. Και μαλιστα πολυ πρωτοποριακα, κατα την ταπεινη γνωμη μου.toy_maniac είπε:πωπω αυτη η ιστορια κοντευει να γινει πιο ακαταλληλη και απο του μακισιμου!αν και εδω το χαστουκι το δινει η bibibo! αμαν πια με αυτα τα χαστουκια και τα φιλια..
βαλτε και τιποτα διαφορετικο ολοι σας..
Χεχε συμφωνώ! Βλέπω έναν όμορφο έρωτα να γεννιέται...αααχ :flower:Αναστασια είπε:Επιτελους ο Τζον Τζον βρηκε τον μαστορα του!!! Δεν ειναι ολες παρτσακλές! Υπαρχουν και σοβαρα και προκομενα κοριτσια στον κοσμο!
Κι εγώ Αναστασία μου αυτό σκέφτομαι.Όμως μερικές φορές τα φαινόμενα απατούν! :xm:Αναστασια είπε:Μπλεχτηκα τωρα...ποιον απο τους δυο...Τον αξεστο μελαχροινο Τζον Τζον ή τον καστανο Ζαν με τους ευγενικους τροπους και το φουξια σακακι;;;
Ιδου το διλημμα. :xm: