Bibi-bo Τα παραμύθια της ...

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας rapunjel
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Ραπουνζελ μου, ειναι πολυ ομορφη η ανθισμενη!!! Ειδικα στην τεταρτη και πεμπτη φωτο, τωρα που της αλλαξες το μακιγιαζ της, εχει γινει μια κουκλα!!!!

Γλυκειά σαν καραμέλα

(περίληψη προηγουμένου: Η bibi-bo συναντιέται με το Ζαν στο κέντρο .Είναι μαζί του προσεχτική και τυπική.Ξαφνικά μπαίνει ο Τζον Τζον και την προσβάλει.

Εκείνη φεύγει από το κέντρο...)

Υ.Γ.Λατρεμένη Αναστασία εύκολο είναι το χτένισμα.Χαίρομαι που σου αρέσει.

Λώρα έτσι κοβόταν όλα τα σινερομάντζα.Έχει απόλυτο δίκιο η λατρεμένη.

gazzy90 χαίρομαι που σου αρέσει η Ανθισμένη. Ο Τζον Τζον είχε ραντεβού στο ίδιο κέντρο...

toy_maniac και στις πέντε φωτογραφίες ίδια είναι.

Σας ευχαριστώ όλους.

Rapunjel μου, εχω πορωθει με την ιστορια! :o Σαν να βλεπω ελληνικο εργο στην τηλεοραση!

Ασε που μου αρεσουν πολυ οι σκηνογραφιες! Η κουζινα ολη ροζ!

Οι διαλογοι ειναι απολαυστικοι!!! :D :flower:

Τέλειοοοοο!!!!! Το "χικ" του Τζον Τζον ήταν το κάτι άλλο! Πόσο γέλασα! Και έτσι ξάπλα στο κρεβάτι να βλέπει το ταβάνι να κάνει σβούρες!! Απίστευτο ραπουνζέλ μου, μπράβο! Είναι απολαυστικότατο! :D

Γλυκειά σαν καραμέλα

(περίληψη προηγουμένου: Ο Τζον Τζον ξενυχτημένος και μετανιωμένος για τα λόγια που είπε πάει στο σπίτι της bibi-bo. Εκείνη τον περιθάλπει και τον βάζει να κοιμηθεί...)

Υ.Γ.Λατρεμένη Αναστασία χαίρομαι που σου αρέσει. Η κουζίνα είναι ροζ με τοίχο μωβ.

Πολυαγαπημένη mytinyworld πάντα να γελάς! Όσο μπορώ να βοηθήσω σε αυτό ευχαρίστηση μου!

Να σαι καλα Rapunjel μου που μας κρατας συντροφια με την ιστορια σου! :flower: Ηταν περιεργη μερα σημερα και χρειαζοταν κατι δυναμικο για να μας σηκωσει! Η bibi-bo μας, παρολο που κοιμηθηκε στον καναπε, ειναι φρεσκια σαν λουλουδι του μπαξέ και το μαλλι της στην τριχα!

Μου αρεσε και το ξυλο μεταξυ των 2 αγοριων, αν και ειμαι κατα της βιας, αλλα για την καρδια μιας τετοιας χειραφετημενης γυναικας πιστευω οτι αξιζει!!! :)

Αυτά είναι! Τώρα μένει μόνο να ξεφορτωθούμε και τις πρώην του Τζον Τζον!! :P

Ααα... Έγω ψηφίζω Τζον Τζον πάντως! Πιο ρομαντικός μου φαίνεται..

Γλυκειά σαν καραμέλα

(περίληψη προηγουμένου: Την άλλη μέρα στο γραφείο πηγαίνει ο Ζαν και λογοφέρει με τον Τζον Τζον. Τα δύο αδέρφια πιάνονται στα χέρια για τη bibi-bo.Η bibi-bo τους χωρίζει και λέει στο Ζαν ότι αγαπά τον αδεφό του...)

Υ.Γ.Λατρεμένη χαίρομαι που σου κρατά συντροφιά το σινερομάντζο.

gazzy90 θα γίνει κι αυτό με τις πρώην...

vassoftr κι εμένα ο Τζον Τζον μου φαίνεται ο πιο ρομαντικός από όλους τους κούκλους και ο πιο γλυκος!

Αχ τι ωραια! #)

Επιτελους να φαμε και κανα κουφετο γιατι αν περιμενετε απο τις δικες μου τις προκομενες...σωθηκατε!

Μα κι αυτη η χριστιανη η Ιωαλιανα, γιατι μας ειχε πρηξει με τις προσωπικες της υποθεσεις!!! Δεν μπορουσε να πει οτι ειναι οικογενειακες υποθεσεις, και μας ειχε κοψοχολιασει! :o :D

Τι ομορφη ιστορια Ραπουνζελ μου :)

Ραπουνζελ μου αυτη η Ανθισμενη δεν χορτενεται! Το προσωπακι της ειναι τοσο γλυκο που δεν μοιαζει με καμμιας αλλης!! Ειναι τοσο μα τοσο ομορφη, εκπληκτικη, μοναδικη, ανεπαναληπτη! Το μακιγιαζ της αγγιζει την τελειοτητα! Συγχαριτηρια... Θελουμε καινουργιες φωτο το συντομοτερο!!! Σ ευχαριστουμε πολυ για την ομορφια της Ανθισμενης!

Toy_maniac σου εχω ηδη σβησει αρκετα posts και κατεκρινα (βασει των κανονισμων που ισχυουν στο φορουμ) την προκλητικη συμπεριφορα σου.

Προσεξα οτι πριν λιγες μερες σου εγινε συσταση και απο τον καθ'υλη αρμοδιο (Kambia) και η απαντηση σου ηταν οτι

Αγαπητη καμπια αυτο ειναι δικο σου θεμα... εγω λεω απλα οτι βλεπω και νιωθω...
οποτε συνεχιζοντας το ιδιο βιολι ακομα και σημερα καταφερες να το κανεις και δικο μου θεμα.

Τα posts σου θα σβηστουν και εχεις 10 μερες (ban) να σκεφτεις αν θες να διατηρησεις την ιδια συμπεριφορα.

Η ιστορία σου ήταν διασκεδαστική, και τροφή για τα μάτια με όλα αυτά τα φορέματα, τις ροζ κουζίνες, τα στρας και τα μακιγιαζ που παρέλασαν μπροστά μας!! Μπράβο σου! Και επιτέλους... ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα (?)!!

Παιδιά, δεν τελειώσε η ιστορία ακόμα! Εχει και συνέχεια! :)

Περιμένουμε με αγωνία ραπουνζέλ μου :flower:

vassoftr είπε:
Η ιστορία σου ήταν διασκεδαστική, και τροφή για τα μάτια με όλα αυτά τα φορέματα, τις ροζ κουζίνες, τα στρας και τα μακιγιαζ που παρέλασαν μπροστά μας!! Μπράβο σου! Και επιτέλους... ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα (?)!!
Ετσι ακριβως Vassoftr μου! :) Η Rapunjel μας εχει μεγαλη αγαπη για την κουκλα ΒΙΒΙΒΟ, και μας την μεταδιδει. :D

Ακομα και αυτην την κουκλιτσα, την Ανθισμενη, που την μαζεψε κατεστραμμενη, με ψαλιδιες στο προσωπο και στο κεφαλι, τα ματια της γεματα μελανι, χαλασμενο σωμα :( την ειδαμε μεσα απο το φορουμ σιγα σιγα να ξαναπαιρνει ζωη.

Και εκει που ηταν ενα τελειωμενο παιχνιδι, που θα κατεληγε να λερωνει το περιβαλλον (οι κουκλες αυτες δεν ανακυκλωνονται λογω του υλικου τους) εγινε μια πρωταγωνιστρια που για χαρη της μαλωσανε και 2 αληθινοι βινταζ Τζον Τζον, νικωντας ολες τις αλλες κουκλες! :D :flower:

Γιατι το ελληνικο ρετρο παιχνιδι, οταν το αγαπας, νικαει ακομα και την πιο μοντερνα Μπαρμπι! :) Σε ευχαριστουμε Rapunjel για τo μερακι σου, για την υπομονη σου να αλλαζεις ρουχα στους ηρωες σου, να αλλαζεις χτενισματα και σκηνογραφικα σετ, να σκεφτεσαι εξυπνους και αστειους διαλογους, και να μας φτιαχνεις την μερα! :)

Εγώ, όντας νέο μέλος, δεν είχα δει πώς ήταν παλαιότερα αυτή η κούκλα! Πάντως φαίνεται σε άριστη κατάσταση, έτσι όπως την προσέχει η φίλη μας, πρέπει να την αγαπάει πολύ!

vassoftr είπε:
Εγώ, όντας νέο μέλος, δεν είχα δει πώς ήταν παλαιότερα αυτή η κούκλα! Πάντως φαίνεται σε άριστη κατάσταση, έτσι όπως την προσέχει η φίλη μας, πρέπει να την αγαπάει πολύ!
Vassoftr σε αυτο το ποστ μπορεις να δεις σε τι κατασταση ειχε βρει την κουκλα η Rapunjel. Και μαλιστα αφου της ειχε ηδη καθαρισει και κολλησει το προσωπο.

Ηταν σαν να κλαιει. :( Ειναι η τελευταια φωτογραφια.

http://www.retromaniax.gr/vb/showpost.php?p=177742&postcount=171

Στα χερια της αυτη η κουκλιτσα εγινε κατι σαν τα παραμυθια, μια μικρη Σταχτοπουτα. Της εβαλε σωμα, μαλλια, ματοκλαδα. Μπορει να εχει αλλες καινουριες κουκλες σε τελεια κατασταση αλλα αυτην την κουκλιτσα την εχει κανει πρωταγωνιστρια. :)

Για αυτο ο Τζον Τζον την αγαπησε σφοδρα! Ειναι μια γυναικα με παρελθον! :D

Όύτε σε αυτές τις φωτό μου φαίνεται άσχημη... Απλά με την φροντίδα της, την έχει κάνει να λάμπει!!!

Γλυκειά σαν καραμέλα

(περίληψη προηγουμένου:Η Ιωαλιάνα καλεί τη bibi-bo στην έπαυλη τους και της ζητά να διαλέξει να παντρευτεί ή τον Τζον Τζον ή τον Ζαν.Η bibi-bo διαλέγει τον Τζον Τζον μιας και αυτόν αγαπά!)

Υ.Γ.vassoftr χαίρομαι που σου αρέσει αλλά το σινερομάντζο δεν τέλειωσε ακόμη, όπως πολυ σωστά σου είπε η πολυαγαπημένη mytinyworld!

Λατρεμένη Αναστασία να σαι καλά για τα καλά σου λόγια.Έχεις απόλυτο δίκιο για αυτό την αγάπησε ο Τζον Τζον!

vassoftr υπάρχεί και αυτή η φωτογραφία για να δεις πως ήταν κολλημένη και καθαρισμένη απλά!

http://www.retromaniax.gr/vb/showthread.php?t=11494&page=17

Την αγαπάω πολύ τη bibi-bo και χαίρομαι που αυτό φαίνεται!

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
:D :D:D:Dκαλα μιλαμε τρελλαθηκα!!! Ειχα χαλαρωσει μεσα στο ροζ και τις καρδουλες και επαθα με αυτο το επεισοδιο!!!

Υ.Γ. Η ατακα "να σου σπασω τα μουτρα να γινεις νυφη με τσιροτα", και το "παρε το οξυζενε σου κεφαλι" ηταν πολυ μαγκια ε!!!!! :D

Φοβερο ξεκατινιασμα επαθε η Μπιανκα :D :D:D!!!

Πίσω
Μπλουζα