Bibi-bo Τα παραμύθια της ...

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας rapunjel
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Να τελικά που έγινε και η πάλη! Χωρίς την λάσπη όμως! Χιχι!!!

Γλυκειά σαν καραμέλα

(περίληψη προηγουμένου:Ο Τζον Τζον και η bibi-bo τρέχουν για τις προετοιμασίες του γάμου και για αυτό παρακαλούν τη Sindy Pedigree να κρατήσει το γραφείο.Εκείνη δέχεται και κατά τη διάρκεια της ημέρας δέχεται την επίσκεψη της Μπίανκας που της επιτίθεται νομίζοντας ότι είναι η bibi-bo...)

Υ.Γ.Λατρεμένη έγινε λίγο άγριο το επεισόδιο με τη Μπίανκα.

vassoftr μη βάζεις ιδέες στη Μπίανκα να χρησιμοποιήσει και λάσπες....

Πωπω βρε παιδι μου....ουτε να παντρευτει κανεις με την ησυχια του δεν μπορει σε αυτην την ζωη...

Με τι ηρθε ο Ζαν απο το Παρισι; Με last minute;;; :o Την καημενη την bibi-bo, γιατι την βασανιζουν ετσι αυτοι οι ανδρες; :xm:

Γλυκειά σαν καραμέλα

(περίληψη προηγουμένου:Η bibi-bo στην έπαυλη βλέπει το νέο της νυφικό διορθωμένο και ετοιμάζεται να το φορέσει. Εκείνη τη στιγμή μπαίνει ο Ζαν και της λέει ότι ενα παντρευτεί τον Τζον Τζον θα αυτοκτονήσει. Στην ιδέα αυτή και στη θέα του όπλου η bibi-bo λιποθυμά!)

Υ.Γ. Λατρεμένη ο Ζαν δεν είχε πάει στο Παρίσι,το είχε πει έτσι γιατί αλλιώς φοβόταν ότι η bibi-bo δεν θα πήγαινε στην έπαυλη. Πράγματι βασανίζεται πολύ

η bibi-bo αλλά το καλό πάντα νικά στο τέλος...

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Αχ... Να μην μπορεί να παντρευτεί η κοπέλα με την ησυχία της!!! Νομίζω πως θα μπορούσε να σωθεί η κατάσταση..αν έβρισκε μια άλλη να ερωτευτεί ο Ζαν! Κάποια που να μοιάζει στην πρωταγωνίστριά μας! Ο έρωτάς θα ήταν σφοδρός, κι έτσι θα γίνονταν 2 γάμοι μαζί!!!!

Ααααα... :D αμα βαλει και η πριγκηπισσα Ραπουνζελ τον πυργο της για την δεξιωση του γαμου, το εργο θα γινει υπερπαραγωγη! Μυριζομαι πολυ περιτεχνα χτενισματα και ρουχα! :D :D

Οπότε, αν καταλαβα καλα, ο Ζαν το εχει συστημα να απειλει αυτοκτονια οταν αυτη που του αρεσει παει για γαμο! :o

υ.γ. Αποφασισα οτι μου αρεσουν πολυ τα στιβαρα μπρατσα του Τζον Τζον οταν φοραει ρουχα που τα αναδεικνυουν! :)

Γλυκειά σαν καραμέλα

(περίληψη προηγουμένου:Η bibi-bo αισθάνεται χάλια μετά την εμφάνιση του Ζαν και την καταστροφή του νυφικού της.Όλα αυτά τα κρύβει από τον Τζον Τζον και πηγαίνει μαζί με την αδερφή του, την Ιωαλιάνα να συναντήσουν τη πριγκίπισσα Ραπουντζέλ που προσφέρει τον πύργό της για το γάμο.Η πριγκίπισσα Ραπουντζέλ συμπαθεί πολύ τη bibi-bo και την προσκαλεί στον πύργο της πριν το γάμο...)

Υ.Γ.vassoftr πολύ ωραία η ιδέα σου αλλά ποια να μοιάζει στην Ανθισμένη;

Λατρεμένη ο Ζαν το έχει σύστημα πράγματι να απειλεί να αυτοκτονήσει.

Λες να γυρνάει με αμάνικα ο Τζον Τζον;

Να δούμε εαν γίνει ο γάμος στον πύργο.

Τι γλυκυτατη που ηταν η κυρια των τιμων!!! Μια σταλιτσα κυρια!!! :D

Και ο μπαντλερ...πολυ παιδι #)

Να κλωνοποιησουμε την Ανθισμενη λετε; Rapunjel μου δεν ευχομαι να υπαρχουν αλλες τοσο βασανισμενες κουκλιτσες οπως ηταν η Ανθισμενη οταν την βρηκες!!! Τι της ειχανε κανει... :( το παιδακι που εβγαλε τοση μανια επανω σε αυτο το παιχνιδι σιγουρα δεν ειχε κατι καλυτερο να κανει...αφηστε που οι γονεις του το ειχαν αφησει με ενα ψαλιδι στα χερια. Επικινδυνα πραγματα. :(

Στο τελος η Ανθισμενη ειχε θυσιαστει, και αφησε να της κοψουν το προσωπακι, παρα το ψαλιδι να κοψει τα χερακια του παιδιου. :o

Ειναι μια κουκλιτσα με παρελθον και χρυση καρδια για αυτο ολοι οι κουκλοι μαλωνουν για εκεινη! :flower:

Αναστασία πολύ γέλασα με το "Και ο μπαντλερ...πολυ παιδι" :D χαχαχα καιρό είχα να την ακούσω αυτή την έκφραση "πολύ παιδί"!!

Και ω, λέτε η μπιμπι-μπο να καταλήξει με τον πρίγκιπα τελικά;;

Γλυκειά σαν καραμέλα

(περίληψη προηγουμένου:Η bibi-bo έχει πάει με τα αδερφάκια της στο παλάτι της πριγκίπισσας Ραπουντζέλ για τις ετοιμασίες του γάμου.Η πριγκίπισσα διακρίνει ότι δεν είναι ευτυχισμένη και της προτείνει να μείνει στο παλάτι να ξεκουραστεί και να καθυστερήσει το γάμο.Την επόμενη μέρα την καλεί να παραβρεθεί στην αίθουσα του θρόνου για τον ερχομό του πρίγκιπα Χουαν Κάρλο.)

Υ.Γ.Λατρεμένη ναι η κυρία των τιμών είναι πολύ γλυκούλα κούκλα. Ο μπάτλερ είναι ωραίο παιδί και η Ανθισμένη ,Ανθισμένη για αυτό όλοι τη θέλουν.Λάμπει από καλοσύνη.

gazzy90 νομίζω ότι και ο πρίγκιπας θα ενδιαφερθεί για τη bibi-bo...

Λοιπον αυτοι οι λατινοι ειναι πολλοι ωραιοι ανδρες τελικα. #) Ο Χουαν Καρλος ας πουμε ειναι ξεχωριστος! Ποιο να ειναι αραγε ολοκληρο το ονομα του;

Χουαν Καρλοθ ντελα Μαρια ντελα Φερνανταθ ντε λα Κεν; :o

Η μαμα του, η βασιλισσα Ραπουνζελ η Πρωτη, τι κρεμα χρησιμοποιει και εχει τετοιο δερμα φρεσκο σαν μππουμπουκι; Να την βρουμε αμεσως πριν γινουμε ρετρό!!! :D

Rapunjel μου οπως παντα τα ρουχα, οι κομμωσεις, οι κουκλες σου με τα ατελειωτα ξανθα τους μαλλια, μας ταξιδευουν! Και ειδα και κατι πολυ ομορφα ματακια σε μια ΟΟΑΚ, στην δευτερη φωτογραφια, στην πριγκηπισσα Ραπουνζελ! :flower:

Μα καλά τι θα γίνει!! Τόση ζήτηση!!! Στο τέλος να διοργανώσουν μονομαχίες για πάρτη της!! Φοβερό φόρεμα η πρωταγωνίστριά μας! Και στην τρίτη φωτό, η δεξιά δεξιά κουκλίτσα είναι Σίντυ? Έχει πολύ όμορφο πρόσωπο.

Τώρα μεταξύ μας, ο νέαρος απο δω είναι πιο ωραίος από τον Τζον Τζον!

Πάντως μεταξύ επιχειρηματία και πρίγκιπα, διαλέγω τον πρίγκιπα, λόγω της οικονομικής κρίσης!! :D :darkglasses:

Ραπουνζέλ μου, το φωτορομάντζο μου έχει γίνει καθημερινή πρωινή συνήθεια με τον καφέ! Υποσχέσου ότι όταν με το καλό τελειώσει, θα ξεκινήσεις άλλο, γιατί έπαθα εξάρτηση τώρα! :)

Vassoftr, μετά βεβαιότητας δεν υπάρχει καμία sindy στο τελευταίο επεισόδιο του φωτορομάντζου!

Γλυκειά σαν καραμέλα

(περίληψη προηγουμένου: Ο πρίγκιπας όταν βλέπει τη bibi-bo ενθουσιάζεται και χορεύει όλο το βράδυ μόνο μαζί της.Η βασίλισσα και οι υπόλοιποι καλεσμένοι ασχολούνται με τη γλυκειά άγνωστη που έχει ξετρελάνει τον πρίγκιπα...)

Υ.Γ.Λατρεμένη ολόκληρο το όνομα του πρίγκιπα είναι Χουάν Κάρλος Φερνάντο Ντε Μάρκες.

Λες να αρχίσουμε να βάζουμε κρέμες και διάφορα άλλα για να μείνουμε φρέσκιες ρετρό;

Χαίρομαι που το σινερομάντζο σε ταξιδεύει...

vassoftr αυτός είναι κι ο τίτλος γλυκειά σαν καραμέλα και τους γλυκαίνει όλους!Υπήρχε και μια Sindy στην αίθουσα του θρόνου αλλά ο φακός δεν την τράβηξε.Η κουκλίτσα που σου άρεσε είναι barbie. Το φόρεμα είναι ένα από τα αγαπημένα μου.

Πράγματι ο πρίγκιπας είναι πολύ όμορφος!

Πολυαγαπημένη μου mytinyworld άμα τελειώσει θα βάλω ένα άλλο αφού σου κρατά τόση καλή παρέα!Λες να διαλέξει η bibi-bo τον πρίγκιπα λόγω οικονομικής κρίσης;

Αχ Τζον Τζον! Εσυ κοιμασαι και η τυχη σου δουλευει!!! :D :D:D

Παλι σε σασπενς μας αφησες Ραπουνζελ μου! :)

Ωχ Ωχ Ωχ... Τζον Τζον την έχεις άσχημα!!

Ωχ, αυτή η sindy τώρα ποια είναι? :xm: Δεν είναι η φίλη της η κολλητή... Είναι του παλατιού?:what:

Γλυκειά σαν καραμέλα

(περίληψη προηγουμένου: Ο πρίγκιπας επισκέφτεται τη bibi-bo και μαγεύεται άλλη μια φορά.Ωστόσο η προτίμηση που δείχνει ο πρίγκιπας στη bibi-bo συζητιέται...)

Υ.Γ.Πολυαγαπημένη μου mytinyworld είναι άλλη Sindy αυτή.Είναι η δούκισσα Sindy που μένει στο διπλανό πύργο από αυτόν της πριγκίπισσας Ραπουντζέλ.

Λατρεμένη Αναστασία και vassoftr ο Τζον Τζον δεν θα κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια...

Τι να ηθελε αραγε να πει το δελφινακι στην ηρωιδα μας;;; :o

Εγω τωρα παντως εχω μπλεχτει πολυ...ολοι μου αρεσουν, ο Τζον Τζον, ο πριγκηπας, ο Ζαν, ο μπατλερ! :D

Οποιον και να διαλεξει η bibi-bo μας, εγω μαζι της ειμαι!

Το δελφινακι κατι ξερει, για να λεει οτι μπορει κανει πολυ καλο σε αυτο το βασιλειο!8)

Γλυκειά σαν καραμέλα

(περίληψη προηγουμένου: Ο Τζον Τζον πάει στο παλάτι της πριγκίπισσας για να δει γιατί αργούν οι ετοιμασίες του γάμου. Η πριγκίπισσα καλύπτει τη bibi-bo που είναι με τον πρίγκιπα βόλτα στην παραλία. Σε μια στιγμή που είναι μόνη της ένα δελφίνι της μιλάει και της λέει να μείνει εδώ και να μην παντρευτεί τον Τζον Τζον...

Υ.Γ.Λατρεμένη Αναστασία όλοι καλοί είναι αλλά η bibi-bo έναν θα πάρει τελικά.

Πίσω
Μπλουζα