σωστοοοοοόςςςςςtelonio είπε:Ξαναγυρνάω στο rainbow islands μου.
Τα ίδια τράβαγα κι εγώ με την 768 DSL και μου έσπαγαν τα νεύρα. Άλλα έκανα και άλλα έβλεπα στην kill cam. Με τέτοιο lag δεν μπορείς να παίξεις , είναι εκνευριστικό.Αμέσως βλέπεις το replay από την δική του οπτική γωνία. Καμιά φορά δείχνει ότι εσύ του είχες ρίξει μία δύο βολές ενώ στην πραγματικότητα του έχεις αδειάσει ολόκληρο γεμιστήρα - τώρα πως γίνεται και δεν σκοτώθηκε αφού έφαγε ένα γεμιστήρα γεμάτο αυτό είναι από τα καλά του παιχνιδιού.
Grip, αν μπορείς για στείλε μου με pm πληροφορίες για το πως θα μπω στον server..Grip είπε:theoritikos,εγώ με την pc version παίζω online...Θα με βρεις στους servers των justdie[gr] τον οποίο έχουν στήσει κάτι παλικάρια στα Τρίκαλα...
Τα πρωτα 10-20 παιχνίδια είναι δύσκολα. Μετά συνηθίζειςΚαταπληκτικό παιχνίδι με εξαίρεση το multiplayer το οποίο απαιτεί πολύ γερά νεύρα.
Θυμίζει το 2 σε gameplay. Τώρα όσον αφορά τον 2ο παγκόσμιο, περι ορέξεως ...Αιρετικη αποψη ισως,αλλα αυτο το παιχνιδι μονο Call of Duty δεν μου θυμισε...!!!
Εμένα πάλι μου αρέσει για τον ακριβώς αντίθετο λόγο: δεν είναι βασισμένο στον 2ο παγκόσμιο. Είχα βαρεθεί να βλέπω fps που να είναι βασισμένα στον 2ο παγκόσμιο, χάθηκε ο κόσμος να βάλουν μια άλλη πιο σύγχρονη εποχή?telonio είπε:και εγώ πριν το δω πίστευα πως θα ήταν ξενέρωτο επειδή δεν είχε ως θέμα τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Βέβαια όταν το είδα άλλα γνώμη. Καταπληκτικό παιχνίδι με εξαίρεση το multiplayer το οποίο απαιτεί πολύ γερά νεύρα.
Και όταν τα χρησιμοποιείς εσύ, δεν μπορείς να σκοτώσεις ελέφαντα στα 5 μέτρα.... Πάνω απο 5 Kills σε Multiplayer δεν έχω κάνει ακόμη με sniper (ούτε καν με το Dragunov)theoritikos είπε:Βέβαια αυτό που δεν μπορώ σε κανένα multiplayer fps (και στο cod4) είναι τα sniper rifles. Σε ξαποστέλνουν απο εκεί που δεν το περιμένεις!