Ο νο1 σπαστικός του thread επέστρεψε! Σας έλειψα καθόλου; το ξέρω ατιμούλικα!
Με το χέρι στην καρδιά οφείλω να ομολογήσω πως μoυ είχε λείψει αυτό το παιχνίδι. Όχι ειλικρινά το γράφω. Το βρίσκω πολύ εθιστικό και ειδικά όταν έμαθα πως βγάλανε καινούργιους χάρτες, ανυπομονούσα να παίξω. Φορτώνει το παιχνίδι και βλέπω επιλογή download maps! Τζετ σκέφτομαι! Πέρα από τα χρήματα, εχμ πόσα MB είναι το αρχείο;
recry: ΠΟΥ ΠΑ ΡΕ καραμήτρο με 16MB κάρτα; Να κατεβάσεις μαπς; Καλά, καλά πρέπει να αγοράσω σκληρό δίσκο δεν γίνεται αλλιώς. Αντε πάλι στα ίδια. Με την γλύκα έμεινα. Φτού!
Επειδή είχε περάσει αρκετός καιρός που είχα να ασχοληθώ με το 360, είχα σχεδόν ξεχάσει πως είναι το εγώ πυροβολώ πρώτος εγώ πεθαίνω. Αυτή τη φορά με είχε πιάσει η περισυλλογή. Προσπαθούσα να βρω την άκρη σε αυτό το ζήτημα. Αφου πυροβολώ και χάνω ας δοκιμάσω να μην πυροβολώ πρώτος. Θα περιμένω να μου ρίξει ο αντίπαλος και μετά θα του ρίξω εγω. Τι νόημα έχει να του αδειάσω πρώτος τον μισό γεμιστήρα στο κεφάλι αφού πάλι θα χάσω; Το δοκίμασα. Μπα, δεν πιάνει. Το ίδιο αποτέλεσμα έχει. Πως είπατε; Lag ε; Καλά εντάξει δεν επιμένω αλλά τόσο lag πια ούτε το lineage 2 που έπαιζα με pstn δεν είχε. Τεσπα. :shake:
Απο την άλλη, αυτό το πράγμα με την ρίψη χειροβομβίδας στο περίπου, ειλικρινά αδυνατώ να την καταλάβω. Οk έριξα και εγώ μερικές χειροβομβίδες κατα την στρατιωτική μου θητεία και γνωρίζω τι παίζει με δαυτες. Αλλά ρε παιδί μου, βλέπω το εικονίδιο της χειροβομβίδας στην οθόνη. Τρέχω πανικόβλητος να φύγω (συνήθως τα καταφέρνω αλλά δεν το σπάει και πολύ εύκολα ο διάολος το ποδάρι του) εκεί που τρέχω σαν τον Βέγγο, μπαμ πάρτον κάτω. Εντάξει, βλέπω το camkill και παρακολουθώ την εξης σκηνή.. ο αντίπαλος ο οποίος βρίσκεται σχεδόν στην άλλη άκρη της πίστας και χωρίς να έχει την παραμικρή ιδέα που βρίσκομαι, ρίχνει ψηλά την χειροβομβίδα στο περίπου με επιτυχή αποτελέσματα. Λοιπόν, μια φορά μόνο το κατάφερα να το κάνω και εγώ. Είπα στον ευατό μου, νισάφι πιά (ίδιες είναι οι πατάτες!), δεν το κάνω και εγώ; κάποιον κακομοίρη θα πετύχω. E ναί, μία φορά πέτυχα έναν! :cheers:
Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον πατέρα μου που ήρθε να δει τι στο καλό συμβαίνει αφού εγώ είχα συνδέσει το 360 στο ηχοσύστημα, και από τους πυροβολισμούς, τις εκρήξεις και τις φωνές γινόταν το έλα να δεις. Εντάξει και ο πατέρας μου είναι κάποιας ηλικίας, δεν το κατέχει διόλου το άθλημα με την τεχνολογία και το τελευταίο παιχνίδι που θυμόταν ήταν το pacman και το arkanoid. :wait2:
Θα συνεχίσω να παίζω cod4 και ΝΑΙ, θα συνεχίσω να σας κάνω τα νεύρα τσατάλια με τις σπαστικές απόψεις μου για το παιχνίδι. Συμπαθάτε με όμως ε; Το αγαπάω αυτό το παιχνίδι. Απόδειξη; Μου έχει κοστίσει μέχρι στιγμής ένα καινούργιο dvd rom του 360 και δύο joypad. E λίγο είναι; Ως γνωστόν η αγάπη πονάει και κοστίζει.
Ναί ναί ξέρω. Λάθος εποχή αποφάσισα να φτιάξω το 360. Τώρα με τις ζέστες είναι λίγο επίφοβο να πάθει ότι έπαθε η Πάρνηθα πέρυσι. Αλλά ποιός ξέρει, μπορεί να έχω περισσότερη τύχη σε αυτό το θέμα από το να παίζω στο cod4. Ίδωμεν..
In 360 i trust!