Candy Candy...

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Wally
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
απο εμενα δεν υπαρχει προβλημα,ο ΑΕΟΝ θα κανει τη βρωμοδουλεια :D

Σκεφτειτε οτι πανω απο 150 ατομα στο youtube θα δακρυσουνε οταν μπαλωσουμε τα κενα μας με το υλικο της domniki..

νομιζω πως αυτη η σκεψη μπορει να κανει ακομα και την καρδια ενος σκληρου dark avenger να συγκινηθει..ε? :clap:

Oμολογω οτι τωρα διαβασα ολο ( !!!!! ) το thread και εχω μεινει αφωνος,ειδικα με τις γυναικες του forum...!!

Τρομερη η αγαπη που εχετε για την Kαντυ,απιστευτη..!

Ναι,μην αναρωτιεστε,κι εγω εβλεπα παλια και θυμαμαι το ατελειωτο κλαμα της sister οταν πεθανε ο Αντονυ

(αληθεια,απο αλογο δεν επεσε και πεθανε,η θυμαμαι λαθος..; )

τοσο που με ειχε κανει κι εμενα να δακρυσω....!

AΝ,ομως,λεω ΑΝ,μυριστει η αδερφη μου οτι υπαρχουν τα αυθεντικα επεισοδια της Καντυ Καντυ,φανταστειτε σε ποιον θα ανατεθει το κατεβασμα τους..!!

Να της το πεις καλε..αλλα οταν θα τα εχουμε καπου 'καλα", μην σε χωσει να τραβας απο youtube, που θα ειναι κακη ποιοτητα..

ναι, ο Αντονυ ετσι χαθηκε... :icon_cry: :icon_cry:

και πιστεψε με,θα ξανακλαψει οταν το δει και ας εχει μεγαλωσει πια..

Την αγαπαμε την Καντυ, γιατι αντιπροσωπευει την αγνοτητα των παιδικων μας χρονων, και πολλα αλλα που δεν εξηγουνται με λογια..

προσωπικα, οσο παρακολουθω καποιο επεισοδιο, χανομαι για λιγο σε εναν υπεροχο κοσμο..

αυτος δεν ειναι και ο λογος που δημιουργηθηκαν ολα αυτα τα ανιμε?

Στην Καντουλα βεβαια, εχουμε ιδιαιτερη αδυναμια..

μια φορα μπηκε στο μαγαζι μια πελατισσα με 3-4 κουτσουβελα την ωρα που εβλεπα Καντυ στο youtube. Πριν προλαβω να το κλεισω, ακουσε την Ματινα, και μου λεει :" Μην μου πεις οτι βλεπεις Καντυ Καντυ?"

Πλησιαζει στην οθονη και παγωσε, η τυπισσα βουρκωσε αμεσως.. και λεει στα πιτσιρικια "Παιδια,δεν μπορειτε να φανταστειτε τι καταπληκτικο παιδικο ηταν αυτο.."

Εννοειται πως τα μικρα κοιταζαν σαν χαζα μια εμενα, μια την αλλη που απλα κοιταζομασταν ολο κατανοηση χωρις να μιλαμε..

χαζοστιγμουλα, αλλα μου εχει μεινει η αντιδραση αυτης της γυναικας..

Ε ναι,εδω που τα λεμε 100+ επεισοδια απο το youtube και μαλιστα σε flv,μου πεφτει πολυ...:biglaugh:

Λεω να κατεβασω ομως κανα δυο δειγματα,να της τα αφησω σπιτι να τα δει γυρνωντας απο διακοπες,θα μεινει με το στομα ανοιχτο...!!:biglaugh: :biglaugh:

Και οταν με το καλο τα εχετε καπου ''καλα'',να της τα δωρισω πακετο..!

Βεβαια αυτο εχει τον κινδυνο να αρχισει να τα ''απαιτει'' αμεσα,εστω και σε flv,οποτε θελει καλο χειρισμο το ολο θεμα (=''μα sister,δεν υπαρχουν ολα τα επεισοδια,τυχαια βρηκα αυτα τα δυο,δεν ξερω που μπορει να υπαρχουν αλλα..!!'' :biglaugh: :biglaugh: :biglaugh: )

ε,καλα, πες της να περιμενει για το καλυτερο βερσιον..

τωρα που η domniki θα ενωσει τις δυναμεις της μαζι μας, θα μπορουμε να ξεδιαλεξουμε τα σκαρτα..

δειξε της οτι εισαι μεσα στα κολπα και να εχει υπομονη..

αν ειναι και Αντονικια,ακομα περισσοτερο,μας λειπουν και 4 λεπτα απο ενα επεισοδιο του,που βλεπει εφιαλτη και πεταγεται πανω και φοραει την σεξυ μπλε ρομπα του κ.... αχχχχχ:heart::heart::heart:

Death2Eliza είπε:
δειξε της οτι εισαι μεσα στα κολπα και να εχει υπομονη..
Η sister ξερει οτι ο brother της ειναι μεσα σε αυτα τα κολπα και στην περιπτωση αυτη,ισως δε με συμφερει αυτο....

Τωρα που το ξανασκεφτομαι,ισως ειναι καλυτερα να περιμενω και να προμηθευτω straight ahead την καλη εκδοση που θα βγαλετε..... :)

Παντως τετοια σαδιστρια σεναριογραφο σαν αυτη που εγραψε την Καντυ Καντυ δεν εξω ξανασυναντησει. Το τι εχει περασει αυτη η ηρωιδα ειναι απεριγραπτο! Τα μαρτυρια του Τανταλου ηταν παιχνιδακι...μια Φλανυ, στριγγλα νοσοκομα την θυμαστε? Μια διευθυντρια του νοσοκομειου? Τωρα που εψαχνα τις παλιες μου ταινιες, πετυχα και τα επεισοδια με την παρασταση στο Σικαγο. Να περασει τοσα για να συναντησει τον Τερρυ και στο τελος να φαει ηττα απο την Σουζανα!!!

Εκτυπωσα σημερα στο γραφειο μια φωτογραφια της Καντυ απ'αυτες απο το φορουμ, και ενας συναδελφος μου λεει: "που το θυμηθηκες αυτο το παιδικο. Ειχα ριξει κλαμα με τον θανατο του Αντονυ, εκει που πιαστηκε το ποδι του αλογου του σε μια δαγκανα"....ακομα και τα αγορια βλεπανε Καντυ Καντυ και την θυμουνται ακομα και 20 χρονια μετα :)

βλεπανε, αλλα δεν το παραδεχονται για τους γνωστους ηλιθιους λογους..λες και ειναι ντροπη.. τεσπα..

δυστυχως, απο το 49 και μετα που ο Τερριους αποφασισε να φυγει για Αμερικη, ξεκιναει μια αλληλουχια bad timing μεταξυ τους που σου ανεβαζει το αιμα στο κεφαλι!!:mad:

σε αυτο το επ. ειμαστε τωρα στο youtube,και σφουγγαριζουμε ολη την μερα τα δακρυα που χυνονται στα comments απο κατω!!

γενικα, οι γιαπωνεζοι δουλευουν με τρελη μαεστρια το δραματικο στοιχειο στα ανιμε τους, και εμεις οι μαζοχες παρολα αυτα συνεχιζουμε να παρακολουθουμε!

τωρα π.χ. παιζεται ενα καινουργιο, το "Romeo x Juliet" που ειναι καταπληκτικο, και στην προκειμενη ξερουμε το δραματικο τελος των ηρωων. Προσπαθεις να μην

δεθεις με το ζευγαρι για να μην πλανταξεις στο κλαμα, αλλα ειναι κ τα 2 τους τοσο γλυκες!! Ασε που ψιλιαζομαι οτι οι σεναριογραφοι, οντας γιαπωνεζοι, θα σκεφτουν κατι χειροτερο απο τον Σαιξπηρ για να μας τσακισουν στο φιναλε!

με λιγα λογια: Ου μπλεξεις με δαυτους!

Death2Eliza είπε:
βλεπανε, αλλα δεν το παραδεχονται για τους γνωστους ηλιθιους λογους..λες και ειναι ντροπη.. τεσπα..
Εγώ δεν έβλεπα!!!

Αλλά αν έβλεπα, δε θα ντρεπόμουν να το παραδεχτώ, κι ας είναι λίγο gay.

Τώρα να σας γράψω αυτό που ήθελα... σήμερα έψαξα για άσχετο λόγο να βρω κάτι για το Άργος. Πήγα στο Wiki, το οποίο έχει δύο links. Το ένα από αυτά, http://argoscity.forumup.gr/about16-argoscity.html, έχει forum για τα παιδικά της δεκαετίας του '80, και μάλιστα post για την Candy Candy. Αν βέβαια μου λέγατε ότι κάποια/ος από σας το έγραψε, δε θα ξαφνιαζόμουν.

Παρεξηγηση...ορθογραφικο λαθος...για τον Guybrush Ulysses Threepwood ηθελε να πει :fafoutis:

telamonas.stokos είπε:
Παρεξηγηση...ορθογραφικο λαθος...για τον Guybrush Ulysses Threepwood ηθελε να πει :fafoutis:
Τωρα που ανεφερες "Ulysses", μηπως ξερετε αν υπαρχουν επεισοδια απο την Οδυσσεια του Διαστηματος? Η φωνη του Οδυσσεα ειναι νομιζω η alter-φωνη του Τερρυ στα επεισοδια του σχολειου.

Οσο για το σχολιο του Vangelis για "gay", ειμασταν γυρω στα 12 οταν βλεπαμε Καντυ! Για ονομα!!! (που λεει και ο Λαζοπουλος).

Η φωνή του Terrens στα επεισοδια του κολεγίου ανήκει στον Μάνο Βενιέρη (έκανε τον Oδυσσέα στο Ulysse-31 καθώς και τον He-Man)

Domniki είπε:
Τωρα που ανεφερες "Ulysses", μηπως ξερετε αν υπαρχουν επεισοδια απο την Οδυσσεια του Διαστηματος?
Κάπου έχει πάρει το μάτι μου μερικά επεισόδια. Επίσης για ένα διάστημα τα έβαζε το extra 3 πρωί Σαββάτου, δεν ξέρω αν τα βάζει ακόμα.

Μή βαράτε, αστειεύομαι...

Θα με μάθετε με τον καιρό :-)

Telamwna μή με καλύπτεις, θα μας καταλάβουνε!!

γεια σας ωρε παιδια,

μολις γυρισα απο ολιγοημερες διακοπες, και ειμαι ακομα με τα αλατια πανω μου, δεν εχω προλαβει να διαβασω καν τι εχετε ποσταρει παραπανω ακομα, αλλα εχω πολυ καλα νεα, φρεσκα φρεσκα και ετρεξα να σας τα πω.

μολις εγιναν διαθεσιμα τα επεισοδια μεχρι το 44, και θα τα βρειτε στο γνωστοτερο "μαγαζι" με ανιμε..

δεν θα ηθελα να τα γραψω ολα χυμα εδω, αν κανεις δεν καταλαβε πολυ ευχαριστως να του πω μεσω πμ..

ευχαριστω!

Διαβασα το διαφορετικο τελος της σειρας, οπως εμφανιστηκε σε καποια περιοδικα. Πολυ ξενερωτο και παρατραβηγμενο. Ειχες δικιο Death2Eliza που το ειχες αναφερει σαν απαραδεκτο. Το περιεργο ειναι πως μπορεσαν να εκδοσουν κατι με τον ιδιο τιτλο χωρις να ειναι γραμμενο απο την ιδια συγγραφεα. Παντως και το site με τα ασπρομαυρα κομικ εχει το ιδιο τελος με την τηλεοπτικη σειρα.

τελικα ειδες που την τραβαει το πετσι μας την μιζερια?

δεν ψαρωνουμε με τα εναλλακτικα βερσιον και ας ειναι μια παρηγορια!

vageli, δεν ξερω κανεναν που να εχει σχεση με το λινκ που εδωσες.. χμμμ.. η Καντυ κοινοτητα εχει περισσοτερα παρακλαδια απο οτι πιστευαμε τελικα! :)

μπαι δε γουεη, το "γκεη" σημαινει "χαρουμενος" ετσι δεν ειναι? :D

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Πίσω
Μπλουζα