Death2Eliza
RetroActive
- Αντιδράσεις
- 17
ειναι σουπερ!!!!
περιμενουμε κ αλλα!!
περιμενουμε κ αλλα!!
:animeek::animeek::animeek::animeek::animeek:Stellina είπε:χίλια, δύο χιλιάδες, 3 χιλιάδες... ευχαριστώ!
λοιπόν έχω νέα! έχω στα σκαριά και 2ο amv, αυτή τη φορά Κάντυ & Άντονυ! Αφιερωμένο στις απανταχού Αντονυκιές! (death2eliza ετοιμάσου ;-))
Τα χρωματα ειναι υπεροχα, πχ. τα ματια της φαινονται τοσο πρασινα, ενω οταν βλεπεις τα επεισοδια στην τηλεοραση τα χρωματα εχουν χασει την ζωντανια τους.candy είπε:Ένα πολύ ενδιαφέρον cel σε ιδιαίτερα τσουχτερή τιμούλα.Λήγει σε τρεις μερούλες,τρέξτε να προλάβετε!!!
Stellina είπε:φανταστικό το cel!!!! ευχαριστούμε Candy για την ειδοποίηση! :loveyou:λέτε να το φέρουμε και αυτό στην Ελλάδα; :greece:η τιμούλα όντως είναι τσιμπιμένη αλλά Κάντυ είναι αυτή-αξίζει!
Juanita μου και συ Αντονυκιά κοριτσάκι μου; εγώ Τερρυκιά μέχρι κόκκαλου αλλά....άτιμη Μιζούκι!!!! πες μου (είμαι λίγο άσχετη) όταν λες view master τι εννοείς;
telonio είπε:Για αυτό συζητάτε http://www.retromaniax.gr/showthread.php?t=280
NAIIIIIIII θελω κ'εγω να το δω!! juanita μπραβο Περιμενω με ανυπομονησια την νεα μας συναντηση. Viem master εχει η Death2Eliza! Αλλα πρεπει να συναντηθουμε σε ενα χωρο με φως για να δουμε τις εικονιτσες....αχ, ανυπομονω!Juanita είπε:Πουρνό πουρνό πριν βγάλω τις τσίμπλες απ' τα μάτια μου
έκανα ανασκαφή και ξέθαψα όχι μία αλλά τρεις ταινιούλες
"view master" με την Κάντυ. 21 εικονούλες από τη ζωή της
Κάντυ στο σπίτι της Πόνυ μέχρι το σπίτι των Ράνγκαν.
Στην επόμενη συνάντηση, αν βρεθεί ένα view, κάναμε την τύχη μας...