Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.

Τα λογια σου ειναι σοφα, αγαπητη candy-sister: μπορει ο Αντονυ να ειναι υπεροχος, ο Αλμπερτ καταπληκτικος, αλλα η Καντυ μας ειναι ερωτευμενη με τον ηθοποιο
Αχ, καταραμενε Granchester, μεχρι τα ορυχεια με τους καταδικους εφτασε η καημενη η Καντυ για να σε ξεπερασει, και παλι δεν τα καταφερε :icon_cry: Και τρεχει η καημενη να σε συναντησει στις ερημιες, παλιοκαθαρμα :takethat:

αυτή η σατανική ιδέα μ'αρέσει πολύ!Juanita είπε:Έχω μιά σατανική ιδέα!!!![]()
Δεν κανονίζουμε μιά συνάντηση μόνο οι Candy Sisters;;;;;;;;;;;;;;:
![]()
Domniki είπε:Kαλα juanita, κ'εσυ αντονυκια μας βγηκες??? χαχα, D2E αρχιζεις να εχεις αντιζηλες για την καρδια του Αντονυ![]()
Μολις ειδα τα επεισοδια 109, 110, 111, και εχω για μια ακομη φορα να εκφρασω τον θαυμασμο μου στην D2EΤα λογια σου ειναι σοφα, αγαπητη candy-sister: μπορει ο Αντονυ να ειναι υπεροχος, ο Αλμπερτ καταπληκτικος, αλλα η Καντυ μας ειναι ερωτευμενη με τον ηθοποιο
Αχ, καταραμενε Granchester, μεχρι τα ορυχεια με τους καταδικους εφτασε η καημενη η Καντυ για να σε ξεπερασει, και παλι δεν τα καταφερε :icon_cry: Και τρεχει η καημενη να σε συναντησει στις ερημιες, παλιοκαθαρμα :takethat:
Death2Eliza είπε:παμε κοριτσια!!αντονυ δαγκωτο!
ειμαστε λιγες οι εκλεκτες της καρδιας του, ακομα καλυτερα... αχ..
καλα, δεν μιλατε σοβαρα!:animeek: ταινιες view master ΚΑΝΤΥ???
ποτε θα συναντηθουμε να φερω το εργαλειο? κ σκοταδι να ειναι θα φερω τον φακο μου, θα την βρουμε την ακρη! αλλα δεν εχει αντονυ ε??? :icon_cry:
candy, το σελακι σκιζει κ σε ομορφια κ σε τιμη!![]()
....αν είχες αφήσει το παιδί στην θέση του, τώρα θα ήταν παντρεμένα τα μανάρια μου και δεν θα είχε περάσει η Κάντυ μας την πίκρα με τον Τέρρυ.... :icon_cry: ..Έχω την εντύπωση πως έχει Άντονυ! Σίγουρα έχει Στήαρ, Άρτσυ, Άννυ,Death2Eliza είπε:παμε κοριτσια!!αντονυ δαγκωτο!.....
ποτε θα συναντηθουμε να φερω το εργαλειο? κ σκοταδι να ειναι θα φερω τον φακο μου, θα την βρουμε την ακρη! αλλα δεν εχει αντονυ ε??? :icon_cry:
Ελίζα!
Πραγματικα αυτη η συγγραφεας μισει την Καντυ και ολους τους φαν της σειρας. Δεν εξηγειται αλλιως το επεισοδιο 112....πραγματικα ειναι ν'απορει κανεις.
Ναι, σημερα επαιξε στο youtube το επεισοδιο με τον θανατο του Στιαρ :icon_cry:QueenofHearts είπε:Κλαψ! Το φαγε κι αυτό το παλικάρι η Ιαπώνισσα-φόνισσα!!!

),αλλα ηθελα να ρωτησω αν προκειται να ''διατεθουν'' κι αλλα επεισοδια της Candy στο γνωστο μαγαζι με anime,καθοτι η sister μου τα ζηταει επιμονα...!
και θα ήταν ακόμη χειρότερα τα πράγματα

Mαλλον Candy εισαι απο τις τυχερες, που ζουν ακομα στο συννεφακι, εκει ψηλαcandy είπε:Η συσκευασία 3 σε 1 δεν παίζει καθόλου έτσι;:animrolleyes:
Δειξε μου πρωτα τον εναν απο τους τρεις :whothehell:, στην πραγματικη ζωη φυσικα, και εγω συμβιβαζομαι 
Φωτογραφιαbi-bi είπε:candy sisters ειμαι ιδιαιτερα συγκινημενη ελαβα σημερα το πρωτο μου χριστουγεννιατικο δωρο και με μεγαλη εκπληξη ανακαλυψα candy πραγματακια.

πωπω! είναι φανερό πως δεν με έχετε γνωρίσει..Domniki είπε:Mαλλον Candy εισαι απο τις τυχερες, που ζουν ακομα στο συννεφακι, εκει ψηλαΔειξε μου πρωτα τον εναν απο τους τρεις :whothehell:, στην πραγματικη ζωη φυσικα, και εγω συμβιβαζομαι
![]()
Αντονυ, Τερρυ, Αλμπερτ υπαρχουν μονο στην φαντασια της Μιζουκι, και πολλων αλλων γυναικων![]()