Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
αυτή η σατανική ιδέα μ'αρέσει πολύ!Juanita είπε:Έχω μιά σατανική ιδέα!!!![]()
Δεν κανονίζουμε μιά συνάντηση μόνο οι Candy Sisters;;;;;;;;;;;;;;:
![]()
Domniki είπε:Kαλα juanita, κ'εσυ αντονυκια μας βγηκες??? χαχα, D2E αρχιζεις να εχεις αντιζηλες για την καρδια του Αντονυ![]()
Μολις ειδα τα επεισοδια 109, 110, 111, και εχω για μια ακομη φορα να εκφρασω τον θαυμασμο μου στην D2EΤα λογια σου ειναι σοφα, αγαπητη candy-sister: μπορει ο Αντονυ να ειναι υπεροχος, ο Αλμπερτ καταπληκτικος, αλλα η Καντυ μας ειναι ερωτευμενη με τον ηθοποιο
Αχ, καταραμενε Granchester, μεχρι τα ορυχεια με τους καταδικους εφτασε η καημενη η Καντυ για να σε ξεπερασει, και παλι δεν τα καταφερε :icon_cry: Και τρεχει η καημενη να σε συναντησει στις ερημιες, παλιοκαθαρμα :takethat:
Death2Eliza είπε:παμε κοριτσια!!αντονυ δαγκωτο!
ειμαστε λιγες οι εκλεκτες της καρδιας του, ακομα καλυτερα... αχ..
καλα, δεν μιλατε σοβαρα!:animeek: ταινιες view master ΚΑΝΤΥ???
ποτε θα συναντηθουμε να φερω το εργαλειο? κ σκοταδι να ειναι θα φερω τον φακο μου, θα την βρουμε την ακρη! αλλα δεν εχει αντονυ ε??? :icon_cry:
candy, το σελακι σκιζει κ σε ομορφια κ σε τιμη!![]()
Έχω την εντύπωση πως έχει Άντονυ! Σίγουρα έχει Στήαρ, Άρτσυ, Άννυ,Death2Eliza είπε:παμε κοριτσια!!αντονυ δαγκωτο!.....
ποτε θα συναντηθουμε να φερω το εργαλειο? κ σκοταδι να ειναι θα φερω τον φακο μου, θα την βρουμε την ακρη! αλλα δεν εχει αντονυ ε??? :icon_cry:
Ναι, σημερα επαιξε στο youtube το επεισοδιο με τον θανατο του Στιαρ :icon_cry:QueenofHearts είπε:Κλαψ! Το φαγε κι αυτό το παλικάρι η Ιαπώνισσα-φόνισσα!!!
Mαλλον Candy εισαι απο τις τυχερες, που ζουν ακομα στο συννεφακι, εκει ψηλαcandy είπε:Η συσκευασία 3 σε 1 δεν παίζει καθόλου έτσι;:animrolleyes:
Φωτογραφιαbi-bi είπε:candy sisters ειμαι ιδιαιτερα συγκινημενη ελαβα σημερα το πρωτο μου χριστουγεννιατικο δωρο και με μεγαλη εκπληξη ανακαλυψα candy πραγματακια.
πωπω! είναι φανερό πως δεν με έχετε γνωρίσει..Domniki είπε:Mαλλον Candy εισαι απο τις τυχερες, που ζουν ακομα στο συννεφακι, εκει ψηλαΔειξε μου πρωτα τον εναν απο τους τρεις :whothehell:, στην πραγματικη ζωη φυσικα, και εγω συμβιβαζομαι
![]()
Αντονυ, Τερρυ, Αλμπερτ υπαρχουν μονο στην φαντασια της Μιζουκι, και πολλων αλλων γυναικων![]()