Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Aγαπητε Turrican, με εντυπωσιασεςTurrican είπε:Προσπάθησα να αναλύσω τον χαρακτήρα της και την προσωπικότητα της!
Έτσι πήγα λίγο πίσω και ξαναθυμήθηκα ότι η Candy ήταν πάντα η αρχηγός της παρέας! Είχε πολύ ανεπτυγμένη την αίσθηση της ευθύνης και της θυσίας!Ήταν έντονα μαχητική και υπερασπιζόταν το δίκαιο! Το πιο μεγάλο της πλεονέκτημα ήταν ότι στο τέλος την αγαπούσαν και οι εχθροί της! Επέδειξε μάλιστα εξαιρετική αντοχή και καρτερικότητα σε όλες τις κακές συγκυρίες που αντιμετώπισε! Ήταν γεννημένη μαχητής!
δυστυχώς, η αλήθεια είναι πως δεν το έβλεπα και μάλλον δεν κάνω για κάντη-σίστερ.. ίσως καλύτερα να ξεκινήσω μια αιρετική Ελίζα-μπραδερχουντDomniki είπε:Απ'ο,τι θυμαμαι, ο Starbuck μου ειχε πει στην ρετρο-συναντηση μας στην Θεσσαλονικη πριν μερικες μερες, οτι δεν εβλεπε Καντυ, και οτι η γυναικα του ειναι η πραγματικη fan της σειρας, που τον ειχε πρηξει...ε, Starbuck?
Άντε βρε και με τρόμαξες νόμιζα ότι είχαμε κανένα θερμό επεισόδιο!!!!DINO είπε:Τώρα κατάλαβα που κοπροσκυλιάζεις και τα βγάζω μόνος μου πέρα με τους Amigaδες!!!![]()
βέλτιστε φίλε, στα 36 μου πλέον, έχω από καιρό ανακαλύψει πως η γυναίκες δεν είναι το αδύναμο φύλο! ουδεμία ψευδαίσθηση έχω ως προς αυτό...telamonas.stokos είπε:(Εγω δεν εχω καταλαβει ακομα γιατι επιμενεις να μπλεκεσαι στα ποδια τους... οχι τιποτα αλλο αλλά εχεις ενα καρο reviews να γραψεις ακομα, και με αυτα και με αυτα σε βλεπω καρφωμενο με το σπαθι της Rose of Versailles ωσαν τον Αθανασιο Donner Διακο...παρε παραδειγμα τους υπολοιπους, ερχομαστε εδω διαβαζουμε, λεμε ενα "LoL" ενα "Θεοτρελλες" και αποχωρουμε πετωντας...αν σου εχει φανει μικρο το χερακι της D2E , αν σου εχει φανει αθωο το χαμογελο της Domnikης ή το βλεμμα της Queen of Hearts, αν νομιζεις οτι η Candy (η δικια μας) ειναι απλα κορη Ζαχαροπλαστου, αν τελος τα πρασινα ή ροζ γραμματα της Juanitaς νομιζεις οτι ειναι απο γλασσο, πλανασαι πλανην οικτραν αδερφε μου
)
τι να κάνω.. θα πω κι εγώ lol..Domniki είπε:Οποιος θελει να κοροιδεψει την καλη μας Καντυ, μπορει να παει σε καποιο αλλο thread.
Υπαρχει τετοιος ιος?supersonic είπε:Ωχ άρχισε και εδώ να χτυπάει ο thanks virus????