@mdelon12 θα ήθελα και εγώ να κάνω ένα - δύο προσωπικά σχόλια και εκτιμήσεις σε αυτά που πολύ περιεκτικά και όμορφα μας περιέγραψες.
Καταρχήν θα ήθελα να πω μερικά λόγια για την αδελφική φίλη της Candy μας την Annie.
Η Annie ήταν ένα ευαίσθητο , γλυκό και πάντα μετρημένο στους τρόπους της πλάσμα.
Η μοίρα την ένωσε με αιωνίους και άρρηκτους δεσμούς με την Candy από την στιγμή που τις βρήκαν μαζί εκείνη τη χειμωνιάτικη παγωμένη ημέρα έξω από την πόρτα του ορφανοτροφείου.
Έτσι το πρώτο πράγμα που έμελλε να μοιράστούν ήταν η ημερομηνία των γενεθλίων τους- ελλείψει λοιπών στοιχείων αφού βρέθηκαν την ίδια μέρα! Από τότε έγιναν αχώριστες για όλη τους τη ζωή.
Η Annie δεν ήταν ύπουλη ούτε πονηρή.Ήταν όντως ένα ανασφαλές κορίτσι που προσπαθούσε σκληρά όμως να σταθεί στα πόδια της μέσα στην δυστυχία της και την ορφάνια της.... Μεγάλο βάρος για τους παιδικούς της ώμους σίγουρα.Δυσκολευόμενη να ισορροπήσει βρήκε την στήριξη και την αγάπη που της έλειπε επάνω στην Candy.
Από την άλλη μεριά είχε την ατυχία να συγκριθεί αναπόφευκτα άμεσα με το ξανθό αγοροκόριτσο! Η Candy παρουσιάζεται εντελώς αυτοδύναμη και αυτόφωτη.Στηρίζει την Annie και ταυτόχρονα καταφέρνει να δώσει ζωντάνια και ρυθμό σε όλο το ορφανοτροφείο!
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Annie αγαπάει την Candy. Απλώς η δεύτερη αρνείται να κατέβει από το συννεφάκι της!! Έχοντας εκείνα τα χαρακτηριστικά των δυναμικών χαρακτήρων που παρασύρουν τα πάντα , δεν μπόρεσε να αντιληφθεί εγκαίρως τις αληθινές ανάγκες της φίλης της.
Κανένας άνθρωπος δεν είναι τέλειος.Όλοι έχουμε τις όμορφες στιγμές και τις πτώσεις μας.Δεν είναι έγκλημα να είναι κανείς αδύναμος.Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι από ατσάλι.Αυτό το κατάλαβε και η ίδια η Candy και την συγχώρησε.
Η Annie είναι ένα εύθραυστο λουλούδι που θέλει προσεκτικούς χειρισμούς.Αν την καταλάβεις όμως και σεβαστείς την ιδιαίτερη ιδιοσυγκρασία της τότε μπορεί να ανθίσει...
Τώρα για το θέμα του πρίγκιπα οι θέσεις μου είναι εδώ και καιρό γνωστές.
Απλώς θα ήθελα να πω τα παρακάτω.
Είναι γνωστό ότι η Candy μόλις συνάντησε τον πρίγκηπα του λόφου εντυπωσιάστηκε.Το όμορφο και απαστράπτον παρουσιαστικό του αριστοκρατικού νέου με την γκάιντα αποτυπώθηκε βαθιά μέσα της και έγραψε ανεξίτηλα στην ψυχή της.
Τι σημαίνει αλήθεια αυτό όμως; Ότι ερωτεύθηκε τον Άλμπερτ σαν προσωπικότητα και ως χαρακτήρα ή την συγκεκριμένη μορφή- εικόνα που ήταν ταυτόχρονα πλήρως συμβατή με τον Anthony;
Εγώ πιστεύω το δεύτερο.Τον πρίγκηπα για εμένα τον συνάντησε αργότερα στο νέο της σπίτι. Ο Anthony δεν ήταν σε καμία περίπτωση φτωχό υποκατάστατο Είναι ο πρώτος της μεγάλος έρωτας και αποτελεί αξίωμα και σημείο αναφοράς. Πως αλλιώς μπορείς να περιγράψεις τον άντρα που αναγέννησε στην κυριολεξία την Candy! Αυτόν που της όρισε για τρίτη φορά την ημερομηνία γεννήσεως της τον Μάιο!Τον Άντρα που η καρδιά της χτύπαγε τόσο δυνατά που νόμιζε ότι θα σπάσει.Μακάρι να πέταγαν και οι δύο τους μακριά καβάλα στο άλογο του....