Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Juanita είπε:Πές τα βρε Mdelon...
Εμένα μάλλιασε η γλώσσα μου,
ή μάλλον πιάστηκε το χέρι μου να γράφω...
Ε μα πιά... κόλλημα με τον ηθοποιό![]()
![]()
Γιατί;;; επειδή είναι κούκλος;;;;
Πού είναι η D2E βρε παιδιά;αυτος ειναι ο λογος που διαλεξε αντονυ(λογω ομοιοτητας με τον πριγκηπα!)για μενα ο αντονυ ηταν απλως ενα συμπληρωμα αντικαταστασης απο τον πριγκηπα της
τον οποιο αν εβρισκε μπροστα της συγχρονως με τον αντονυ θα διαλεγε πριγκηπα
Nαι, σ'αυτο εχεις δικιο: η Καντυ, τυχαια, ειχε την ευκαιρια να γνωρισει πρωτα την ευαισθητη πλευρα του Τερρυ (τον βλεπει να κλαιει στο πλοιο). Οσο για τους χαρακτηρισμους "αντιπαθεστατος και εκνευριστικος", ε, τι να κανει η κοπελα για να κρυψει το "κατακουτελο" που ειχε φαει με τον συμμαθητη τηςJuanita είπε:Στο Λονδίνο, αν δεν είχε ανακαλύψει πρώτα την ευαίσθητη καρδιά
του Τέρρυ, πιστεύετε πως θα της άρεσε ο σκληρός του χαρακτήρας;;;
Αντιπαθέστατος και εκνευριστικός κατά τα λεγόμενα της ίδιας της Κάντυ...
Ήταν όμως αυτό ακριβώς που χρειαζόταν για να ξεπεράσει η Κάντυ
την απώλεια του Άντονυ και να προχωρήσει τη ζωή της...
Σαν τον βήχα ένα πράγμα έ;;;;Domniki είπε:...Οσο για τους χαρακτηρισμους "αντιπαθεστατος και εκνευριστικος", ε, τι να κανει η κοπελα για να κρυψει το "κατακουτελο" που ειχε φαει με τον συμμαθητη της... Μεχρι και την στιγμη που ο Τερρυ φευγει με το πλοιο για την Αμερικη, η Καντυ αρνειται οτι ειναι ερωτευμενη μαζι του
![]()
Juanita είπε:Η τιμωρία της Άννυ ήταν να μένει στη σκιά της Κάντυ.Ευτυχώς δλδ που δεν ερωτεύτηκε και αυτή τον Τέρρυ.
Φαντάζεστε να παρακαλά γονυπετής την Κάντυ να μην της
πάρει τον Τέρρυ...
Σκεφτείτε και την αντίδραση του Τέρρυ: Δε μας .... ρε Άννυ
Ευτυχώς για την Άννυ που ο Άρτσυ τιμούσε την αριστοκρατική διαγωγή του
Turrican είπε:Αγαπητή Juanita ....Η Δύστυχη Annie προσπάθησε να μιλήσει από την αρχή στην Candy όταν φιλοξενήθηκαν από τον κύριο Μπραιτον!Η δυναμική φύση της Candy όμως δεν μπόρεσε να αφουγκραστεί τον πόνο της ψυχής της αντιδρώντας λίγο υπερβολικά σε αυτό που εξέφρασε. Το Ηθικό ανάστημα της Annie φάνηκε όταν θυσίασε αυτό που ήθελε πιο πολύ για να γυρίσει ξανά κοντά στην φίλη της.Αυτή της η πράξη ήταν κατά εμένα η κορυφαία πράξη αφοσίωσης προς την Candy και θα πρέπει να συνυπολογιστεί σε αυτό ότι η Annie δεν διέθετε φαινομενικά εκείνα τα ψυχικά αποθεματικά για να κάνει κάτι τέτοιο!
Φαίνεται πραγματικά ότι τη δεδομένη στιγμή υπερέβαλε τον εαυτό της κάνοντας μια ασύλληπτου μεγέθους υπέρβαση.Μια υπέρβαση που ισοδυναμούσε με ψυχικό ακρωτηριασμό. Μια γενναία πράξη όπως τότε στο ποτάμι που άφησε το σχοινί για να φτάσει κινδυνεύοντας στην φίλη της που την καλούσε. Δεν μπορώ να μισήσω έναν άνθρωπο επειδή δεν είναι γεννημένος να είναι ήρωας. Υποθέτω ότι αν δεν δεχόταν την υιοθεσία της και θυσίαζε για άλλη μια φορά το θέλημα της θα πλήρωνε αργότερα με πολύ βαρύ ψυχικό κόστος.Αυτό δεν θα το ήθελε ούτε η φίλη της η Candy! Φανταστείτε για λίγο τι παραλίγο πήγε να πάθει σε μια στιγμή! Αρνήθηκε μια οικογένεια και γύρισε πίσω για να είναι με την φίλη της και παραλίγο να τα χάσει και τα δύο όταν ο κύριος Μπραιτον θέλησε να υιοθετήσει την Candy.Δεν θέλω ούτε καν να σκεφτώ τις επιπτώσεις της ταυτόχρονης απώλειας και των δύο αυτών στηριγμάτων της. !
Δυστυχώς αυτό συμβαίνει σε όλους μας! Είναι το τίμημα της ωριμότητας.Juanita είπε:Οι πραγματικοί μου φίλοι μετριούνται στα δάχτυλα
και αν καμιά φορά μειώνεται ο αριθμός τους... ε..δε χάνεται και ο κόσμος...
:animeek::animeek::animeek:Juanita είπε:Τώρα, όσον αφορά στις κινήσεις της Άννυ:
- οταν κινδυνευε με το αλογο και φωναξε το ονομα της Καντυ
ήξερε πως μόνο αυτή μπορούσε και θα τη βοηθούσε
- οταν αφησε την κορδελα της για την Καντυ
ό,τι ντρέπεσαι να πεις με τα λόγια το δείχνεις με κάποιο τρόπο:anim-blush:
- οταν μαθαινει οτι θα διωξουν την Καντυ απο το σχολειο
αφού πλέον είχε αποκαλυφθεί ότι μεγάλωσαν μαζί,
της είχε "παραχωρήσει" τον Άρτσυ ξέροντας πως ποτέ δε θα μπει
στη διαδικασία να τον διεκδικήσει.
Παρ΄όλα αυτά, η Αννυ δεν πήγε στο Σαιν Πωλ για την Κάντυ αλλά
για τον Άρτσυ
Όταν η Κάντυ γύρισε στο Σικάγο, αντί να της γράψει ένα καλό λόγο
την έκανε να προβληματίζεται με τις φήμες για τον πόλεμο :animangry:
- οταν παει στα ορυχεια για να δει τι κανει η Καντυ και καθεται να την βοηθησει.
Αν δεν πήγαινε ο Άρτσυ μαζί της ούτε μέχρι το σταθμό δε θα έφτανε...![]()
- οταν μαθαινει οτι ο Τερρυ θα παει με τον θιασο στο Σικαγο και ειδοποιει την Καντυ
ε... θα το έγραφαν και οι εφημερίδες...