Hachiko
Retro Member
- Αντιδράσεις
- 10
nessie είπε:@ Mariadelmar: Σήμερα τελείωσα το fic και το μόνο που μπορώ να πω είναι .
Θα σου στείλω pm με τα σχόλιά μου...
Θα περιμένω.... Σε ευχαριστώ.
nessie είπε:@ Mariadelmar: Σήμερα τελείωσα το fic και το μόνο που μπορώ να πω είναι .
Θα σου στείλω pm με τα σχόλιά μου...
Αφιερωμενη εξαιρετικα στην nessie και με ολη μου την αγαπηnessie είπε:Και εγώ το anime προτιμώ!
Το ασπρόμαυρο του manga με κουράζει:animrolleyes:
ʽΑσε που δεν υπάρχει Κλυν... (Η Mizuki βέβαια τον αντιπάθει κάργα όπως φάνηκε από τη συνέντευξή της, αλλά θα μου πεις: ποιον συμπαθεί αυτή; :devil: )
Domnikiiii! Την γκιλοτίνα!
Επειδη αφενος επιασες θεμα που ειναι απο τα αγαπημενα μου (συναντηση Καντυ-κυριου Μπραουν) και αφετερου ειμαι στις καλες μου σημερα , σου αφιερωνω τα παρακατω στη μνημη του Αντονυ και του Στηαρ.nessie είπε:Το ασπρόμαυρο του manga με κουράζει:animrolleyes:
‘
Το αγγλικό που διάβασα εγώ, έχει κάποιες σελίδες που δεν έχουν μεταφραστεί και είναι στα ιαπωνικά ... Ανάμεσα σ’ αυτές είναι και η συνάντηση της Candy με τον πατέρα του Anthony, αμέσως μετά την κηδεία του Στήαρ :icon_cry: .
Πώς θα μάθουμε ρε παιδιά τι είπαν οι δυο τους; Αυτό το περιστατικό δεν υπάρχει στο anime και μ’ έχει φάει η περιέργεια ...
Να συνέλθουμε παρακαλώ!Turrican είπε:Τίίίίίίί;;;;; Μα αφού πέθανε στο 24 επεισόδιο!!!!!!!!!
Kαι όταν της το λέει, η Κάντυ με το κεφάλι πεσμένο και τα μάτια θλιμένα σκέφτεται : και εγώ το ίδιο...Turrican είπε:...Η Candy ήταν συναισθηματικά πιο σταθερή.Είχε γεμίσει τις μπαταρίες της από αγάπη και αναγνώριση. Σίγουρα όμως ήταν και ταυτόχρονα ένα παιδί που λογικά είχε ανάγκη από μια οικογένεια , αλλά από την άλλη έδειχνε ότι δεν τη χάλαγε κιόλας να γεράσει και στο ορφανοτροφείο. Ήταν ευτυχισμένη με την ζωή της εκεί.Η κακομοίρα ή Annie από την πρώτη στιγμή είχε δηλώσει ότι θέλει μια οικογένεια.Αυτή η σκέψη την σκότωνε.Εδώ είχε φτάσει σε σημείο να βλέπει τα ζωάκια που έχουν οικογένεια και να βάζει τα κλάματα....
Κάτι που η Mizouki το κάνει συνεχώς και αδιαλείπτως μόνο με την Κάντυ...Turrican είπε:...Δεν είναι δίκαιο να δοκιμάζουμε τους ανθρώπους στο σημείο που πονάνε πιο πολύ. Είμαι αντίθετος με τέτοιου τύπου πνευματικά γυμνάσματα.
Το ίδιο έκανε και η Σουζάννα όταν την έσωσε η Κάντυ... Η Κάντυ έπαιζε στο ίδιο έργο για δεύτερη φορά. Έκανε πέτρα την καρδιά της με ό,τι αυτό συνεπαγόταν στη συνέχεια όπως τότε με την Άννυ. Τη στέλνουμε όμως τη Σουζάννα στο πυρ το εξώτερον επειδή ερωτεύτηκε τον Τέρρυ...Το γράμμα Μιζούκι Κάντυ Σουζάννα δε μου φαίνεται κουλό. Η Κάντυ αποδεικνύει για άλλη μιά φοράTurrican είπε:...Στο θέμα του Archie η Annie δεν έκανε κανένα φάουλ! Τον αγαπούσε τρελά και έκανε αυτό που μπορεί να έκαναν πολλές άλλες κοπέλες.Έπιασε την Candy και την παρακάλεσε κλαίγοντας να της τον αφήσει σε εκείνην. Ούτε απείλησε κανέναν ,ούτε εκβίασε παρά μόνο.... ταπεινώθηκε!!!
...Προτιμά τους τύπους από τη φιλία. Θέλει και αυτή με τον καιρό να αποβάλλειTurrican είπε:...Στο θέμα με την αλληλογραφία η Annie βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση!Σταματάει να στέλνει γράμματα μόνο όταν της λένε ότι εκθέτει την καινούρια της οικογένεια.Δεν το έκανε για τον εαυτό της....αλλά δεν αντέχει να κάνει κακό σε άλλους.
Την κοκορομαχία Άρτσυ Τέρρυ την ξεχνάς στη Σκωτία;;; Ή μήπως γινόταν επειδή ο Τερρυ ήταν αντιπαθητικός;;;;Turrican είπε:...Ο Archie κατάλαβε σε μια στιγμή ότι η Annie δεν είναι από τα κορίτσια που θα σου δείξουν από την πρώτη στιγμή κατευθείαν όλες τις σελίδες τους , παρά μονάχα αν σιγουρευτούν πως εσύ θέλεις να τις διαβάσεις.....
Πολύ σωστή παρατήρηση! Θυμήσου όμως όταν η Annie τόλμησε να πει στην Candy το όνειρο της να τις υιοθετούσαν και τις δύο οι Μραιτον και να γινόντουσαν αληθινή οικογένεια πως αυτή αντέδρασε!!!!Εμένα είπε να μην με υπολογίζεις....και ότι θαμπώθηκες από την πλούσια ζωή! Και μετά έφυγε για το ορφανοτροφείο όπου ήταν ευτυχισμένη με αυτά που έχει όπως είπε....Juanita είπε:Kαι όταν της το λέει, η Κάντυ με το κεφάλι πεσμένο και τα μάτια θλιμένα σκέφτεται : και εγώ το ίδιο...Απλά η Κάντυ στο πρόσωπο της Άννυ έβλεπε την αδερφή που πάντα ήθελε
και δεν ήθελε να στερηθεί αυτή την οικογένεια.
Και πάλι θα έπαιρνα την ίδια θέση και για την Candy! Το γεγονός βέβαια ότι η Candy είναι 4-5 level παραπάνω είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο και γιαυτό άξια έχει κερδίσει την αγάπη και τον σεβασμό όλων μας! Είναι πραγματικά η κορυφή!!!Για αυτόν το λόγο ξαναλέω ότι είναι λίγο άδικο να την συγκρίνουμε απευθείας με την Annie.Juanita είπε:Κάτι που η Mizouki το κάνει συνεχώς και αδιαλείπτως μόνο με την Κάντυ...
Δεν υπήρξε συμφορά να μην της την έστειλε και εμείς δικαιολογούμε τις αδυναμίες της Άννυ. Αν όμως η Κάντυ είχε φερθεί ανθρώπινα (όπως τουλάχιστον θα φερόμασταν αρκετοί από εμάς στο θέμα της υιοθεσίας) θα δικαιολογούσαμε πάλι την καημένη την Άννυ που θα ξέμενε στο ορφανοτροφείο και θα κράζαμε την Κάντυ ή θα δικαιολογούσαμε την Κάντυ που στο κάτω κάτω μιά οικογένεια ήθελε και αυτή;;;;;
Όχιιι!!!!! :nono: Εγώ δεν έχω καταφερθεί ποτέ εναντίων της Σουζάννας. Η Σουζάννα μετά τον τραυματισμό της έδειξε κατά τη γνώμη μου ένα άλλο πρόσωπο!!!! Αν η μητέρα της δεν έμπαινε δυναμικά στο θέμα χωρίς μάλιστα να το γνωρίζει η ίδια υπάρχει μια πιθανότητα να μην είχαμε αυτήν την κατάληξη.Juanita είπε:Το ίδιο έκανε και η Σουζάννα όταν την έσωσε η Κάντυ... Η Κάντυ έπαιζε στο ίδιο έργο για δεύτερη φορά. Έκανε πέτρα την καρδιά της με ό,τι αυτό συνεπαγόταν στη συνέχεια όπως τότε με την Άννυ. Τη στέλνουμε όμως τη Σουζάννα στο πυρ το εξώτερον επειδή ερωτεύτηκε τον Τέρρυ...Το γράμμα Μιζούκι Κάντυ Σουζάννα δε μου φαίνεται κουλό. Η Κάντυ αποδεικνύει για άλλη μιά φορά
πως δε μετανιώνει αλλά ούτε και κρατάει κακία γι αυτό που έγινε. ¨Οπως ακριβώς είχε συγχωρέσει και την Άννυ για όσα της είχε
κάνει...
Η Candy έχεις δίκιο πιστεύω ότι δεν θα έκανε το ίδιο αλλά είπαμε είναι ο Αχιλλέας.Juanita είπε:...
Προτιμά τους τύπους από τη φιλία. Θέλει και αυτή με τον καιρό να αποβάλλει
τη "ρετσινιά" του ορφανού. Αν απαγόρευαν στην Κάντυ να αλληλογραφεί με
την Άννυ πιστεύετε πως θα "κόλλαγε" η Κάντυ ή θα έψαχνε να βρει τρόπο να μη χάσει την επαφή με τη φίλη της;;;;
Αυτό ήταν πριν διαβάσει καν το εξώφυλλο!!!!:102:Juanita είπε:Την κοκορομαχία Άρτσυ Τέρρυ την ξεχνάς στη Σκωτία;;; Ή μήπως γινόταν επειδή ο Τερρυ ήταν αντιπαθητικός;;;;
Ρίξε πράγμα συμφωνούμε απόλυτα!!!! :anim-cheers: :beerz:Juanita είπε:Αυτό που θέλω να πω δεν είναι η τελευταία λέξη στις απόψεις του καθενός. Αλλά νομίζω πως έχουμε δύο μέτρα
και δύο σταθμά για να κρίνουμε τους ήρωές μας... (Οχι πως με πειράζει... κουβέντα να γίνεται
Όλοι οι μεγάλοι έρωτες άδοξα τελειώνουνDomniki είπε:.....1. Η πατρικη φιγουρα δεν χρειαζεται να ειναι καποιος 30 χρονια μεγαλυτερος. Ας μην ξεχναμε οτι πολλες φορες οι γυναικες στον συντροφο μας ψαχνουμε να βρουμε στοιχεια του πατερα μας (γινεται υποσυνειδητα και προσωπικα με τρομαζει οταν το αντιλαμβανομαι). Παντως μου αρεσε πολυ η αποψη του mdelon12, οτι δηλαδη αφου ο Αλμπερτ της σωζει την ζωη, η ζωη της του ανηκει. Ακουγεται πολυ καρμικο και αναποφευκτο. Ολες οι δυναμεις του συμπαντος συνηγορουν στο να ειναι μαζι. Για πολλοστη φορα θα αναφερω οτι κανεις δεν θα ειχε προβλημα με την καταληξη Καντυ-Αλμπερτ αν δεν μας ειχε "γανωσει" το μυαλο η Μιζουκι για 70 επεισοδια με τον Τερρυ. Αυτο ηταν το μεγαλο σεναριακο σφαλμα στο anime. Μου εχουν πει οτι στο manga τα πραγματα ειναι διαφορετικα.
Eμμμ ναι... Μετά το πήρε απόφαση πως θα έρχεται τελευταίος και καταϊδρωμένοςDomniki είπε:3. Ο Αρτσυ αντιπαθει τον Τερρυ απο την αρχη, πριν καταλαβει οτι κατι τρεχει μεταξυ Καντυ-Τερρυ. Τον χαρακτηριζει σνομπ και ψωροπερηφανο. Απο την αλλη μερια, Αρτσυ-Στιαρ παντα τρεφουν αισθηματα για την Καντυ και προσπαθουν να την προστατεψουν. Ο Αρτσυ πιστευει οτι ο Τερρυ αποτελει πηγη προβληματων για την Καντυ (φυσικα ισως ζηλευει). Οταν μετα αποδεκνυεται οτι δεν συμβαινει κατι τετοιο, αλλαζει γνωμη (βλ. επεισοδια στο Σικαγο και μετα τον χωρισμο).
Μαζί σου Domniki!Αχ...καθε φορα που στελνω τη Μιζουκι στην γκιλοτινα, νιωθω μια αγαλιαση και μια εσωτερικη ηρεμια...παρτα μωρη αρρωστη, για οσα περασε η γλυκια μας Καντυ στα 115 επεισοδια
-Με τίποτα!rotest:-τα ιδια δεν θα καναμε που εκανε και η σουζανα?!!!-δεν θα θελαμε να εξαφανισουμε τον ανθρωπο αυτο που παει να μας κλεψει την μεγαλη μας αγαπη-ερωτα της ζωης μας??!!!
-δεν θα θελαμε να κανουμε ακομα και χειροτερα απο αυτα που εκανε η σουζανα!!?
-ισως να μην καναμε αυτα τα πραγματα οντως
υπαρχει και η αξειοπρεπεια
-αλλα καποιες στιγμες ομως ο ανθρωπινος νους δεν σκεφτεται
Ομολογώ ότι με τρομάζει λίγο αυτή η εκδοχή...πιστευω ισως οτι επειδη την εσωσε απο το ποταμι(με τον βεβαιο πνιγμο της)οτι ειναι πια δικη του η ζωη της (του ανηκε η ζωη της και ειχε απανω της καθε εξουσια)
αυτο το εχω διαβασει καπου δεν θυμαμαι τωρα
οτι αν σωσουμε καποιον ειναι ετσι τα πραγματα
Γιατί το ντύσιμο πού το βάζεις; Ο Archie ήταν ο trendy της παρέας! Ο Terry τον αποκαλεί "ο κομψευόμενος" !!!Κι όμως...... το μαλλάκι του Άρτσυ έμελλε να γίνει τρελή μόδα πολλά χρόνια μετά!! Ήταν αρκετά χρόνια μπροστά ο τύπος...
Εεε όσο ωραίος και να είναι δεν μπορώ να φανταστώ την Κάντυ να περιμένειnessie είπε:Γιατί το ντύσιμο πού το βάζεις; Ο Archie ήταν ο trendy της παρέας! Ο Terry τον αποκαλεί "ο κομψευόμενος" !!!
Μονο οι ημερομηνιες σε παραξενευουν? Το γεγονος οτι ο Στιαρ που φοραει γυαλια γινεται πιλοτος το βλεπεις λογικο?Juanita είπε:@[Domniki iiiiiiii τα φώτα σου ξανά (ή όποιος μπορεί να με ενημερώσει )
Η Μιζούκι κάπνιζε τίποτα ληγμένο όταν έγραφε την Κάντυ ή εγώ έχω ψιλολαλήσει;;;
Έτσι όπως παρουσιάζονται στο anime η Φλάννυ πρέπει να πήγε γύρω στο '14εθελόντρια και ο Στήαρ λίγο μετά. 'Ομως απ΄όσο ξέρω η Αμερική δε συμμετείχε στον WWI και εθελοντές (νοσοκόμες και στρατεύματα) έστειλε λίγο πριν τη λήξη: δλδ γύρω στο '17.
Άλλο κουλό: Στη Σκωτία ο Στήαρ επισκευάζει ένα διθέσιο που ανήκε στον πατέρα του Τερρυ με το οποίο πετούσε όταν ο Τέρρυ ήταν πολύ μικρός.
Γιατί νομίζω ότι οι αδερφοί Ράιτ πέταξαν με μονοθέσιο το 1903 και για λίγα δευτερόλεπτα;;; Δηλαδή ο Δούκας του Γκράντζεστερ προηγήτο της εποχής του;;;; (ή εγώ δεν έχω καταλάβει πότε διαδραματίζεται το έργο;;;;; :silly:
Παρακαλώ, να σαι καλα! Και οχι, το συγκεκριμενο τευχος δεν το πηρα, νομιζω σταματησα να αγοραζω καναδυο τευχη πριν τελειωσει. Ειχε γινει τοσο χαζη η υποθεση, που απλα περιμενα να τελειωσει το αλλο μανγκα, η "Λουνα" και να μην το παρω αλλο!nessie είπε:@Arwyn-t: Ευχαριστώ πάρα πολύ! Μη μου πεις ότι έχεις το «περιβόητο» ελληνικό manga που τελειώνει με τον Terry και την Candy αγκαλιά....
Α... Είπα και εγώ... :whothehell:Domniki είπε:Μονο οι ημερομηνιες σε παραξενευουν? Το γεγονος οτι ο Στιαρ που φοραει γυαλια γινεται πιλοτος το βλεπεις λογικο?
Mετα απο ενα γρηγορο search στη wikipedia:
1. "The Wright brothers were two Americans who are generally credited with inventing and building the world's first successful airplane and making the first controlled, powered and sustained heavier-than-air human flight on December 17, 1903".
2. "Wilson called for war on Germany, which the U.S. Congress declared on 6 April 1917".
H Mιζουκι δεν ειχε ψαξει καλα τις ημερομηνιες και τις ιστορικες αναφορες. Ας μην ξεχναμε οτι η σειρα ειναι ενα απλο manga που εγινε anime, και οχι η Encyclopedia Britannica.
Ποιος ειναι ο Σουηνη????Juanita είπε:Σουήνυ, τρέχα...
Απίστευτη!!!! Μάλλον γιαυτό τον καταρίψανε :icon_cry:Domniki είπε:Μονο οι ημερομηνιες σε παραξενευουν? Το γεγονος οτι ο Στιαρ που φοραει γυαλια γινεται πιλοτος το βλεπεις λογικο?
Εσύ πραγματικά έχεις κάνει φοβερή δουλειά!!!!:animeek:Juanita είπε:Α... Είπα και εγώ... :whothehell:Προσπαθούσα εναγωνίως και για μιά ακόμα φορά μέσω της ηλικίας της Κάντυ
και των δεδομένων που παρουσιάζει η Μιζούκι να βρω πότε γεννήθηκε η Κάντυ. o:
Και έθεσα σαν αρχή το '17 που συμφώνησε η Αμερική να συμμετάσχει στον Πόλεμο. :unclesam:
Ε.. Τίποτα δε μου ΄βγαινε... :grindteeth:
Τσάμπα πήγε το Σ/Κο.
Σουήνυ, τρέχα...
Εθελοντής πήγε... Μάλλον δεν τους ενδιέφεραν τέτοιες λεπτομέρειες...Domniki είπε:Μονο οι ημερομηνιες σε παραξενευουν? Το γεγονος οτι ο Στιαρ που φοραει γυαλια γινεται πιλοτος το βλεπεις λογικο?