Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Ευτυχώς που ήταν λίγα!kyriazisv είπε:Το μόνο που πέτυχαν οι παλαβιάρες είναι οτι τα αυτοκίνητα που υπήρχαν εκείνη την εποχή ήταν λίγα και είχαν τη μορφή που τους έχουν δώσει...![]()
Τώρα που το λες δεν ξέρω γιατί αλλά ο Άλμπερτ μου θυμίζει γενικότερα τον John Lenon! :animeek:Juanita είπε:Εθελοντής πήγε... Μάλλον δεν τους ενδιέφεραν τέτοιες λεπτομέρειες...
Το Rayban γυαλάκι του Albert;;;;;
Και η Igarashi ληγμένα τα έπαιρνε...
Ωχ, η Καντυ παιδι των λουλουδιωνMariadelmar είπε:Τώρα που το λες δεν ξέρω γιατί αλλά ο Άλμπερτ μου θυμίζει γενικότερα τον John Lenon! :animeek:
Μήπως η Igarashi ήταν επηρεασμένη από αυτόν;;; Μήπως ζήλευε λίγο την συμπατριώτισσα της την Yoko;;;
Πλάκα πλάκα φαντάζομαι τον Άλμπερτ ως παιδί των λουλουδιών με μπαντάνα στο κεφάλι και το σήμα της ειρήνης στο χέρι!
Φαντάζεστε την αντίστοιχη Κάντυ;![]()
Ωχχχχ... :animeek: διακρίνω περίεργες προθέσεις για τον αγαπημένο μουMariadelmar είπε:Τώρα που το λες δεν ξέρω γιατί αλλά ο Άλμπερτ μου θυμίζει γενικότερα τον John Lenon! :animeek:
Μήπως η Igarashi ήταν επηρεασμένη από αυτόν;;; Μήπως ζήλευε λίγο την συμπατριώτισσα της την Yoko;;;
Πλάκα πλάκα φαντάζομαι τον Άλμπερτ ως παιδί των λουλουδιών με μπαντάνα στο κεφάλι και το σήμα της ειρήνης στο χέρι!
Φαντάζεστε την αντίστοιχη Κάντυ;![]()
χεχεχεχε!Juanita είπε:Ωχχχχ... :animeek: διακρίνω περίεργες προθέσεις για τον αγαπημένο μου![]()
![]()
Μήπως ετοιμάζεις φανφικ με τον Άλμπερτ και την Κάντυ
(με φουστίτσα αλά Princess) μαστουρωμένους στο Woodstock;;;;;;;;;;;;;;;;
![]()
![]()
![]()
Μοοοοοοονο του Αλμπερτ τα ρουχα;;; Γενικα η ενδυματολογος Ιγκαρασι/ΤΟΕΙ επισης επαιρνε ληγμενα, διοτι η μοδα του '10 δεν ειχε καμια μα καμια σχεση με αυτα που βλεπουμε σε ανιμε και μανγκα, ειναι ενας αχταρμας μοδας με ο,τι τους ερχοτανε στο μυαλο εκεινη τη στιγμη. Κοκκινο παλτο, παρντον??? Πολυχρωμα και κοντα φορεματακια, ξαναμαναπαρντον??? Τζιν σαλοπετα???Mariadelmar είπε:Πραγματικά όμως αν προσέξετε τον Άλμπερτ καθώς και τα ρούχα που φοράει εμένα μου θυμίζει περισσότερο δεκαετία του 60 παρά 1900κάτι...
Ντρέπομαι που το λέω:blush:, αλλά είμαι άσχετη από ζώδια :animeek:!Τι ζώδιο κάνετε τους ήρωές μας;;;; (Νηλ και Ελίζα εκτός συναγωνισμού )Όχι όμως σύμφωνα με τις ημερομηνίες γέννησης που αναφέρονται σε
διάφορα sites αλλά με το πως τους κρίνετε εσείς...
Μου έχουν περάσει διάφορες σκέψεις... Θα τις καταθέσω αύριο...
Αντε ντε... Για να σκεφτόμαστε :whothehell:
Juanita, τι θέλει να πει ο ποιητής;Ήταν και ο Archie εκεί επάνω στον λόφο με την γκάιντα.... βρε μπας και πας να μας το φέρεις απέξω - απέξω;;;;