Candy Candy...

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Δείτε αυτό φίλοι της Candy και να σχολιαστεί παρακαλω....


Το Βίντεο είναι ότι καλύτερο για τους φίλους της Candy Candy και εμείς την κάνουμε κάνουμε....
 
:D

η κοπελα που εφτιαξε αυτο το βιντεο ειναι η φιλη Lady Gato κ προεδρος του site DSD (Die Susanna Die) :diablotin:

Eξεχων μελος της cyber Candy κοινοτητας!!

Εχει φτιαξει κ πολυ ωραια Candy AMV με μουσικη Duran Duran (κατα περιεργη συμπτωση οι περισσοτερες Καντυ φανς ειναι κ Ντουρανοβιες!).Σας τα προτεινω!
 
Domniki είπε:
Vangeli, το ποστ σου ειναι ολα τα λεφτα, να 'σαι καλα, πεθανα στο γελιο...Ειδικα στα σκωτσεζικα ντους, τυπου Μιζουκι (η συγγραφεας της Καντυ)...

ξεχασες το

Να την εχεις στο περιμενε, αυτο ηταν το βασικο τρικ της Μιζουκι...να περιμενει 70 επεισοδια, και στο τελος να την φτυνεις για μια αλλη, κατα προτιμηση, ξανθια! :diablotin:

Αλλα και παλι, οι αντρες θα θελατε ειδικα μαθηματα απο την Μιζουκι: τι εχει αυτος ο Τερρυ Γκραντσεστερ (ο γνωστος ηθοποιος) ωστε τοσες γυναικες candy-fans να εχουμε κολλημα με τον ιδιο αντρα για 20 χρονια! Αυτο ειναι κατι που κ'εμενα σαν γυναικα με εχει προβληματισει πολυ :biglaugh:
:D

Πράγματι, και το περίμενε πρέπει να πιάνει...

Και βέβαια όταν έγραφα τα παραπάνω είχα χιουμοριστική διάθεση, ε;

Η αλήθεια είναι ότι αν κάποιος θέλει πραγματικά να επιτύχει, πρέπει πρώτα-πρώτα να σέβεται τις γυναίκες. Η στρατηγική πάει μετά.
 
Vageli, το ποστ σου ηταν πολυ αστειο, αλλα δυστυχως κ πολυ ευστοχο..

Εχεις πεσει πολυ μεσα!

Το ρεζουμε περι σεβασμου στο τελευταιο σου σχολιο ειναι το Α κ το Ω.

Να σημειωθει βεβαια πως υπαρχει κ η κατηγορια των ανθρωπων που τους εκφραζει ο γνωστος στιχος: "Don't treat me like a God, treat me like a dog...".

bi-bi, σου χρωσταμε γυναικεια βραδυα προβολης Καντυ-τα-σημαντικοτερα-επεισοδια, με τον επιβαλλοντα σχολιασμο κ αναλυση επι του θεματος!
 
bi-bi δεν εχεις δει τα εν λογω επεισοδια???? Ειναι must! Μολις γινουν τα DVDακια (θεου θελοντος και Candy επιτρεπουσας), θα το οργανωσουμε....αχ, ποτε δεν εχω δει Καντυ παρεα με αλλες τρελες Καντυκες. Πρεπει να ειναι εμπειρια.

Vangeli, φυσικα και πιασαμε το χιουμορ σου...retromaniax ειμαστε κ'εμεις αλλωστε.
 
plintiriopiaton είπε:
Δεν τα θυμάμαι καθόλου τα εν λόγω επεισόδια για αυτό σας παρακαλώ πάρα πολύ στην εν λόγω προβολή να μην με ξεχάσετε....... :) :) :) :) :)
 
Ax Τερριους....Τελειους...που λενε οι τερρυκες (δεν εχει κανενα emoticon με καρδουλες να γεμισω το ποστ)

bi-bi, πρεπει να κανονισουμε την προβολη...οι κασετες μου μολις επεστρεψαν στην Θεσσαλονικη, απ'οπου ξεκινησαν το ταξιδι τους για την ψηφιοποιηση.

D2E θα σε ενημερωσω για ο,τι συμβει.

Keep your fingers crossed fellow Candy-sisters and candy-brothers :)
 
Σέβομαι την αδυναμία που έχετε σε τερρυ και αντονυ αλλά θα μου επιτρέψετε να αφιερώσω αυτό το υπέροχο βίντεο στην προσωπική μου αδυναμία τον γοητευτικό κ δυναμικό albert που έμεινε κοντά της ως το τέλος. :) :) :) :)
 
Ανοιγοντας το λινκ ημουν 90% σιγουρη πως οδηγουσε σε βιντεο της Mrscage!! :)

Το συγκεκριμενο ειναι το αγαπημενο μου Αλμπερτ amv! Σιγουρα βοηθαει κ η κομματαρα που χρησιμοποιησε.. Οντως παρα πολυ καλο κ το καλυτερο απο ολα που εχει φτιαξει, πηγαινω συχνα πυκνα κ το ξαναβλεπω..
 
Μια πολύ ενδιαφέρουσα εβδομάδα ξεκινάει για τις Candy-sisters!!!Domniki ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για τις κασέτες σου!:biglaugh:
 
Πολυ καλο το βιντεακι! Πραγματικα ο Αλμπερτ ειναι αυτο που λεει και το τραγουδι: larger than life. O ιπποτης στο ασπρο αλογο, με ολη την σημασια της λεξης....αλλα οπως εχει πει και η Death2Eliza σε προηουμενο ποστ: τι να κανουμε που η Καντυ εχει φαει κολλημα με τον ηθοποιο??? και μαζι της εχουμε κολλησει κ'εμεις ;)

Candy αναμενω στο ακουστικο μου...
 
[edit] copyrights [edit]

[edit] tracker [edit]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Saulot είπε:
Αγαπητε Saulot, εμεις αναφερομαστε στα επεισοδια με την original μεταγλωττιση της ΕΡΤ, αυτη που εγινε στα μεσα της δεκαετιας του 80...

Candy, we are all keeping our fingers crossed....
 
Μακάρι να κάνει και ο Άγιος Antony το θαύμα του... ;)
 
candy είπε:
Μακάρι να κάνει και ο Άγιος Antony το θαύμα του... ;)
Μα το μεγαλο γαλαξια, που θα ελεγε και ο Οδυσσεας του διαστηματος...δεν χρειαζομαστε μονο τον Αγιο Αntony....αλλα ολα τα πνευματα της Καντυ-ιστοριας για να γινουν αυτες οι κασετες! :help: :help: :help:
 
Ακόμα και οι κασέτες της Candy ακολουθούν την ίδια τραγική μοίρα της πρωταγωνίστριας.Aυτή η Μιζούκι πρέπει να καταράστηκε την Candy,δεν εξηγείται διαφορετικά! :animangry:
 
Χμμμ.

"Γούστα" ειπε ο πήθικος, και έφαγε το σαπούνι...

Δεν θα διαφωνήσω οτι οι παλιές μεταγλωτήσεις έχουν μια αίγλη...

Αλλα η μετάφραση που εναναν τοτε (και στο "αδελφό" anime Ninja Boy) ηταν για τον κάλαθο των αχρήστων...
 
Τα περιβόητα περιοδικά Candy που είχαν κυκλοφορήσει τότε και που ήταν πραγματικός θησαυρός.Δυστυχώς δεν μου έχει μείνει κανένα,αν και τα φύλαγα σαν κόρη οφθαλμού...:rolleyes:

no1pn4.jpg
no25tf8.jpg


Και μια ενδιαφέρουσα συλλογή ρούχων της Candy.Είναι εκείνες οι χάρτινες φορεσιές που τις έκοβες και τις τοποθετούσες πάνω στην κούκλα για να την ντύσεις.Μου άρεσε πολύ αυτό το παιχνίδι! :happyjump:

candyabitihl1.gif


candyabitihl1.jpg

no1pn4.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Το anime eclipse έχει πλέον ΚΑΙ με ελληνική μεταγλώτιση τα πρώτα 44 επεισόδια! ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ! :) Τα χω ήδη τσιμπήσει, από ποιότητα βέβαι μην περιμένετε φοβερά πράγματα μιας και είναι rip από VHS αλλά και μόνο που ακούς τις αυθεντικές φωνές της ελληνικής μεταγλώτισης...
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Πίσω
Μπλουζα