Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Stellina είπε:σήμερα ανέβηκε και το επ. 100! και όμως ακόμη δεν μας λυπάται η γιαπωνέζα...θέλει να μας βασανίσει κι'άλλο!![]()
Και τι είναι το Candy Cel ε;;; ε;;;;Stellina είπε:καλησπέρα παιδιά! σας διαβάζω εδώ και καιρό, και θέλω να μοιραστώ την απεριόριστή χαρά μου μαζί σας! μόλις απέκτησα και εγώ ένα Candy cel, λογικά σε μία περίπου εβδομάδα θα το έχω στα χέρια μου!![]()
Eιναι η διαφανεια (μεμβρανη) με το αυθεντικο σχεδιο (χρωματισμενο) που ζωγραφισε ο ιαπωνας animator πριν απο 30 χρονια και αποτελει ενα απο τα απειρα frames που χρειαστηκαν για να δημιουργηθει το αγαπημενο μας παιδικο....που μας βασανιζει εδω και 20 πλεον χρονια.Stellina είπε:το cel είναι ένα δευτερόλεπτο από το anime της Κάντυ...δεν ξέρω και να το θέσω πιο τεχνικά.....
Αυτα τα γνωριζει η Death2Eliza. Δεν ξερω αν θελουν ακομα να διαφημισουν αυτα που εχουμε, μηπως και μας κλεισουν το καναλι στο Youtube...ολα αυτα ειναι παρανομα, εξαιτιας του copyright, και απαγορευεται να ανεβαινει οτιδηποτε στο internettheoritikos είπε:Έκπληκτος ανακάλυψα πως υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που ψάχνουν μανιωδώς κασέτες ή DVD με candy-candy με την 80s μεταγλώττιση!
Μήπως πρέπει να γίνει μια διαφήμιση για το candy in greek project ? Υπάρχουν πάρα πολλοί εκεί έξω που δεν έχουν ιδέα ότι υπάρχουν τα επεισόδια.
Τα γνωρίζω αυτά που λες. Κατά καιρούς το youtube έχει ξηλώσει πολλά τέτοια κανάλια. Εγώ αυτό που προτείνω είναι να γίνει μια "τυπική" (ας το πούμε) διαφήμιση του καναλιού, για να αποφύγουν όλοι αυτοί που ψάχνουν μανιωδώς candy να μην χρυσοπληρώνουν τον κάθε απατεώνα για μια φθαρμένη κασέτα ...Domniki είπε:Αυτα τα γνωριζει η Death2Eliza. Δεν ξερω αν θελουν ακομα να διαφημισουν αυτα που εχουμε, μηπως και μας κλεισουν το καναλι στο Youtube...ολα αυτα ειναι παρανομα, εξαιτιας του copyright, και απαγορευεται να ανεβαινει οτιδηποτε στο internet![]()