bi-bi
RetroActive
- Αντιδράσεις
- 16
Cel της Candy ή καποιου αλλου ήρωα της σειράς;Stellina είπε:παιδιά...η συγκίνηση είναι μεγάλη....μόλις έφτασε το cel! θα το σκανάρω εντός ημέρας και θα σας το στείλω! σνιφ.....

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Cel της Candy ή καποιου αλλου ήρωα της σειράς;Stellina είπε:παιδιά...η συγκίνηση είναι μεγάλη....μόλις έφτασε το cel! θα το σκανάρω εντός ημέρας και θα σας το στείλω! σνιφ.....
oooόχι..δυστυχώς :icon_cry: ...όχι της πολυαγαπημένης μας Κάντυ...αλλά της Ελίζας!!!bi-bi είπε:Cel της Candy ή καποιου αλλου ήρωα της σειράς;![]()
![]()
μα φυσικα! απο τον Takamura το αγορασες?Stellina είπε:το σκανάρω άμεσα! θα με βοηθήσετε να βρούμε το δευτερόλεπτο στο anime? :loveyou:
Α, μαλιστα, τωρα εξηγειται...τις λεπτομερειες θα τις πουμε απο κοντα την Παρασκευη. H συναντηση ειναι στις 18:00 στην καφετερια Caprice (που δεν ξερω) στην Καλλιθεα.Stellina είπε:το έβγαλαν από την ημέρα που έγινε η αγορά! δεν το έχουν περάσει ακόμα στα sold!φυσικά θα έρθω! κανονίστε το και μου λέτε!
ποιος να μου το'λεγε ποτέ ότι να έχω την Ελίζα σπίτι μου θα μου έδινε χαρά;
![]()
ερώτηση: final version των επεισοδίων; θέλω να μάθωωω!!!!
supersonic ο συγχρονισμος φωνης-εικονας δεν ειναι πολυ δυσκολος? Εχεις πετυχει να κανεις κανενα επεισοδιο? Κ'εμεις το ειχαμε σκεφτει, γιατι ειχαμε καποια επεισοδια σε πολυ καλη κατασταση, με τις γαλλικες φωνες, αλλα και ο ΑΕΟΝ μας ειπε οτι ειναι περιπλοκη και δυσκολη διαδικασια.supersonic είπε:Λοιπόν....βρήκα επεισόδια candy σε dvd rip αρίστης ποιότητας εικόνας.Θα προσπαθήσω όσο μου επιτρέπει ο χρόνος μου να πάρω το audio από τα επεισόδια τα ελληνικά και να το φτιάξω μαζί με το dvd rip.
Νομίζω ότι αυτά τα επεισόδια ήταν τα μόνα που είχαν κυκλοφορήσει, παρά το γεγονός ότι τα κουτιά μπροστά έδειχναν την Κάντυ ήδη στο σπίτι των Ράνγκαν...Wally είπε:Δεν ειναι δυσκολο,χρονοβορο ειναι.Μολις ολοκληρωθει το πακετο προτεινω οσοι μπορουμε να "μοιρασουμε" τα επεισοδια και να κανουμε τη μιξη.
Το μονο δυσκολο ειναι να βρεθουν επεισοδια απο DVD σαν αυτα που βρηκε ο φιλτατος Supersonic.
Eνα VirtualDub (που ειναι freeware) την κανει τη δουλεια...(σωστα Supersonic?)