Candy Candy...

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Wally
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Πωπωπωπωπω

Απίστευτη η δουλειά παιδιά. Έχετε πει τόσα πολλά και δεν έχω τίποτε να προσθέσω. Απλά οτι θα σας παρακολουθώ. Συγχαρητήρια. Κι αν δω όλα τα επεισόδια ολοκληρωμένα θα επανακάμψω με σχόλια. Κάντυ μας δίδαξες αξίες χαμένες και λησμονημένες. Ευχαριστούμε.

Γύρισε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι στην μουρλαμάρα!!!:biglaugh::biglaugh:

D2E εμείς σε ευχαριστούμε για το εξωτερικό γύρισμα του video που όπως το κόβω βλέπω να καταλήγει και αυτό στα ρετρό αρχεία της ΕΡΤ σε μερικά χρονάκια.Άντε να το ξεθάψεις μετά! :D

μια δαιμονια καντυ σιστερ ξεφαβει τα παντα! ακομα κ τον αντονυ! :D

..και που εισαι ακομα φιλε μου!!! :anim-smokin:

Death2Eliza είπε:
..και που εισαι ακομα φιλε μου!!! :anim-smokin:
Προκαλω την D2E να ποσταρει το χθεσινο κατορθωμα :clap: :clap: :clap:

Εκει να δεις τους ρετρομανιακους να κοβουν τις φλεβες τους....

Kαι δεν φτανει που δεν ειχα κανενα προσωπικο ωφελος αλλα οπως εμαθα καποιες candy-sisters με εκαναν "ρομπα" με καποια ποστς μου απο την σελ.61...αυτο ειναι που λενε "χωρις κερδος κερατα"...

@telanonas...καημενε telamona, μαλλον εχεις επωμιστει το καθηκον να διαβαζεις ολα τα ποστ του Candy-Candy thread, για moderation?....αισιως ειμαστε στην σελ.87 και προχωραμε ακαθεκτοι

Τουλάχιστον Domniki μου,τώρα είσαι ένα βήμα πιο κοντά σε αυτόν! ;)

243062candy_dvd326.thumbnail.jpg

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
χαχα:biglaugh: domniki μου τι τα'θελες και τα ελεγες?

αιντε να δουμε τι θα γινει!!:nervous:

το δευτερο πακετο candy candy ειναι ετοιμο!!ξερετε απο που το παιρνετε!!συγχαρητηρια!!candy rules!!

δυστυχως για το carrusel δεν ξερω πως να το κανω σε τορρεντ..θαθελα πολυ να τα μοιραστω μαζι σας.

Θα συμφωνήσω με τον tel. Είστε τρελές για δέσιμο:biglaugh:!
Ναι αγορι μου, τετοια λεγε εσυ και στην επομενη συναντηση θα σου δειξουν το μπαστουνι του Αλμπερτ απο κοντα. Κατι ξερω εγω που καθομαι κοντα στον Μανο και στον Rygar :biglaugh:

αισιως ειμαστε στην σελ.87 και προχωραμε ακαθεκτοι
μεχρι την 100 θα αντεξω, μετα θα αναλαβει ο Wally που ειναι και ο ιδρυτης του thread, σας βλεπω ολες με xbox360 και το παιχνιδι Shooting Eliza ανα χειρας...

Εκει να δεις τους ρετρομανιακους να κοβουν τις φλεβες τους....
τις κοψαμε, τις κοψαμε... :)

[edited] τα επεισόδια είναι copyrighted [edit]

telamonas.stokos είπε:
Ναι αγορι μου, τετοια λεγε εσυ και στην επομενη συναντηση θα σου δειξουν το μπαστουνι του Αλμπερτ απο κοντα. Κατι ξερω εγω που καθομαι κοντα στον Μανο και στον Rygar :biglaugh:
αφου ολο κ περνας λιγο χρονο κοντα μας, θες την δοση σου απο τις υστερικιες κραυγες μας μου φαινεται! :D

μεχρι την 100 θα αντεξω, μετα θα αναλαβει ο Wally που ειναι και ο ιδρυτης του thread, σας βλεπω ολες με xbox360 και το παιχνιδι Shooting Eliza ανα χειρας...
:biglaugh::biglaugh: Αν παιξει τετοιο παιχνιδι, το τερματιζω με την μια κ σπαω κ το xbox μετα απο υπερενταση!

τις κοψαμε, τις κοψαμε... :)
*σφουγγαριζει τα αιματα*

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
οκ μικρη λαουρα!:hungry:απλα στειλε πμ για το "μαγαζί"..

αυτο ειναι το κακο, οτι το "μαγαζι" πουλαει μονο ανιμε.. θα δω μηπως σκεφτω καποιο αλλο χωρο..

Παντως η αδερφη μου....καθεται ηδη σε αναμμενα καρβουνα περιμενοντας για το "δευτερο χτυπημα" σας...! :biglaugh:

Thanks κοριτσια..! :)

χμ.. οφείλω να ομολογήσω πως έχω αρχίσει να ζηλεύω και θέλω να γίνω κι εγώ μια candy sister! τι πρέπει να κάνω; :whothehell: παρακαλώ κατευθύνετέ με.. :help:

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Πίσω
Μπλουζα