o φιλτατος συνφορουμιτης-ποιητης εννοει μαλλον τις σκηνες οπου η καημενη Ελιζα πιεζε τον Αντονυ να πανε στο δωματιο της.. επισης αποδειξη της αγαπης που του ειχε ηταν κ η υπερτατη σκηνη κακιας στο επεισοδιο 25, οπου αμεσως μετα την κηδεια του, εβαλε μπρος να ξεριζωσει ολες τις τριανταφυλλιες που εκεινος περιποιοταν κ αγαπουσε με ολη του την ψυχη.. θα ηθελα να την ειχα μπροστα μου να μου εξηγησει αυτη την πραξη της...
απο κει κ περα:
αν νομιζεις πως ειμαστε ενα ματσο χαζα κοριτσακια που θα μπορεις να τσιγκλισεις για να χαβαλεδιασεις εσυ κ οι φιλοι σου, εχεις πεσει πολυ εξω..
καποιες απο εμας ασχολουμαστε πολυ καιρο με το ανιμε αυτο κ ειναι πολυ προσωπικο αγαπημενο δεδομενο. Αν νιωθεις τοσο την αναγκη να ποσταρεις "κοντρα" μονο κ μονο για να νιωθεις αντρακι, καλως, δικαιωμα σου!
προσωπικα βαριεμαι να ασχοληθω περαιτερω με το θεμα ελιζα-αντονυ που θετεις, ειναι τουλαχιστον γελοιο, κ προσβαλλει με τον χειροτερο τροπο τον αγαπημενο μου χαρακτηρα.
ολα αυτα κατ'εμε, ειναι η ανοητη αμυνα σου, επειδη ντρεπεσαι που εβλεπες καντυ κ προσπαθεις να εξιλεωθεις στον "ανδρισμο" σου..
πολλα αρσενικα του φορουμ εδω αγαπανε το ανιμε αυτο κ μιλανε με σεβασμο, γιατι ειναι ενα πολυ δυνατο λινκ με την παιδικη μας ηλικια..
γι'αυτο δεν ειμαστε ολοι εδω αλλωστε?
απο κει κ περα γραψε οτι θες, ελευθερια εχουμε..