QueenofHearts
RetroActive
- Αντιδράσεις
- 892
Εχμ.. Γιατί δεν το κάνεις κωμικό fanfiction?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Δεν το έχω σκεφτεί...QueenofHearts είπε:Εχμ.. Γιατί δεν το κάνεις κωμικό fanfiction?
Ελεύθερα....Domniki είπε:Εκτος απο την δικια σου μουσικη υποκρουση, μου δινεις την αδεια να προσθεσω το
"Κάποια μέρα το ξέρω καλά
θα γυρίσεις ξανά
θα μου πεις πως μετάνιωσες
γι ΄αυτό, φεύγω πρώτη εγώ
πρέπει τρόπο να βρω
να υπάρχω χωρίς εσένα"
Domniki είπε:Δεν ξερω φυσικα ποσο πιστευτη ειναι η σκηνη οπου η Καντυ δεν αναγνωριζει τον Τερρυ - τετοιος ερωτας και τα ξεχασε ολα- "[/color][/i]
Μαλλον δεν εχεις διαβασεις αλλα fanfic (ιστοριες που γραφουν οι φαν της σειρας και δινουν το δικο τους τελος στο σηριαλ)....εκει να δεις σημεια και τερατα...Juanita είπε:Ενώ...οι υπόλοιπες είναι;;;
![]()
Και ολη τη σοκολατοβιομηχανια Παυλιδη (ειναι αραγε τυχαια η συνωνυμια) να καταναλωσω, η πικρα παραμενει η ιδια.Mariadelmar είπε:Ξέχασες να αναφέρεις τα τρουφάκια!
Γιατι θεε μου ? :icon_cry:γιατι πρεπει να περασουν τοσα και τελικα να ερθει ο ολεθρος?
εισαι και ρουβίτσα δομνίκη??Domniki είπε:Συγχαρητηρια Juanita![]()
![]()
![]()
"Κάποια μέρα το ξέρω καλά
θα γυρίσεις ξανά
θα μου πεις πως μετάνιωσες
γι ΄αυτό, φεύγω πρώτη εγώ
πρέπει τρόπο να βρω
να υπάρχω χωρίς εσένα"
αχ,καλά θα ήταν,αλλα μια χαρά και σε εμάς δεν αξιώθηκε να δώσει η κ.Mιζούκι,τι να πεις......Juanita είπε:και την Κάντυ αγκαλιά με τον Άλμπερτ να κάνουν σχέδια για το μωράκι που έρχεται..."
Domniki είπε:γιατι πρεπει να περασουν τοσα και τελικα να ερθει ο ολεθρος?rotest:
Ωχ, ο Mod telamonas, αν και ηρωας του Τρωικου πολεμου (ο δευτερος ισχυροτερος μετα τον Αχιλλεα) σε λιγο καταθετει τα οπλαtelamonas.stokos είπε:Γιατι θεε μου ? :icon_cry:
Σκεφτόμουν αρχικά τον Μπομπ τον Μάστορα (για να μη σου πω τον Σφουγγαράκη και φάω πρόστιμο από το ΕΣΡ για ανάρμοστες σχέσεις).nessie είπε:Εγώ πρέπει να είμαι υπερευχαριστημένη που ο Terry έμεινε τελικά στο ράφι και δεν κατέληξε να κάνει σχέση με την Ελίζα (ως προς αυτό, την πάτησε ο καημένος ο Μπομπ) ή -ακόμη χειρότερα- με τον παπά-Νηλ!
makia::makia: