Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Domniki είπε:To καλυτερο στην ιστορια της Juanita ειναι η τιμωρια της Ελιζας. Η καλυτερη τιμωρια: να υπηρετει τα παιδια του ορφανοτροφειου !
Ναι, εχει παρει τις αποφασεις του, αλλα ουτε στον εαυτο του δεν αντεχει να τις παραδεχτει. Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω τι ειχε στο νου της η Μιζουκι και μας τον παρουσιαζει τοσο αδυναμο, ποιόν, αυτον που μαλωνε συνεχως με τον πατερα του, που πηγε και τον παρακαλεσε για χαρη της Καντυ (ενω τον αντιπαθουσε τοσο...αχ αυτο με εχει σκλαβωσει), που εγκατελειψε τις ανεσεις του Γκραντσεστερ για να ακολουθησει το ονειρο του. Λιγες μερες πριν το ατυχημα ειχε στειλει το one-way-ticket....κανει ονειρα...και μετα ερχεται ο προβολεας.Juanita είπε:Όχι μόνο έχει πάρει την απόφασή του να χωρίσουν για χάρη
της καριέρας του αλλά την αφήνει να επωμιστεί όλο το βάρος
του χωρισμού...
Τίμα ρε τα παντελόνια σου. Πεσ' στο κορίτσι την αλήθεια...
Αφού γνωρίζεις τι έχει περάσει, γιατί της δίνεις άλλη μιά...
για να την αποτελειώσεις;
Η τελευταια λεξη που λεει ο Στιαρ πριν πεθανει ειναι "Καντυ"...αυτο τα λεει ολα. Πιστευω οτι σ'εκεινο τον αποχαιρετισμο ηθελε να της πει οτι την αγαπαει, αλλα δεν τα καταφερε. Η Καντυ ηταν τοσο ερωτευμενη με τον ηθοποιο και τοσο "στα συννεφα" που θα τον συναντουσε σε λιγο, που του εκοψε τα ποδια του καημενουλη του Στιαρ.Turrican είπε:Αυτά έλεγε η Πάτυ και έκλαιγε με αναφιλητά.... Αυτός όμως άλλη πήγε και χαιρέτησε......![]()
Καλέ πού πας; Δεν είσαι μόνη σου! Είμαι και γω εδώ! Δεν έχεις ακούσει που λένε "η ισχύς εν τη ενώση;" Μη φύγεις γιατί θα μείνω σαν την καλαμιά στον κάμπο...Mariadelmar είπε:Βασικά, εγώ λέω να αποχορώ σιγά σιγά και με ελαφρά πηδηματάκια γιατί έχει αρχίσει και δεν με σηκώνει το κλίμα!
Και όχι τίποτα άλλο, εδώ είμαι μόνη μου δεν έχω υποστηρικτές. Είστε πολλές και είμαι μία οπότε καλύτερα να λείπει το βύσσινο.
Θα πάρω το κουβαδάκι μου και θα πάω σε άλλη παραλία...
Να ξεκαθαρίσω τη θέση μουnessie είπε:τον Άλμπερτ με ποια λες να τον βάλουμε; Χμ! Τώρα που το σκέφτομαι, η Πάττυ καλή μου φαίνεται!!!
Domniki είπε:Σε παρακαλω mariadelmar, μην μεταφερεις το κλιμα του αλλου φορουμ (ξερεις ποιο εννοω) στο GRMΕδω υπαρχει ελευθερια αποψεων για την ευτυχια της γλυκιας μας Καντυ. Ολες οι αποψεις ειναι αποδεκτες και κανεις δεν πρεπει να αποχωρει επειδη εχει γνωμη
![]()
Και μην ξεχναμε οτι η ελευθερια του καθενος σταματα εκει που αρχιζει η ελευθερια του αλλου![]()
Πραγματικά πέταγε στα σύννεφα εκείνη τη μέρα!!!Domniki είπε:Η Καντυ ηταν τοσο ερωτευμενη με τον ηθοποιο και τοσο "στα συννεφα" που θα τον συναντουσε σε λιγο, που του εκοψε τα ποδια του καημενουλη του Στιαρ.
@ D2E θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να διαβάσουμε τις απόψεις τους!!!Death2Eliza είπε:βασικα, εχω πετυχει στο candycandy.forumfree.net, μια συνεντευξη igarashi/mizuki....
...θετε να σας ριξω τα σημαντικοτερα κομματια της συνεντευξης εδω? λενε κατι λιγα σχετικα με αυτα που αναφερει η μαρια. επισης εχει και κανα 2 ενδιαφεροντα σχολια απο τον δημοσιογραφο..
Ναι!Death2Eliza είπε:βασικα, εχω πετυχει στο candycandy.forumfree.net, μια συνεντευξη igarashi/mizuki, υπολογιζουν πως πρεπει να ειναι γυρω στο 1982, σε ιταλικο περιοδικο.. απο κει κ η φωτο
θετε να σας ριξω τα σημαντικοτερα κομματια της συνεντευξης εδω? λενε κατι λιγα σχετικα με αυτα που αναφερει η μαρια. επισης εχει και κανα 2 ενδιαφεροντα σχολια απο τον δημοσιογραφο..
Έτσι όπως τα περιγράφεις είναι πολύ σωστά και πιθανότατα αυτό να ήθελε να πει και ο ποιητής - στην δική μας περίπτωση η Μιζούκι.Juanita είπε:
Ξεκαθαρίζω τη θέση μου[...] Ποιός άλλος είναι ο καταλληλότερος για να την κάνει ευτυχισμένη;;;;;;;;
Άντε καλέ!Death2Eliza είπε:παιδια, τι ποσταρες ποιηματα εχετε ριξει??ειναι πραγματικα μαγευτικος ο τροπος που γραφετε, με τοσο παθος κ αγαπη.
θα ριξω το αρθρο αργοτερα για να μην σας κοψω τον ειρμο..![]()
Ποια ειναι η Μιζουκι και ποια η Ιγκαρασι? Τουλαχιστον να ξερουμε ποια ειναι αυτη που βριζουμε καθημερινα. Ομως οσο και να την βριζουμε πρεπει να παραδεχτουμε οτι η δημιουργια της εχει κανει τοσους ανθρωπους να ψαχνουν μανιωδως στο internet για την σειρα, παρολο που εχουν περασει πανω απο 20 χρονια απο την προβολη της.Death2Eliza είπε: