milntov
Retro Member
- Αντιδράσεις
- 1.640
Α μπραβο ακριβως αυτο.Σαν βλεπεις πραγματικα γραφικα μεσα απο παλια καμερα ενα πραγμα στα συγχρονα παιχνιδια αλλα ομωςΓια τις χαμηλές αναλύσεις σε CRT TV μια χαρά ειναι η 1050 πιστεύω. Αλλά πως κατάφερες και την σύνδεσες?
Πάντως αν ήθελες ανάλυση 1024x768 θα μπορούσες να πάρεις ένα PC CRT monitor. Θα είχες και καλύτερη ανάλυση/λεπτομέρεια χωρίς scanlines αλλά και όλα τα καλά μιας CRT όπως η λάμψη, η καθαρότητα στην κίνηση, το χαμηλό input lag, κλπ.
Θεωρώ πως στην TV, η εικόνα γίνεται downscale και μαζί με τα scanlines χανεις σε λεπτομέρεια αλλά κερδίζεις στο ότι κρύβονται ότι ατέλειες. Mε πιο σύγχρονα παιχνίδια είναι σαν να βλέπεις κάτι από την πραγματικότητα μέσα από κάποια παλιά κάμερα. Είναι και αυτό καλό κολπάκι αλλά δεν έχει να κάνει με την ποιότητα της CRT.
δεν το περιμενα οτι θα ειχα τετοια καθαροτητα και ποιοτητα.H καθαροτητα των γραφικων ειναι η ιδια ποιοτητα που βγαζουν με composite το dreamcast - ps2 - xbox1 - gamecupe οποτε αυτος ηταν και ο στοχος που στην προηγουμενη καρτα δεν ξερω τον λογο αλλα η ποιοτητα με τις ιδιες ρυθμισεις ηταν λιγο χειροτερη στα παιχνιδια.Τελικα ακομα και καρτα με καρτα παρολο την ιδια συνδεση εχουν διαφορες.
Θα εψαχνα οπωσδηποτε για crt pc monitor αν δεν ημουν 100 ευχαριστημενος απο την crt tv αλλα ευτυχως ειμαι απολυτα ευχαριστημενος μιας και εχω την πιο φωτορεαλιστικη αποδωση των συγχρονων παιχνιδιων μεσω της crt tv και ειναι αυτο που ηθελα.Κονσολα τυπου dreamcast - ps2 - xbox1 με εξοδο για crt tv αλλα με αποδοση συγχρονων γραφικων.
H 1050 ti ειναι εξαιρετικη γιατι σε 1024x768 που μπορει να γινεται downscale στην εικονα της crt tv η αναλυση φαινεται εξαιρετικη για τα δεδομενα της crt tv και ολες οι καλες μικρολεπτομερειες των παιχνιδιων που εβλεπα σε led tv 42" φαινονται και εδω με την διαφορα ομως εδω που εχω απο την μασκα της crt και τον φωσφορο = εχτρα φωτορεαλισμος.
Ισως εκμεταλευεται και η καρτα την αναλυση 1024x768 στην crt για μεγιστη αποδοση εικονας και εννοειται οτι χρειαζεται και η καταλληλη crt tv και εννοειται ρυθμιση σε contrast - ευκρεινια - χρωμα κλπ.
Εχω εχω βαλει την αναλυση 1024x768 για επιφανεια εργασιας και στα παιχνιδια οποτε ο μετατροπεας παιζει μονο εκει.Το pc το συνδεσα
με τον hdmi to rca που γραφει πανω upscaler 1080p.Το συνδεεις στην crt tv και ολα γινονται αυτοματα.Super βολικος.Και θυμαμαι παλια οταν τον ειχα παρει το 2016 αν θυμαμαι καλα δεν μου αρεσε η εικονα που ειχα στα ρετρο και ουτε μου περασε απο το μυαλο πως καποτε θα παιξω συγχρονα παιχνιδια με αυτον.
Στο crysis παραπανω το παιζω με το expanded mod του 2013 με τα νεα textures και εχει και επιλογη ωρας για την ημερα ωστε να εχω και τον φωτεισμο που θελω στo παιχνιδι.