Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Συμφωνώ απόλυτα. To Τηλέραμα είναι που "κρεμάει" τους αναγνώστες του για δεύτερη φορά.Μην ξαναγοράσει κανείς τίποτα παιδιά! Λεφτά για πέταμα δεν υπάρχουν και στο συγκεκριμένο είναι σίγουρο ότι τα πετάμε!
Κι εγώ. Ακόμη, για τον ίδιο λόγο, θα ήθελα τη Ντόλτσε βίτα και τους Δυο ξενους.Παντως ευχαριστως θα αγοραζα σε DVD μια σχετικα προσφατη σειρα, την οποια εχουν κυριολεκτικα ξεσκισει σε καθε επαναληψη, κοβοντας ολοκληρα λεπτα απο καθε επεισοδιο, και δεν εχουν προβληθει ουτε μια φορα σε επαναληψη ολοκληρα και αυτουσια τα επεισοδια: το "Σ'αγαπώ-Μ'αγαπάς".
Καλημέρα! Λοιπόν, τηλεφώνησα χτες το μεσημέρι στο ΤΗΛΕΡΑΜΑ (Τηλ: 210 615 4200 (Δε-Πα 12.00-18.00)) και μίλησα (ήρεμα) με δύο υπαλλήλους του Τμήματος Προσφορών του περιοδικού. Ήταν ομολογουμένως αρκετά ευγενικές, αλλά κι εγώ συγκρατούμουν να μην εκραγώ!konkar είπε:Τι λέτε να τους ταράξουμε στα τηλέφωνα αύριο?
Αμα το σκέφτονται τότε να μην σταματήσουμε. Να συνεχιστούν τα τηλέφωνα.και ότι αρκετός κόσμος τη θέλει τη συνέχεια της σειράς και ότι το σκέφτονται...
Φίλε μου mhmerotategiatipino, το "καθήκον" μου έκανα, σαν οπαδός των 3 Χαρίτων...mhmerotategiatipino είπε:Νομιζω οτι δε χρειαζεται να γραψουμε κατι αλλο πανω σε αυτο! Μπραβο bernard
Κι εγώ έτσι νομίζω. Ίσως να είναι η μόνη μας ελπίδα... "Η ισχύς εν τη ενώσει"!konkar είπε:Αμα το σκέφτονται τότε να μην σταματήσουμε. Να συνεχιστούν τα τηλέφωνα.
tsalk είπε:Με την ίδια λογική βέβαια μια από τις επόμενες θα είναι σίγουρα το 50-50 ή και το είσαι το ταίρι μου.Έτσι προβλέπω εγώ!!!!
Βρε Άλκη δε μελέταγες τίποτα άλλο;Rapide είπε:Το 7 μέρες TV δεν συνεχίζει με το 2ο κύκλο του Εκείνες κι εγώ και την επόμενη εβδομάδα ξεκινάει σε DVD το 50-50. Τι είναι αυτά που κάνουν; Δεν σέβονται καθόλου τους θεατές. Απαράδεκτο. Γιατί νομίζουν ότι θα πουλήσουν περισσότερα περιοδικά αμα βγάλουν πρόσφατες σειρές σε DVD; Σήμερα που ξεκίνησε το παρα 5 σε DVD εγώ δεν είδα να γίνεται χαμός, είχαν αρκετα TV ζαπινγκ, ενώ η ραδιοτηλεοραση και το 7 μερες TV έγιναν αναρπαστα, περασα απο 3 περιπτερα για να τα βρω.
sunset89 είπε:Βρε Άλκη δε μελέταγες τίποτα άλλο;![]()
Επομένως, λίγο-πολύ τα ίδια μας είπαν φίλε errikos20...errikos20 είπε:Πήρα και εγώ τηλέφωνο και μου είπα οτι είχαν προαγοράσει τα 44 επεισόδια για τις Τρείς Χάριτες και τον 1ο κύκλο απο τα Εγκλήματα για να δουν πως πάει, καμμία δεν πούλησε και γι αυτό τις σταματησαν. Επίσης μου είπαν οτι δεν υπάρχει περίπτωση να βάλουν τα υπόλοιπα επεισόδια ούτε για τη μια ούτε για την άλλη σειρά!![]()
Σε ευχαριστούμε πολύ για την πληροφορία Rapide. Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες tonytony και konkar - ΑΙΣΧΟΣ! Αρνούμαι κι εγώ να συμμετάσχω στη διάθεση των νέων/πρόσφατων τηλεοπτικών σειρών σε DVDs από τα περιοδικά! Τις παλιές καλές σειρές θέλουμε που δεν προβάλλονται / προβάλλονται πετσοκομένες από τους σταθμούς!! :angry:Rapide είπε:Το 7 μέρες TV δεν συνεχίζει με το 2ο κύκλο του Εκείνες κι εγώ και την επόμενη εβδομάδα ξεκινάει σε DVD το 50-50. Τι είναι αυτά που κάνουν; Δεν σέβονται καθόλου τους θεατές. Απαράδεκτο. Γιατί νομίζουν ότι θα πουλήσουν περισσότερα περιοδικά αμα βγάλουν πρόσφατες σειρές σε DVD; Σήμερα που ξεκίνησε το παρα 5 σε DVD εγώ δεν είδα να γίνεται χαμός, είχαν αρκετα TV ζαπινγκ, ενώ η ραδιοτηλεοραση και το 7 μερες TV έγιναν αναρπαστα, περασα απο 3 περιπτερα για να τα βρω.
Φίλε Mandrake, ασπάζομαι 100% την άποψή σου!Mandrake είπε:Εγώ την σειρά "Στο Παρά 5" δεν την αγοράζω. Τέλος. Σκέφτομαι για το "50-50" αν και μου άρεσε αρκετά (έως πολύ!) η σειρά, αλλά είναι πολύ "καινούργια". Δε θα ξεκινήσω και θα δω στην πορεία για να παραγγείλω μαζικά. Γενικά θα κρατήσω αυτήν την "γραμμή" απο'δω και πέρα μιας και κανένα τηλεπεριοδικό πλην της "Ραδιοτηλεόρασης" δεν δείχνει αξιόπιστο, πλέον. Αν προχωρήσει έχει καλώς, θα τα κάνω αντικαταβολή. Αλλιώς δεν με την καμία... Έχω ξεκινήσει και το "Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ο άνθρωπος". Ελπίζω να μην πάθω κι εκεί τα ίδια γιατί το πάνε επεισόδιο ανά DVD (άλλη απάτη αυτή!) και θα πάρει καιρό να τελειώσει... Ως πότε η κοροϊδία πια; Λεφτά για πέταμα είπαμε, δεν υπάρχουν. Όπως δίνω να αγοράσω box set από ξένη σειρά που δίνεται κατευθείαν πακέτο, έτσι θα πάρω και Ελληνική απο'δω και στο εξής εάν κι εφόσον ολοκληρωθεί. Τουλάχιστον ο κύκλος του "Εκείνες Κι Εγώ" ολοκληρώθηκε...
Χαχα!sunset89 είπε:Είπαν αν σκοπεύουν να κάψουν... εεε.. να μοιράσουν κάποια άλλη σειρά;
Χαχα!tsalk είπε:Γιούγκερμαν να είναι η επόμενη.
....Του (1976 ε όχι η άλλη η σαχλαμάρα που την έκοψαν κιόλας)
Για να δούμε θα πέσω μέσα!!!!!!!!!!!!