Ακριβώς αυτό σκεφτόμουν κι εγώ φίλτατε Serafeim. Εφόσον θα δώσει και τους δυο κύκλους, που σημαίνει περίπου 20 DVD, θα χρειαστούμε γύρω στα 130 ευρώ. Εγώ προσωπικά θα περιμένω να γίνει αυτό για να τα πάρω.Serafeim είπε:Το θέμα είναι αν αξίζει να τα πάρει κανείς τώρα ή να περιμένει να τα ξαναβάλει το περιοδικό (γιατί θα τα ξαναβάλει) και να γλιτώσει τουλάχιστον τα μισά χρήματα (όπως έγινε και με τους "απαράδεκτους").
6,40 όλο μαζί. 4,90 + 1,50Serafeim είπε:6,40 ευρώ είναι η τιμή του τεύχους μαζί με τα dvd ή είναι + 1,50 ευρώ;
Οι κασετίνες των ''Απαράδεκτων'' και του ''Παρά πέντε'' ήταν πολύ καλές. Η κασετίνα του ''Ευτυχισμένοι μαζί'' μπορεί να διαθέτει σκληρό εξώφυλλο αλλά δυστυχώς μέσα, εκεί που τοποθετεί κανείς τα δισκάκια έχει χάρτινες εγκοπές οπότε ο κίνδυνος να δημιουργηθούν γρατσουνιές στα dvd είναι μεγάλος. Καλά αυτό με τις ''Χάριτες'', που δεν ολοκληρώθηκε κασετίνα είναι απαράδεκτο. Όσο για τα ''Εγκλήματα'' και το ''Εκείνες κι εγώ'', πάλι καλά που διανεμήθηκε ολόκληρος και ο πρώτος κύκλος. Γενικά υπάρχει ένα θέμα όσον αφορά την ολοκλήρωση σειρών του Αντένα. Το Μέγκα και δίνει το δικαίωμα να διαμοιράζονται οι σειρές του και οι προσφορές ολοκληρώνονται κανονικά.jimbcn είπε:αν και η σειρα ειναι αρκετα προσφατη η τιμη ειναι μια χαρα..και γενικα πιστευω οτι το ζαπινγκ δινει ωραιες σειρες σε καλη τιμη και με ωραια κασετινα.{πχ παρα πεντε.απαραδεκτοι}, σχετικα με το τηλεραμα που τις δινει μισες και σε χαρτινη.ακομα περιμενουμε τις τρεις χαριτες,τα εγκληματα και απο το 7 μερες τα υπολοιπα επεισοδεια απο το εκεινες και εγω!
ναι συμφωνω σε αυτο που λες.κατι γινεται με τον αντεννα και τα περιοδικα του..τηλεραμα.7 μερες.η απλα μας δουλευουν.peter είπε:Οι κασετίνες των ''Απαράδεκτων'' και του ''Παρά πέντε'' ήταν πολύ καλές. Η κασετίνα του ''Ευτυχισμένοι μαζί'' μπορεί να διαθέτει σκληρό εξώφυλλο αλλά δυστυχώς μέσα, εκεί που τοποθετεί κανείς τα δισκάκια έχει χάρτινες εγκοπές οπότε ο κίνδυνος να δημιουργηθούν γρατσουνιές στα dvd είναι μεγάλος. Καλά αυτό με τις ''Χάριτες'', που δεν ολοκληρώθηκε κασετίνα είναι απαράδεκτο. Όσο για τα ''Εγκλήματα'' και το ''Εκείνες κι εγώ'', πάλι καλά που διανεμήθηκε ολόκληρος και ο πρώτος κύκλος. Γενικά υπάρχει ένα θέμα όσον αφορά την ολοκλήρωση σειρών του Αντένα. Το Μέγκα και δίνει το δικαίωμα να διαμοιράζονται οι σειρές του και οι προσφορές ολοκληρώνονται κανονικά.
Οι "Τρεις Χάριτες" όμως, που δεν ολοκληρώθηκαν, είναι του Mega.peter είπε:Γενικά υπάρχει ένα θέμα όσον αφορά την ολοκλήρωση σειρών του Αντένα. Το Μέγκα και δίνει το δικαίωμα να διαμοιράζονται οι σειρές του και οι προσφορές ολοκληρώνονται κανονικά.